Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 3 21,4%
  • Kasım

OY: 9 64,3%
  • Aralık

OY: 2 14,3%

• Ankete Katılan
    14
İkiz geliyor ikiz maşallah gerçekten Rabbim karşımıza çıkanı şifalı kılsın. Çok güzel dua yazmışsın

Acaba bu takviyeler aç karnına mı alınıyor tok karnına mı ya

Sağolasın canım innovita hemen hemen pik olmuş.
İkisi de pik yavrum dediğin gibi. Farklı markalar. Bir gebenin günlüğü de bende öyle veriyor piki.

Mügenin daha 1 aralık bölümünü bitiremedim. Bölünüp duruyorum bu aralar cinsiyeti ne yengenin belli oldu mu

Bence turmeric kullanıyorum canım sende de mi çikolata kisti vardı
Yok hayır pcos var ama ailevi kalp riskimden dolayı kullanıyordum, kardiyoloji doktoruma gebelik planladığımı söylediğimde antiinflamatuar olduğu için gebe kalmayı kolaylaştıracağını söyledi aklıma gelince yazayım dedim

İkiz geliyor ikiz maşallah gerçekten Rabbim karşımıza çıkanı şifalı kılsın. Çok güzel dua yazmışsın
Selogi sen beni ağlattın simdi yaaa dua eder misin bana (olumlu bi ağlama) ikiz olursa inşallah sağlıkla büyürler amin ikizden de korkuyorum bir yandan ama bir yandan kalp hastalığı yüzünden tekte halletsem çok iyi olur her gebe kalma planı sürecinde ilacı bırak vs zor

Teşekkür ederim canım bu sefer başka bir doktora aldım kızlar ya amaan eskisine gitmicem 3. bir doktor vardı kafamda ona gidicem hahahah selogi

Eşime kapak yapacam harbiden unuttum onu bana hamile değilsin ben bilirim anlarım dedi hamile olduğunda ben sana söylerim dedi bak ne oldu şimdi daha söylemedim nasıl söylesem diye düşünüyorum
Canım hayrlı olsun çok sevindim ben senin haberi kaçırdım. Sağlıkla kucağınıza alın inşaAllah

Önce duamızı ediyoruz sonra kendimizi Allaha bırakıyoruzzz estağfurullah canım burası da bizim topik yakında buradayız inşallah
Aynen öyle oldu mu olacak mı diye üzülme topiklerde psikolojini etkileme. Aktif gebelerin topiğine gel sık sık neşelen.

Teşekkür ederim canım bu sefer başka bir doktora aldım kızlar ya amaan eskisine gitmicem 3. bir doktor vardı kafamda ona gidicem hahahah selogi
Kalbin çiçek açsın kuzum. Ne zaman randevu? Bakalım bu doktor ne diyecek ama her derdini de anlat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…