Hiç kestiremiyorum kendimi şu an nasıl geçer diyeDün arkadaşlarla görüştük
O da hamile, benden 2 hafta geride
Onun da bulantısı hala devam ediyor
Başka yeni doğuran ya da hala hamile olan arkadaşlarım var, onlarda hiç benim kadar bulantı olmadı
Birkaç gün bulandı geçti
Bünyeyle de alakası var yani canım
liste verdi ama ne zaman gelmem gerekiyor diye ben sordum nelere dikkat etmem gerekiyor ben sordum heyecandan ne soracağınıda bilemiyor insanAklındaki soruları senin sormanı bekliyor olabilir riskli durumlarda kendileri direkt uyarıyor ama genelde ben soruyorum özelde muayne oluncada böyleydi beslenme için bir broşür gibi birşey vermişlerdi sağlıklı beslenme için falan ama ne zaman gelmen gerektiğini onun söylemesi lazım
Ay bide kalp atışını duyup bebeği gördükten sonra hiç akıl kalmıyor insanın aklı uçuyorliste verdi ama ne zaman gelmem gerekiyor diye ben sordum nelere dikkat etmem gerekiyor ben sordum heyecandan ne soracağınıda bilemiyor insan
Tüh aynı şehirdeyiz sandım
Peki Allah korusun bir şekilde gebelik sonlanırsa ne olacak ücretin kalanı iade ediliyormu yapılmış işlemlerin fiyatını düşüpBen paketi Acıbadem’den aldım
Sezeryan istiyorum
Seneye sadece sezeryan şu anki doğum paketinin fiyatı kadar olur dediler
Şimdi alınca doğumumuz seneye ama fiyat değişmiyor
Çok avantajlı yani
Paket fiyatı şu an gidip sadece sezeryan yaptırıp çıkanla aynı neredeyse yani kan testleri taramalar muayeneler şu an bile bedavaya geliyor gibi
Seneye zaten kim bilir ne kadar olur hepsi ayrı ayrı düşünemiyorum
Çok haklısınızBen paketi Acıbadem’den aldım
Sezeryan istiyorum
Seneye sadece sezeryan şu anki doğum paketinin fiyatı kadar olur dediler
Şimdi alınca doğumumuz seneye ama fiyat değişmiyor
Çok avantajlı yani
Paket fiyatı şu an gidip sadece sezeryan yaptırıp çıkanla aynı neredeyse yani kan testleri taramalar muayeneler şu an bile bedavaya geliyor gibi
Seneye zaten kim bilir ne kadar olur hepsi ayrı ayrı düşünemiyorum
Medikalpark kullanmadığınız şeylerin ödemesi hesaplanıp geri iade yapılır dediPeki Allah korusun bir şekilde gebelik sonlanırsa ne olacak ücretin kalanı iade ediliyormu yapılmış işlemlerin fiyatını düşüp
Al işteeeeAy bide kalp atışını duyup bebeği gördükten sonra hiç akıl kalmıyor insanın aklı uçuyorbenim şuan yarın sorcaklarım aklımda ama muhtemelen unutcam
Bide ben ariyim bakalım ne diyecekler yarın yaban mersinim fasulye tanemi göreyim deMedikalpark kullanmadığınız şeylerin ödemesi hesaplanıp geri iade yapılır dedi
Hiç kestiremiyorum kendimi şu an nasıl geçer diye
Bende Avrupa yakasındayim.Avrupadayım canım ben medikalpark bahçelievlerden bu fiyatı aldım
Oy oyyyyyBide ben ariyim bakalım ne diyecekler yarın yaban mersinim fasulye tanemi göreyim de
Paket halinde 110 bin fiyat verdi herşey dahilBende Avrupa yakasındayim.
Sadece doğum mu? Yoksa paket mi
Benim de normalde mideme vurur heyecan stres falan ama bakalım hayırlısı olsunBen benim böyle olacağını tahmin ediyordum zaten hep midesi hassas biriyim
Heyecanlanınca, stres yapınca falan hemen mideme vurur
Burada mayıs annelerini takip ediyorum
Onların da çoğunda bulantı oldu, hala devam ediyor ama tabii geçenler de var
Bebeğin cinsiyetiyle de alakası yok bu arada
Kızlar doğumumuzda mevsim geçişinde olcak sanırım yenidoğan kıyafet alışverişini yazlık alacağımız kıyafetleri sınırlı tutmamız gerekcek tecrübesizlik zor ya 0-3 ay kaç tane zıbın alalım mesela gibi gibi şeyler erken telaşlar ben 6. Aydan sonra başlayacağım alışverişe ama bir fikir sahibi olmakta istiyorum
Benim pirinç tanem hâlâ 3 gündürBide ben ariyim bakalım ne diyecekler yarın yaban mersinim fasulye tanemi göreyim de
Aslında mantıklı sorup fikir edinilebilir teşekkür ederim canımBen ChatGPT’ye sormuştum
Zıbın için 0-1 ay 3- 4 adet, 1-3 ay 5-8 adet demişti
Biz bugun 7+0 yaban mersini olduk teyzesiBenim pirinç tanem hâlâ 3 gündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?