Kızlar doktordan sigara konusunda fırça yedim. Anneler maalesef umursamıyorlar kesinlikle az içmek falan değil, tamamen bırakın dedi. Hiç esnek değil. Tatlı dilli biri. 30 aralık’ta gel görelim kalp atışını dedi. Yalnız muayene yine ücretli olacak 14 günü geçiyorneyse ailedeki rahatsızlıkları sordu, migren ve reflümü söyledim. Sadece gaviscon dedi. İlaç 4 ay yok dedi. Progesteron yazdı. Tsh için yeniden testler istedi, benim yanımda götürdüğüm testleri eski buldu (5 aralık) onun dışında bilgilendirmeler ve aciliyet durumlarını söyledi, 5’ten fazla kusmak ya da çok kanama olması gibi. Kan testi listesiyle yeniden gitmem, ona göre tiroid başlaması lazımmış. Kesem ve yolk kesem göründü. Dış ve boş gebeliği eledik dedi şükürler olsun Kanama alanı var mı dedim, çok hafif dedi normal dedi rahimde kasılmalar oluyor dedi Life Lover M matmatt Vignette @orguseverkiz gurbetsel
Sana dün rahat ol stres yapma normal dedikten sonra benBende de oluyor kasık ağrısı
Ayyyy şükürKızlar doktordan sigara konusunda fırça yedim. Anneler maalesef umursamıyorlar kesinlikle az içmek falan değil, tamamen bırakın dedi. Hiç esnek değil. Tatlı dilli biri. 30 aralık’ta gel görelim kalp atışını dedi. Yalnız muayene yine ücretli olacak 14 günü geçiyorneyse ailedeki rahatsızlıkları sordu, migren ve reflümü söyledim. Sadece gaviscon dedi. İlaç 4 ay yok dedi. Progesteron yazdı. Tsh için yeniden testler istedi, benim yanımda götürdüğüm testleri eski buldu (5 aralık) onun dışında bilgilendirmeler ve aciliyet durumlarını söyledi, 5’ten fazla kusmak ya da çok kanama olması gibi. Kan testi listesiyle yeniden gitmem, ona göre tiroid başlaması lazımmış. Kesem ve yolk kesem göründü. Dış ve boş gebeliği eledik dedi şükürler olsun Kanama alanı var mı dedim, çok hafif dedi normal dedi rahimde kasılmalar oluyor dedi Life Lover M matmatt Vignette @orguseverkiz gurbetsel
Ay çok şükür gördün sen de keseyiKızlar doktordan sigara konusunda fırça yedim. Anneler maalesef umursamıyorlar kesinlikle az içmek falan değil, tamamen bırakın dedi. Hiç esnek değil. Tatlı dilli biri. 30 aralık’ta gel görelim kalp atışını dedi. Yalnız muayene yine ücretli olacak 14 günü geçiyorneyse ailedeki rahatsızlıkları sordu, migren ve reflümü söyledim. Sadece gaviscon dedi. İlaç 4 ay yok dedi. Progesteron yazdı. Tsh için yeniden testler istedi, benim yanımda götürdüğüm testleri eski buldu (5 aralık) onun dışında bilgilendirmeler ve aciliyet durumlarını söyledi, 5’ten fazla kusmak ya da çok kanama olması gibi. Kan testi listesiyle yeniden gitmem, ona göre tiroid başlaması lazımmış. Kesem ve yolk kesem göründü. Dış ve boş gebeliği eledik dedi şükürler olsun Kanama alanı var mı dedim, çok hafif dedi normal dedi rahimde kasılmalar oluyor dedi Life Lover M matmatt Vignette @orguseverkiz gurbetsel
Oh şükür gözümüz aydın çiçeğimKızlar doktordan sigara konusunda fırça yedim. Anneler maalesef umursamıyorlar kesinlikle az içmek falan değil, tamamen bırakın dedi. Hiç esnek değil. Tatlı dilli biri. 30 aralık’ta gel görelim kalp atışını dedi. Yalnız muayene yine ücretli olacak 14 günü geçiyorneyse ailedeki rahatsızlıkları sordu, migren ve reflümü söyledim. Sadece gaviscon dedi. İlaç 4 ay yok dedi. Progesteron yazdı. Tsh için yeniden testler istedi, benim yanımda götürdüğüm testleri eski buldu (5 aralık) onun dışında bilgilendirmeler ve aciliyet durumlarını söyledi, 5’ten fazla kusmak ya da çok kanama olması gibi. Kan testi listesiyle yeniden gitmem, ona göre tiroid başlaması lazımmış. Kesem ve yolk kesem göründü. Dış ve boş gebeliği eledik dedi şükürler olsun Kanama alanı var mı dedim, çok hafif dedi normal dedi rahimde kasılmalar oluyor dedi Life Lover M matmatt Vignette @orguseverkiz gurbetsel
İkinci cocuk için canım senin? amh düşük benim ondan olmuyor hormonlardan yani.
