11-14 haftalar arası yapılıyor ama bana onuda 12. Haftada yapmak mantıklı geliyor 11. Haftada yapabilirim 13. Haftaya bırakmam diye düşünüyorum10. haftadan itibaren nipt yaptırabiliyor, ikili tarama için doktor henüz bir yönlendirme yaptırmadı ama sanırım o 11.haftadan itibarendi değil mi ?
Birde doktorun yönlendirmemesi garip geldi bana eğer devlette muayne oluyorsan perinatolog randevusu alabilmen için kayıt açıyorlar her hastanede perinatolog yok10. haftadan itibaren nipt yaptırabiliyor, ikili tarama için doktor henüz bir yönlendirme yaptırmadı ama sanırım o 11.haftadan itibarendi değil mi ?
Çoook teşekkür ederim, hoş buldum.Hoşgeldin aramızaBurada herkes sana iyi gelecektir herkes birbirine destek olmaya iyi gelmeye çalışıyor tecrübelerini bilgilerini paylaşıyor. Çok yeni şeyler yaşıyoruz hepimiz ikinci üçüncü gebelik olunca bile insan bi ne olduğunu şaşırabiliyor çünkü her gebelik birbirinden farklı
Allah bağışlasınÇoook teşekkür ederim, hoş buldum.
Benim 11 yaşında bir kızım var, 2. Bebiş için yaklaşık 7 yıldır uğraşıyorum.
Şu bir kaç hafta belirsizlikler biraz gitse de rahatlasam.
Evet, kızım var, düşük- kürtajım var şimdi kısmetse 3. Gebeliğim olacak.
Her süreç farklı, doğru dediniz.
Öyle oluo ama ara verince hamlıyor vücut adapte süresi var olsun doğumdan sonra da yapıcaz daha alısırızSürekli spor yapınca leslie çerezdi. Ara verdim, kilo aldım. Bi daha denedim asla bitiremedim leslie bileneyi konuşsam başıma gelmese olmaz ay yapalım ama bi kaç aya
Amin sağolun.Allah bağışlasınPek okumadım şuan var mı gebelik ve ya gebelik şüpheniz herhangi bir belirtiniz?
Olabilir bendede var iştah bulantıya rağmenİştah bende hemen açıldı ya öğrenir öğrenmez sanırım psikolojik
Bulantı çok zor diyorlar ya umarım hemen geçer rahat edersin bian önceMide yanmasını hepimiz çekicez sanırım ama kendini aç bırakma senin çocuklarında var enerjiye daha çok ihtiyacın var
MaşallahAmin sağolun.
Evet, bat'a 3 gün var, dün kan testi ile gebe olduğumu öğrendim.
Beta 42.44 sağlıkla ilerler umarım.
HarikaaÖyle oluo ama ara verince hamlıyor vücut adapte süresi var olsun doğumdan sonra da yapıcaz daha alısırız
Haha hayat böyle konuşurken 10 kere düşünmemiz lazım
Aynen
Ben öğlenden beri oğlana mandalina kostümü yapıyorum ya yeni bitti yemek koyuyom şuan ateşe bi dinlenemedim ya ana okuluda zor sürekli bişi istiyorlar yarına da cupcake yapmam lazım yerli malı icin oy oy
Nası olmuş kostumumuz
Mide yanmasına iyi gelen birşey yok mu? Ay bide çocuk saçlanıyor derler ya halk arasındaOlabilir bendede var iştah bulantıya rağmenolmasa ne olcak abov
İnşallah daha iyi gibi sanki bu haftalarda hafifledi 10+3 teyiz
Migde yanması geçmiyor ama onu doğuma kadar cekmiştim reflü yüzünden en cok bundada öyle gider kesin
Bırakamıyorum şuan nesquik yiyorum acıktım yemek olana kadar
Teşekkürler canımHarikaamandalina severiiizz :) ellerine sağlık. Mesain yoğun bugün.
Ekmek türevi şeyler bastırıyor ama anlık ya ne yaparsam yap az miğde bosalsın baslıo yanmaMide yanmasına iyi gelen birşey yok mu? Ay bide çocuk saçlanıyor derler ya halk arasında
3üncü iyi cesaret gerçektenTeşekkürler canımokullu çocuklar olunca öyle izin kullanamıyorum da keşke öyle birşey olsa sağol canım ❤ yoğun ileride sizlerde bana katılıcaksınız burda birlikte dertleniriz ❤
Planlı olmadıki ben düsünmüyordum spirali çıkardım üstüne bomba düştü3üncü iyi cesaret gerçekten
Bi kereden bi şey olur lafı sensinPlanlı olmadıki ben düsünmüyordum spirali çıkardım üstüne bomba düştüdemekki 1 keresi 10 keresi yok tedbirli olacaksın Allahın işi akıl ermez ummadık yerde ummadık zamanda süprizler oluveriyor demekki enfeksiyon bahane olmuş
Evet öyle oldu ama büyük konuşmaktan oldu ondan geldi başımaBi kereden bi şey olur lafı sensin
Ben bata 5 gün kala öğrendim 26 ile 3 gün kala tekrar verdim 49 du ve şuan en son vardığımda 1467 gibi bir sayıydı yani suku ki sağlıklı ilerliyor kesti bile gördüm çok şükür yani sen hiç sıkıntı etme iki günde bir vermeye devam et. hayırlı olsun bu aradaGünaydın kızlar. İnşallah sağlıkla süreci atlamak hepimize nasip olsun ben dün bat günü kan verdim bugün öğrendim hamileymisim. Battan iki gün önce leke geldi ben regl oldum sandım ama durdu peçeteye sildikce yumurta akıntısi gibi hafif renkli bir akıntım var. Kendi doktoruma gidemeyecem bugün sizce bu değer normal mi leke olayı vs kafamı karıştırdı asla kötü düşünmek istemiyorum bu değer aralığında öğrenip sağlıklı beta artışı izleyen oldu mu ?
Amin çok teşekkür ederim..MaşallahGözünüzaydın sağlıkla ilerlesin sağlıkla gelsin inşallah
Evet öyle oldu ama büyük konuşmaktan oldu ondan geldi başımaama olsun iyiki olmuş büyüyecek bi şekilde elimden geleni yapıcam yorulucam evet ama analarımız yorulmadan mı büyüttü bizi
Bu arada annemde kardeşimi kazayla yapmış anamın kaderini yaşıyorum
Çok şükür darısı bana inşallahBen bata 5 gün kala öğrendim 26 ile 3 gün kala tekrar verdim 49 du ve şuan en son vardığımda 1467 gibi bir sayıydı yani suku ki sağlıklı ilerliyor kesti bile gördüm çok şükür yani sen hiç sıkıntı etme iki günde bir vermeye devam et. hayırlı olsun bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?