İkiz geliyor ikizAllah kim varsa onu şifalı kılsınbu arada takviye kullanıyordunuz sanırım da aklıma geldi ben omega 3 ü antiinflamatuar olsun diye curomega kurkumin içerenle beraber kullanıyorum inositol 4000 mg b12 koenzim q10 a da yeni başlıycam bu ay ben de tüm tuşlara basıcam , takviyeleri yeni maximuma çektiğim için bu ay olmazsa diğer aydan feci umutluyum
Acaba bu takviyeler aç karnına mı alınıyor tok karnına mı yaBen de erken öğrendim ama 1 haftadır hamileyim işte 13-20 falan çıkardı. Düşük diye üzülürüm gibi geldi. Şimdi yüksek yüksek görürüm sevinirim biraz. Ocean mummy varmış. İyi diyorlar ona bakıcam ben de
İkisi de pik yavrum dediğin gibi. Farklı markalar. Bir gebenin günlüğü de bende öyle veriyor piki.Sağolasın canım innovita hemen hemen pik olmuş.
Mügenin daha 1 aralık bölümünü bitiremedim. Bölünüp duruyorum bu aralar3 aydan sonra geçiyor diyorlar abimin eşide hamile onun 4 buçuk aylık oldu geçti mesela bulantıları
Seni daha fazla etkiler ozaman abo
Benimde koku direk gitmişti 2 gün hıc koku almadım ama düzeldi tabi
Sağol canım benimne romantizmi kız geçti bizden 13 sene doluyor 4 ay kaldı 2 çocukta evde ama uyanmadılar kahvaltı edene kadar baş başa ettik muge anlı eşliğinde cok romantik
Yok hayır pcos var ama ailevi kalp riskimden dolayı kullanıyordum, kardiyoloji doktoruma gebelik planladığımı söylediğimde antiinflamatuar olduğu için gebe kalmayı kolaylaştıracağını söyledi aklıma gelince yazayım dedimBence turmeric kullanıyorum canım sende de mi çikolata kisti vardı
Ay kime geliyooo kimeee kiz bana mı hissettin ikiz yoksaİkiz geliyor ikizmaşallah gerçekten Rabbim karşımıza çıkanı şifalı kılsın. Çok güzel dua yazmışsın
Selogi sen beni ağlattın simdi yaaa dua eder misin banaİkiz geliyor ikizmaşallah gerçekten Rabbim karşımıza çıkanı şifalı kılsın. Çok güzel dua yazmışsın
Bu takviye için aç veya tok fark etmez yazıyor ama ben tok karnıma içiyorumAcaba bu takviyeler aç karnına mı alınıyor tok karnına mı ya
Prospektüsü yok mu? İçeriğine göre değişir belki ya. Hemen chatgptye sor markayı :) o bilirAcaba bu takviyeler aç karnına mı alınıyor tok karnına mı ya
Teşekkür ederim canım bu sefer başka bir doktora aldım kızlar ya amaan eskisine gitmicem 3. bir doktor vardı kafamda ona gidicem hahahahYok hayır pcos var ama ailevi kalp riskimden dolayı kullanıyordum, kardiyoloji doktoruma gebelik planladığımı söylediğimde antiinflamatuar olduğu için gebe kalmayı kolaylaştıracağını söyledi aklıma gelince yazayım dedim
Güzel haberlerle gelTeşekkür ederim canım bu sefer başka bir doktora aldım kızlar ya amaan eskisine gitmicem 3. bir doktor vardı kafamda ona gidicem hahahahselogi
Amin canım kararsızlık panik beni stres yapıyor daha çok ya ofGüzel haberlerle gel
Önce duamızı ediyoruz sonra kendimizi Allaha bırakıyoruzzzAmin canım kararsızlık panik beni stres yapıyor daha çok ya ofneyse bu topici işgal etmiyim daha fazla
Canım hayrlı olsun çok sevindimEşime kapak yapacam harbiden unuttum onubana hamile değilsin ben bilirim anlarım dedi hamile olduğunda ben sana söylerim dedi bak ne oldu şimdi daha söylemedim nasıl söylesem diye düşünüyorum
Sana geliyor. Rabbim gönlüne göre nasip etsin. İkiz de yorucu olur kızAy kime geliyooo kimeee kiz bana mı hissettin ikiz yoksa
Aynen öyle oldu mu olacak mı diye üzülme topiklerde psikolojini etkileme. Aktif gebelerin topiğine gel sık sık neşelen.Önce duamızı ediyoruz sonra kendimizi Allaha bırakıyoruzzzestağfurullah canım burası da bizim topik yakında buradayız inşallah
Siz hangisiniz kullanıyorsunuzBu takviye için aç veya tok fark etmez yazıyor ama ben tok karnıma içiyorum
Evet yaaa videolar var ya instagram ikisi de senkron şekilde ağlıyorSana geliyor. Rabbim gönlüne göre nasip etsin. İkiz de yorucu olur kız
Ocean mummy kullanıyorum 1 aydırSiz hangisiniz kullanıyorsunuz
Kalbin çiçek açsın kuzum. Ne zaman randevu? Bakalım bu doktor ne diyecek ama her derdini de anlat.Teşekkür ederim canım bu sefer başka bir doktora aldım kızlar ya amaan eskisine gitmicem 3. bir doktor vardı kafamda ona gidicem hahahahselogi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?