Haha öyle yap ozamanSu içerim gelmezseşimdi değil de tam yarım saat kala içsem kesin gelir
Kızlar doktordan sigara konusunda fırça yedim. Anneler maalesef umursamıyorlar kesinlikle az içmek falan değil, tamamen bırakın dedi. Hiç esnek değil. Tatlı dilli biri. 30 aralık’ta gel görelim kalp atışını dedi. Yalnız muayene yine ücretli olacak 14 günü geçiyorneyse ailedeki rahatsızlıkları sordu, migren ve reflümü söyledim. Sadece gaviscon dedi. İlaç 4 ay yok dedi. Progesteron yazdı. Tsh için yeniden testler istedi, benim yanımda götürdüğüm testleri eski buldu (5 aralık) onun dışında bilgilendirmeler ve aciliyet durumlarını söyledi, 5’ten fazla kusmak ya da çok kanama olması gibi. Kan testi listesiyle yeniden gitmem, ona göre tiroid başlaması lazımmış. Kesem ve yolk kesem göründü. Dış ve boş gebeliği eledik dedi şükürler olsun Kanama alanı var mı dedim, çok hafif dedi normal dedi rahimde kasılmalar oluyor dedi Life Lover M matmatt Vignette @orguseverkiz gurbetsel
Askim çok şükür bir sıkıntı çıkmamış gözümüz aydınnn
Ben sana dedim bırak diye hemen başlıyorsun bırakma çalışmalarına
Neden öyle oldu gözüne kan nasıl attı neyden dolayı biliyor musun ?Ben sana dedim bırak diye hemen başlıyorsun bırakma çalışmalarına
Ay süper cok sevindim herşey yolundakanama alanı geçer zaten doktor söylemiş progestan da yardımcı olacak bu konuda ❤
Kusma konusu ben en az 9 10 kere kustum arka arkaya ama gitmedim doktora ne riski oluyormuş ki düşündürdü şimdi gözümede kan atmıştı hala geçmedi tamamen kan var içinde
İyi genel olarak herşeyi iyi cok sevindim❤ Maşallah ❤
Brnimde öyleydi oğlumda 0.41 di
Gözün aydın olsunnKızlar doktordan sigara konusunda fırça yedim. Anneler maalesef umursamıyorlar kesinlikle az içmek falan değil, tamamen bırakın dedi. Hiç esnek değil. Tatlı dilli biri. 30 aralık’ta gel görelim kalp atışını dedi. Yalnız muayene yine ücretli olacak 14 günü geçiyorneyse ailedeki rahatsızlıkları sordu, migren ve reflümü söyledim. Sadece gaviscon dedi. İlaç 4 ay yok dedi. Progesteron yazdı. Tsh için yeniden testler istedi, benim yanımda götürdüğüm testleri eski buldu (5 aralık) onun dışında bilgilendirmeler ve aciliyet durumlarını söyledi, 5’ten fazla kusmak ya da çok kanama olması gibi. Kan testi listesiyle yeniden gitmem, ona göre tiroid başlaması lazımmış. Kesem ve yolk kesem göründü. Dış ve boş gebeliği eledik dedi şükürler olsun Kanama alanı var mı dedim, çok hafif dedi normal dedi rahimde kasılmalar oluyor dedi Life Lover M matmatt Vignette @orguseverkiz gurbetsel
as bayrakları as as
Normal canım o akıntı oluyor beyaz ve şeffaf karışımlı. Bi de evet içten akıyor gibi bi his oluyor aradKızlar selam dün beta 58.9 çıkmıştı bugün sabah biraz beyaz akıntım olmuş şimdi de böyle sanki bir şey akıyormuş hissi gibi bir his oluyor ama hiçbir şey yok akıntı falan da yok normal mi bu his regli gecikmemin 2. Günü
5+4 dediiiAy çok şükür gördün sen de keseyisigarayı iyi demiş bırak canım ben eşimin yanında bile durmuyorum artık dumanı solumamak için o da sağ olsun dikkat ediyor eskiye göre içmiyor yanımda öyle. Kaç haftalık olduğunu dedi mi
Yavrum risk olarak söyledi. Kusma normal ama 5-6 normal olmayabilir, acil olabilir demek istedi. Kanama normal ama fazlası acil olabilir dedi. Bu yüzden aciliyet gerektiren konular olarak söyledi. Böyle yaşarsak nolur nolmaz gel diyor.Ben sana dedim bırak diye hemen başlıyorsun bırakma çalışmalarına
Ay süper cok sevindim herşey yolundakanama alanı geçer zaten doktor söylemiş progestan da yardımcı olacak bu konuda ❤
Kusma konusu ben en az 9 10 kere kustum arka arkaya ama gitmedim doktora ne riski oluyormuş ki düşündürdü şimdi gözümede kan atmıştı hala geçmedi tamamen kan var içinde
İyi genel olarak herşeyi iyi cok sevindim❤ Maşallah ❤
Yaa bana demedi benim hesabıma göre bugün 5+1 benim de5+4 dediii
Yaa bu bende de oldu bugün bene bir panikledimKızlar selam dün beta 58.9 çıkmıştı bugün sabah biraz beyaz akıntım olmuş şimdi de böyle sanki bir şey akıyormuş hissi gibi bir his oluyor ama hiçbir şey yok akıntı falan da yok normal mi bu his regli gecikmemin 2. Günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?