Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 8 12,3%
  • Kasım

OY: 36 55,4%
  • Aralık

OY: 21 32,3%

• Ankete Katılan
    65
Ben de çok panik oldum ya kan ya da lekelenme gelecek diye ama normalmiş canım boşuna stres yapmayalım bence senin de mi çok yeni daha
Ay evet dün 90.4 çıktı beta hcg. yarın tekrar kan vericem. Zaten panikle yaşıyorum iki gündür ya artmazsa değer diye. Bir de böyle olunca korkmuştum bende

Ay evet dün 90.4 çıktı beta hcg. yarın tekrar kan vericem. Zaten panikle yaşıyorum iki gündür ya artmazsa değer diye. Bir de böyle olunca korkmuştum bende
Artar inşallah kuzum seni çok iyi anlıyorum benim de ilk 25 çıktı 2 buçuk gün sonra 58.9 çıktı ama dokuz doğurdum artmayacak diye ben de yarın yine test vereceğim inşallah ikimiz de 2 kat değer görürüz

Neden öyle oldu gözüne kan nasıl attı neyden dolayı biliyor musun ?
Cok kustum fıskırtarak burnumdan çıktı genzime doldu genzim tıkandı cok zorlandım kusarken aynı zamanda ögürüyordum da ertesi gün baktım gözlerime kan dolmuş heryeri kan toplamıs göz altı ve çevresine kırmızı noktalar sıcramıs leke gibi dolmuştu o lekeler geçti ama gözümün ici hala tamamen geçmedi kan var cok kusmaktan oluyormuş cheatcpt ye de sordum öyle dedi doktora gitmedim henüz gidince sorucam

Anladım canım bişi olmamıştır sanırım kustum ama lekelenme kanama agrı tarzı birşey yaşamadım zaten cok şükür bana zararı oldu bebiş iyi olsunda ben cürümüşüm zaten
Haftaya kontrol var gidince sorucam yinede kusma olayını

Aynenn sanki akıvermiş gibi ben regl oldum sanıyordum

Ay kızlar işim anca bitti
Temizliğe basladım öglen çocukları okula bırakıp gelince o an komşum aradı kahve içmeye gelicem diye geldi içtik sohbet ettik derken isim yarıda kaldı daha sadece yatak odasında yatagın altını silmiştim o 4 buçuğa gelirken gitti ben o gider gitmez basladım dip köse sildim süpürdüm koltukları falan çektim yollukları silkeledim koltuk ortulerini falan yemekte koymuştum oda pişti şükür yetişti tuvaleti yıkadım banyoyu falan biraz camasır suyuyla hasır nesir oldum mecbur kokusu kafa yaptı basım döndü biraz

Evet 2 dr olamayacağını söyledi bende hayit kuru yaptım. Ve vazgeçtim olmuyor zaten zorlama özgü kendini dedim bir baktım gebeyim
Kac yasinda dogurdun ilkini. Suan ne kullaniyorsun multivitamin . Bende 13 aydir ugrasiyorum srtik pes ettim bakiniyorum oyle artik

Kızzzz niye kendini bu kadar yoruyorsunnn dikkat et

Ay kötü olmuş çok geçmiş olsun ama kalıcı değildir bence o da gider diğerleri gibi

Arkadaşlar gebelikte tiroid kaç olmalı ? Benim 3.18 çıkmış pazartesiye dahiliyeye randevu aldım gebelikte yüksek sayılıyormuş herhalde bu değer arkadaşım öyle dedi

Arkadaşlar gebelikte tiroid kaç olmalı ? Benim 3.18 çıkmış pazartesiye dahiliyeye randevu aldım gebelikte yüksek sayılıyormuş herhalde bu değer arkadaşım öyle dedi
Gebelikte 2.50 altı olması isteniyormus çok yüksek değil ama bi görün bence de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…