Ya çok önemli mi bakım ürünleri ben ürünlerimden çok memnunum gebeliğe uygun mu bilmiyorumZaten her şeyi böyle düşünürsek sıyırırız bi yerde :) salalım az ya. Ben şahsım adına cidden gerim gerim geriliyorum. Her yerde bi şey okuyorum. Diş macunu, güneş kremine kadar detaylandırmaya başlamışlar forumlarda gördüm. 9 ay nasıl geçecek bilmiyorum
E bebeğin bebek arabası ya da joie kabin boylar uygun20 bin falan gözden çıkardım da fazlası çok geliyor bana ya bilemedim. Battık anlaşılan
Ay maşallahEvet teyzeleri kontrol bitti yolda dinlenmek için oturdum haber veriyim dedim yürüyerek dönüyoruz 1 saatten fazla yol az kaldı ama eve
Büyümüş fasulye 9+1 ile uyumlu çıktı yumurtlama ya göre tam gününe uygun cok şükür bir sıkıntımız yoksizce cinsiyet neye benziyor fikriniz varmı
Bunlara bakar sağlık ocağı ama hiv toksoplazma bilemedim bakar miPaşa paşa özelde yaptırayım bunları
Tsh yüksek sanki ilaç başlayabilir çoğu varBaksanıza bu saydıklarınız var mı yok muuuu
Senin kontrolün ne zaman canımBizim arkadaşlara direkt ocean önerildi elenatal1/2 önerildi ve yazıldı. Değerlerde problem yok ama bebek ihtiyacı arttırıyor. Sağlık ocağı hekimini değiştirmene gerek yok bence
Ferhan sönmez ama klinikmerhaba bursada sevdiğin pozitif olan ılımlı özel kadın doğum doktoru var mı acaba bildiğin veya tavsiye edebileceğin
Sen aç git çünkü kan tahlillerini alabilir sen 5 hafta oluyorsan direkt muhtemelen keseyi görür ve kana gerek kalmaz diye umuyorumArkadaşlar kadın doğuma ilk defa gidecem ya sadece beta mı bakar ne yapar aç mı gitmek lazım yarın
Bende geriliyorum ama insan bir kayıp yaşayınca o kadar umutlanıp aylarca, daha bir dikkatli oluyor üstüne titriyor inşallah kimse bunu anlamak zorunda kalmaz. Ben sadece doktorum ne diyorsa dinlemeye çalışıyorum işte farklı fikirler söyleyince doktorlar en doğru geleni yapmaya çalışıyorum o kadar takmıyorum sadece ilaç konusunda doktorun dediğinin dışına çıkmamaya çalışıyorum yoksa her kafadan bir ses herkesin tecrübesi farklı oluyor.Zaten her şeyi böyle düşünürsek sıyırırız bi yerde :) salalım az ya. Ben şahsım adına cidden gerim gerim geriliyorum. Her yerde bi şey okuyorum. Diş macunu, güneş kremine kadar detaylandırmaya başlamışlar forumlarda gördüm. 9 ay nasıl geçecek bilmiyorum
5 olmuyor 4+3 oluyor yarınSen aç git çünkü kan tahlillerini alabilir sen 5 hafta oluyorsan direkt muhtemelen keseyi görür ve kana gerek kalmaz diye umuyorum
Keseyi görmezse beta alabilir o zaman canım bide rica et alsın ama kanama falan olmayınca yolunda gidiyor sayıyorlar seninde öyle çok şükür5 olmuyor 4+3 oluyor yarın
Ay var gibi canım gözünaydınBen ilk kez yapıyorum var mı sizce
Var gibi pembe çünküBen ilk kez yapıyorum var mı sizce
2-4 dakika da çıktı canım inşallah yaaAy var gibi canım gözünaydınkaç dakikada çıktı bu
Markası prodector dpo12 olması lazım canımVar gibi pembe çünkümarkası ne dpo kaçta yaptın testi hayırlı olsun
Benimde 6 7 gün var testeMarkası prodector dpo12 olması lazım canım
16sında. Direkt level atlıyorumSenin kontrolün ne zaman canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?