Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 8 15,1%
  • Kasım

OY: 30 56,6%
  • Aralık

OY: 15 28,3%

• Ankete Katılan
    53
Oyyşşşş döndün mü eve

Haha evet tek dedimya beta bişi ifade etmiyor bu konularda
Amin canım hepimizin inşallah
Bende kız gibi hissettim fotoyu görünce
Bende öyle zaten söylemiştim gönlümden geçen kız Rabbim hayırlı evlat nasip etsin yinede inşallah

Kızlar ben biraz gerilmeye başladım. Happy momda gideceğim hastanenin saçma sapan yorumları var şikayet varda da fatura, sezaryen zorlama yok kanala girmedi vs gibi özellikle bahane olduğunu söyleyenler. Allah’ım en güzel doktorları buldursun bizee performansa dayalı bir sistem ve performansı da tabi ki kesik, dikik, tahlil gibi durumlar arttırıyor

Kızlar bu ilacı kullanan ya da bilen var mı acaba folik asiti de eczacı bu mor kutuyu tavsiye etti onu aldım. Beta yine almak istemedi pazartesi bakalım dedi beklicem mecbur 22 sine kadın doğuma da randevu buldum gerçekten tüm işlerim hep geç kalıyor gibi hissediyorum

Eklentiler

• 1000055401.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 16
Hiç öyle hissetme bak ben neredeyse 2 buçuk hafta oldu hamile olduğumu biliyorum, doktor kontrolüme bir hafta var üzerine regli görüp daha sonra hamile çıkanlar var bir 1 bucuk ay sonra öğrenenler var hamileliğini, buna benim arkadaşım da dahil :) Allahın izniyle hiçbir sıkıntı olmaz dert etme

Ben de decavit kullanıyroum canım

Zaten özeldeki doktor sana hemen sezeryan acil sezaryan vs gibi şeyler söylediği an mutlaka devlette ve ya başka bir hastanede doktora danışman lazım bana göre çok kötü birşey ama şu da bir gerçek ki ticarete dönmüş durumda bu işler özel hastanelerde malesef. Her hastaneyi bir tutmamak lazım elbet ama bence hem özel hem devlet takipli olmakta fayda var

Doğru söylüyorsun kuzum da işte herkes de beta takibi yapınca ben çok geri kalmış hissediyorum kendimi inşallah sağlıkla yükseliyordur diye umuyorum ilk olduğu için sabırsız davranıyoruz biraz sanırım Rabbim sabrımızı bol eylesin inşallah sağlıkla görürsün keseyi senin az kalmiss yine
Ben de decavit kullanıyroum canım
Kadın dogumcu mu yazdı canım aile hekimi mi ne zamana kadar kullancaz acaba benim randevuya da çok gidince sorcam doktora

Kadın doğumcu önermeden folik asitten başka birşey kullanma bence. Bana aile hekimi ocean momy kullan kadın doğumcular bunu yazıyor zaten dedi mal gibi sormadan aldım ( mal derken işin uzmanına sormadan pek hareket eden birisi değilimdir) boşluğuma mı geldi anlamadım ama kadın doğumcu bunu kullanma şuan erken mecburi bir durum olmadıkca sadece folik asit dedi demir yazmıştı bide aile hekimi kadın doğumcu ilk işin aile hekimini değiştirmek olsun şuan sinirlerimi bozdu dedi Hangisinde sorun var bilmiyorum ama vitaminler multivitaminler falan 13. Haftada başlıyorlar diye biliyorum

ay ınsallah allah ağzından işitsin rahim kalınlığını hatırlıyoır musun diye cok manasız bir soru sorazgım jhflkjhg
Ben bugün gittim doktora canim betam düzenli artıyor 212 cıktı ve karından ultrason bakti dedi ki rahim duvarın kalınlaşmış 16mm dedi belki işine yatar

Estağfurullah şuan o pozisyonda ben varım gibi ama ben sordum hekime demir vitaminleri flan 10 mu 12. Haftada mi ne başlanıyor demişti hemşire dedim erken değil mi ben ona göre bişey yazcam sana dedi hiç bir sakıncası yok dedi bilemedim şimdi napacağımı kullanmasam mi ki çok tedirgin oldum

Bilmiyorum ki ilaç konusunda ben pek yönlendirmeyi doğru bulmuyorum folik asit önermişimdir o da artık tüm dünyanın kabul ettiği birşey. Ben 2 gün arayla iki farklı doktora danıştım ilk kendi doktoruma randevu bulamamıştım telaşla gitmiştim 2 gün sonra kendi doktoruma bulunca ona da sordum o da aynı şeyi söyledi ki benimde demirim aşırı düşük. Yarın kontrolüm var bir daha bi kan tahlili rica etcem ilk kan sağlık ocağından verdim çünkü inşallah alırlar. Benim tecrübem ve fikrim bu şekilde canım bir zararıda olmaz belki bilmiyorumda tek bildiğim erken haftalarda demir mide bulantısını arttırıyor diyenler var ve folik asit dışında birşey vermiyorlar benim ilk gebeliğim kayıp oldu malesef onda da düşük riski yüzünden folik asite ek progestan verdiler mecburi bir durumdu bu , 12. Haftada folik asit kesip d vitamini demir falan başladılar

Basın sağolsun canım çok üzüldüm Rabbim şimdiki yavrunu sağlıkla kucaklamayi nasip etsin inşallahhh çok güzel aciklamissin yardımcı olduğun için teşekkür ederim o zaman ben biraz daha arastirip olmazsa yarın asm deki hemsireyi arayıp bir de ona sorayım kuzum riske girmeyeyim simdi

Allah razı olsun canım Allah kimseye yaşatmasın.
Amiiiiiinnn inşallah hepimizin yavrusu sağlıkla sıhhatle gelsin

Ben başından beri 2 doktora gidiyorum
Kan tahlillerini 8. haftada yaptırdım
Ciddi bir eksik çıkmadı, bir tek D vitamini 24 çıktı
Yaptırdığım hastanede alt sınır 25
Bir doktorum 12. haftaya kadar folik asit dışında vitamin vermiyorum dedi
Diğer doktorum D vitamini olarak günde 5 damla Coledan-D3 verdi
9. haftada kullanmaya başladım
Her doktor farklı yaklaşıyor gibi
Demir ilacına 15. haftada başladım
Ferrum Hausmann sıvı demir ilacı kullanıyorum, mini şişede şurup gibi
Bulantı da kabızlık da yapmıyor
Bir de multivitamindense gerekli vitaminleri ayrı ayrı almak daha faydalı
Sweetbird GamzeGmze

Bende Avrupa yakasındayim.
Sadece doğum mu? Yoksa paket mi
güll sen kımyasal mı gecırdın baska bır baslıkta okudum cok gecmış olsun canımın içi inşallah tez zamanda
Ben bugün gittim doktora canim betam düzenli artıyor 212 cıktı ve karından ultrason bakti dedi ki rahim duvarın kalınlaşmış 16mm dedi belki işine yatar
Dpo kaç canım gecikti mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…