Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 8 11,6%
  • Kasım

OY: 36 52,2%
  • Aralık

OY: 25 36,2%

• Ankete Katılan
    69
Bakalım alırsam öyle yaparım
Dışı tırtıklı koyu yeşil olan türü ben rahat tüketiyorum , elinizle basınca hafif yumuşak oluyor minik bir sapı oluyor onu çıkarınca yeşilimsi ise taze ve olgun oluyor çok kahverengi ise içi de kahverengi çıkıyor, ben de ya limon tuz ile ya da en sevdiğim kızarmış ekmek üstü sade tuzlu avakado ezmesi üstüne çırpılmış yumurta buna bayıla bayıla yiyorum

Kızlar burnum tıkandı uyandım ve uyuyamıyorum saatlerdir belki de heyecan stres yaptım yarına randevu aldım ama öğle aramda yetişir mi yetişmez mi stresi var. Ultrasonda gözükür mü gözükmez mi stresi var kalbim pıt pıt atıyor anksiyete tavan

Günaydın kızlar lekle olayım şükür bitti dün hiç akmadi sadece losyon kivaminda akıntım var ama hâlâ regl oldum olacam gibi de bir ağrı ve idrarim iğrenç kokmaya başladı. Bunların hepsi normalmiş lekelenmem devam etseydi kendi doktoruma gidecektim ama şu anlık bir sorun yok ilk kan verdiğim yere aile hekimine gidecem bugün tam 48 saat oldu çünkü inşallah anlamlı bir artış olur dua edin.Dün okulda çok yoruldum bugün ve alabilsem yarın içinde rapor alacam evde dinlenecem inşallah

Sizi hatırlıyorum, öğretmendiniz siz de benim gibi. Lütfen biraz sakin olmaya çalışın bu kadar kaygı size de bebeğe de zarar verebilir. Her şey yolunda emin olun. İnşallah sağlıkla süreci atlatacaz hepimiz

Birde doktorun yönlendirmemesi garip geldi bana eğer devlette muayne oluyorsan perinatolog randevusu alabilmen için kayıt açıyorlar her hastanede perinatolog yok
ben çok erken öğrendim daha 4 haftalıkken, 6+3e kadar 4 defa gittim ama hem özele hem devlete farklı doktorlardı kafam karışık olduğu için doktor işini netleştirmedim belki de bu yönlendirmemeler benden kaynaklanmıştır.. bu akşam randevum var bu haftadan itibaren düzen oturtmayı düşünüyorum inşallah bebiş sağlıklıysa

Kızlar gebelik te burun tıkanıklığı ve öksürük ne iyi gelir
Eğer midenle ilgili sorunun yoksa sarımsağı ince ince doğra üstüne bal ve 3 4 damla limon bunu kendini iyi hissedene kadar yut. Hastalık başlangıcında yapıldığında hemen önlüyor oğlumunda geçen gece burnu tıkanmıştı iki akşamdır veriyorum bu gece çok rahat uyudu artık. Benimde biraz burnum tıkanır gibi oldu bende dün başladım bi kaç gün yutucam kışın ilaç savarımız bu bizim hasta olmasa bile oğluma her hafta sonu veriyorum. O yüzden kışları ilaçsız geçiriyoruz. Ayrıca gece burun tıkanıklığına da sıcak suyun içine soğan at yanına koy o da çok iyi geliyor ve düzenli serum fizyolojikle burun temizliği

Ayyy inşallah evet öğretmenim dersime kadar yetişir inşallah
Aaaa meslektaşlarım buradaymış sağlıkla güzel haberler alırsınız inşallah

Günaydın ❤
Burun tıkanlıgı herkezdemi var bende sigarayı bıraktım balgam oldu hasta oldum ondan sanıyorum haftalardır burnum tıkalı gece rahatsız ediyor cözüm bulan olursa banada söylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…