- 2 Kasım 2025
- 725
- En iyi cevaplar
- 1
- 511
- 18
Muhteşem olmuş elinize sağlık daha dün eşimle konustuk ileride bizim velede yerli malı için kostüm isterlerse gece geç saatlere kadar ağlayarak karton keser miyiz :))Öyle oluo ama ara verince hamlıyor vücut adapte süresi var olsun doğumdan sonra da yapıcaz daha alısırız
Haha hayat böyle konuşurken 10 kere düşünmemiz lazım
Aynen
Ben öğlenden beri oğlana mandalina kostümü yapıyorum ya yeni bitti yemek koyuyom şuan ateşe bi dinlenemedim ya ana okuluda zor sürekli bişi istiyorlar yarına da cupcake yapmam lazım yerli malı icin oy oy
Nası olmuş kostumumuz
Kıtlık vardı bizim burada zar zor buldum avokadoyuBen aldım da hala yemyeşil ne zaman kararacak bu ya
Bende de önceden reflü gastirit vardı o yüzden yanıyor midem demekki. En ufak bir şeyde mide hatırladı yanmayıOlabilir bendede var iştah bulantıya rağmenolmasa ne olcak abov
İnşallah daha iyi gibi sanki bu haftalarda hafifledi 10+3 teyiz
Migde yanması geçmiyor ama onu doğuma kadar cekmiştim reflü yüzünden en cok bundada öyle gider kesin
Bırakamıyorum şuan nesquik yiyorum acıktım yemek olana kadar
Valla taneyle almaktansa kilo ile avokado satan sayfalar var antalya alanya tarafında onlardan alıp ezip veya dilimleyip difrize atabilirsiniz çok fazla saklama tarifi var. Hem fiyat olarakta daha uyguna geliyor. Bi değrlendirin derimKıtlık vardı bizim burada zar zor buldum avokadoyu
Denediniz mi hiç? Tadında bozulma olmuyor mu? Bozulma olmuyorsa yapılabilir aslındaValla taneyle almaktansa kilo ile avokado satan sayfalar var antalya alanya tarafında onlardan alıp ezip veya dilimleyip difrize atabilirsiniz çok fazla saklama tarifi var. Hem fiyat olarakta daha uyguna geliyor. Bi değrlendirin derim
Evet evet ben alıyorum. Zaten baya olgunlaşmış geliyor. Bir de ben ekmeğin üzerine sürmeyi sevdiğim için ğaketleyip atıyorum buzluğa. Çok tarif var bakabilirsinizDenediniz mi hiç? Tadında bozulma olmuyor mu? Bozulma olmuyorsa yapılabilir aslında
Buzluk kokusundan nefret ediyorum tadında bozulma koku olmuyorsa bende yaparım. Teşekkür ederimmmm ben tarif bakayımEvet evet ben alıyorum. Zaten baya olgunlaşmış geliyor. Bir de ben ekmeğin üzerine sürmeyi sevdiğim için ğaketleyip atıyorum buzluğa. Çok tarif var bakabilirsiniz
Cok teşekkürlerMuhteşem olmuş elinize sağlık daha dün eşimle konustuk ileride bizim velede yerli malı için kostüm isterlerse gece geç saatlere kadar ağlayarak karton keser miyiz :))
Evet hamilelik reflü yu tetikliyorBende de önceden reflü gastirit vardı o yüzden yanıyor midem demekki. En ufak bir şeyde mide hatırladı yanmayı
Valla bitik oluyorum 6 olacak ocaktaBacim seni cok iyi anliyorumzaten cocuk okunca sevismeye vakittr bulamiozndjdjd:) kac yasonda benim kadin dogimcum bugun sordum orzax proceive f onerdi.
Bende inostol aldım seker için almıştım dr yumurta kalitesi içinde iyi iyi yapmışsın almakla devam dediBen de Proceive F kullandım
1 Temmuz’da başladım, 25 Ağustos’ta 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim
Yumurta kalitesini arttırmak için inositol öneriyorlar
Proceive F’yi o yüzden kullandım
Bence gerçekten etkisi var
Ay ben hiç yemedim almak istiyorum tadını da bilmiyorum ama seveceğimi de düşünmüyorum.Evet evet ben alıyorum. Zaten baya olgunlaşmış geliyor. Bir de ben ekmeğin üzerine sürmeyi sevdiğim için ğaketleyip atıyorum buzluğa. Çok tarif var bakabilirsiniz
Valla o kadar çok avokado sayfası var ki onlara sorarak alabilirsiniz. Zaten direkt onlar gönderiyorlar kargo ileAy ben hiç yemedim almak istiyorum tadını da bilmiyorum ama seveceğimi de düşünmüyorum.sırf hamilelikte faydalı diye almak istiyorum iyisini seçmeyi de bilmiyorum dşye bıraktım almadım
Teşekkür ederimValla o kadar çok avokado sayfası var ki onlara sorarak alabilirsiniz. Zaten direkt onlar gönderiyorlar kargo ile
Metroda dondurulmuş var doğranmış hazır. Bebek avokado anamurda var sayfayı hatırlayamadım gönderiyor heryereValla taneyle almaktansa kilo ile avokado satan sayfalar var antalya alanya tarafında onlardan alıp ezip veya dilimleyip difrize atabilirsiniz çok fazla saklama tarifi var. Hem fiyat olarakta daha uyguna geliyor. Bi değrlendirin derim
Limon sık yada muzla ye o zamanAy ben hiç yemedim almak istiyorum tadını da bilmiyorum ama seveceğimi de düşünmüyorum.sırf hamilelikte faydalı diye almak istiyorum iyisini seçmeyi de bilmiyorum dşye bıraktım almadım
Ay bizde yok o marketlerdenLimon sık yada muzla ye o zamansadece güzel değil metro markette dondurulmuş var
Yumuşak olsun. İçine limon tuz karabiber mükemmel oluyorAy ben hiç yemedim almak istiyorum tadını da bilmiyorum ama seveceğimi de düşünmüyorum.sırf hamilelikte faydalı diye almak istiyorum iyisini seçmeyi de bilmiyorum dşye bıraktım almadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?