Bakalım alırsam öyle yaparımYumuşak olsun. İçine limon tuz karabiber mükemmel oluyor
Dışı tırtıklı koyu yeşil olan türü ben rahat tüketiyorum , elinizle basınca hafif yumuşak oluyor minik bir sapı oluyor onu çıkarınca yeşilimsi ise taze ve olgun oluyor çok kahverengi ise içi de kahverengi çıkıyor, ben de ya limon tuz ile ya da en sevdiğim kızarmış ekmek üstü sade tuzlu avakado ezmesi üstüne çırpılmış yumurta buna bayıla bayıla yiyorumBakalım alırsam öyle yaparım
Sizi hatırlıyorum, öğretmendiniz siz de benim gibi. Lütfen biraz sakin olmaya çalışın bu kadar kaygı size de bebeğe de zarar verebilir. Her şey yolunda emin olun. İnşallah sağlıkla süreci atlatacaz hepimizKızlar burnum tıkandı uyandım ve uyuyamıyorum saatlerdir belki de heyecan stres yaptım yarına randevu aldım ama öğle aramda yetişir mi yetişmez mi stresi var. Ultrasonda gözükür mü gözükmez mi stresi var kalbim pıt pıt atıyor anksiyete tavan
ben çok erken öğrendim daha 4 haftalıkken, 6+3e kadar 4 defa gittim ama hem özele hem devlete farklı doktorlardı kafam karışık olduğu için doktor işini netleştirmedim belki de bu yönlendirmemeler benden kaynaklanmıştır.. bu akşam randevum var bu haftadan itibaren düzen oturtmayı düşünüyorum inşallah bebiş sağlıklıysaBirde doktorun yönlendirmemesi garip geldi bana eğer devlette muayne oluyorsan perinatolog randevusu alabilmen için kayıt açıyorlar her hastanede perinatolog yok
Eğer midenle ilgili sorunun yoksa sarımsağı ince ince doğra üstüne bal ve 3 4 damla limon bunu kendini iyi hissedene kadar yut. Hastalık başlangıcında yapıldığında hemen önlüyor oğlumunda geçen gece burnu tıkanmıştı iki akşamdır veriyorum bu gece çok rahat uyudu artık. Benimde biraz burnum tıkanır gibi oldu bende dün başladım bi kaç gün yutucam kışın ilaç savarımız bu bizim hasta olmasa bile oğluma her hafta sonu veriyorum. O yüzden kışları ilaçsız geçiriyoruz. Ayrıca gece burun tıkanıklığına da sıcak suyun içine soğan at yanına koy o da çok iyi geliyor ve düzenli serum fizyolojikle burun temizliğiKızlar gebelik te burun tıkanıklığı ve öksürük ne iyi gelir
Ayyy inşallah evet öğretmenim dersime kadar yetişir inşallahSizi hatırlıyorum, öğretmendiniz siz de benim gibi. Lütfen biraz sakin olmaya çalışın bu kadar kaygı size de bebeğe de zarar verebilir. Her şey yolunda emin olun. İnşallah sağlıkla süreci atlatacaz hepimiz
Sizi hatırlıyorum, öğretmendiniz siz de benim gibi. Lütfen biraz sakin olmaya çalışın bu kadar kaygı size de bebeğe de zarar verebilir. Her şey yolunda emin olun. İnşallah sağlıkla süreci atlatacaz hepimiz
Aaaa meslektaşlarım buradaymışAyyy inşallah evet öğretmenim dersime kadar yetişir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?