- 26 Mart 2025
- 52
- 14
- 3
- 23
27 kasımda öğrendimKızlar 32 yaşında, 2.5 yıllık evliyim. Güzel haberi Kasım ayı sonunda aldım
Birlikte heyecanımızı paylaşmak, kontrollerimizi paylaşmak, sürecimizin nasıl ilerlediğini konuşmak, heyecanımızı konuşabilmek istiyorum
Birbirimize bilgi akışında bulunabilir, yeni anne adayları olarak takviyelerimizi, sürecimizi paylaşabilirizÇiçeği yeni açan anne adaylarını bekliyorum Kolaylıkla olsun her şey
Canım şubatta mı doğumun yoksa yanlış mı ekledin diye merak ettim27 kasımda öğrendim
Hayır şubatta doğum değil ağustosta yeni öğrendimCanım şubatta mı doğumun yoksa yanlış mı ekledin diye merak ettimçok yeni öğrenmişsin ya nasıl hissediyorsun
Ekim kasım aralık pozitif alanlar falan yazmışsınız ya ben de Kasım’ın sonunda pozitif olduğumu gördüm o yüzden yazdımCanım şubatta mı doğumun yoksa yanlış mı ekledin diye merak ettimçok yeni öğrenmişsin ya nasıl hissediyorsun
Kuzum senin profilde öyle yazıyor demek istedimHayır şubatta doğum değil ağustosta yeni öğrendim
Sende de var mı o potansiyel, analarımızdan geçti mi bize genlerden ebelik
Hoş geldin. Ben de 29’unda öğrendimEkim kasım aralık pozitif alanlar falan yazmışsınız ya ben de Kasım’ın sonunda pozitif olduğumu gördüm o yüzden yazdım
Olsa iyi olur aslında her ihtimale karşı. Var mı ablan kardeşin aktif olarak teyze hala mısnhiç bilmiyorum vallahi
Merhaba , keseyi görebildiniz mi ve ya kalp atışıOlsa iyi olur aslında her ihtimale karşı. Var mı ablan kardeşin aktif olarak teyze hala mısn
Merhaba canım. Benim daha erken. Yarın batMerhaba , keseyi görebildiniz mi ve ya kalp atışı
Hayır hayır telaşlanma telaşlancak birşey yok erkenmiş henüz ben geçmiştir bat diye tahmin ettimMerhaba canım. Benim daha erken. Yarın batsabırsızlanıyorum zati beni telaşlandırma. İlk betamı vericem yarın. 14 aralık da kd randevum var. Sende durumlar nasıl
14 aralıkta keseyi kesin görürsün içini ferah tutMerhaba canım. Benim daha erken. Yarın batsabırsızlanıyorum zati beni telaşlandırma. İlk betamı vericem yarın. 14 aralık da kd randevum var. Sende durumlar nasıl
Yaaa belki ben de görürüm. Yerleşme 27 kasım civarıydı sanırım benim ağrılarım ve pızitifimle uyumlu olarak. 2 haftada görünür mü sen kaç güne görebildin. Tamam sakinliyorum şu anHayır hayır telaşlanma telaşlancak birşey yok erkenmiş henüz ben geçmiştir bat diye tahmin ettimben 11 aralıkta kalp atışı duymaya gidicem çok şükür 5+1 di sanırım keseyi görmüştük karından ultrasonla
5 haftayı sattan mı söyledin ovülasyondan mı kuzum14 aralıkta keseyi kesin görürsün içini ferah tut
Son adet tarihinle hesaplamaya çalış normalde 5. Haftada görünüyor geç döllenme değilse tabi 14 şubatta görürsün diye düşünüyorum vajinal ultrasonla bebek bile görünebilir benim ilk gebeliğim düşük oldu malesef onda 6. Haftada vajinal ultrasonla kalp atışı duyulmuştu yani karından ultrasonla bakmak isterse doktorun sadece kalp atışı duyulmaması normal stres olmaYaaa belki ben de görürüm. Yerleşme 27 kasım civarıydı sanırım benim ağrılarım ve pızitifimle uyumlu olarak. 2 haftada görünür mü sen kaç güne görebildin. Tamam sakinliyorum şu anhayırlı olsun bu arada
Seninde hayırlı olsun canım Allah ın izniyle sağlıklı geçer gebeliğimiz ve sağlıkla gelir miniklerimizYaaa belki ben de görürüm. Yerleşme 27 kasım civarıydı sanırım benim ağrılarım ve pızitifimle uyumlu olarak. 2 haftada görünür mü sen kaç güne görebildin. Tamam sakinliyorum şu anhayırlı olsun bu arada
Evet zaten doktorlarda son adet tarihine göre hesaplayıp söyleyecek5 haftayı sattan mı söyledin ovülasyondan mı kuzum
Geçmiş olsunSon adet tarihinle hesaplamaya çalış normalde 5. Haftada görünüyor geç döllenme değilse tabi 14 şubatta görürsün diye düşünüyorum vajinal ultrasonla bebek bile görünebilir benim ilk gebeliğim düşük oldu malesef onda 6. Haftada vajinal ultrasonla kalp atışı duyulmuştu yani karından ultrasonla bakmak isterse doktorun sadece kalp atışı duyulmaması normal stres olma
Benimde 22 ekimGeçmiş olsunŞimdiki sağlık sıhhat neşeyle gelsin. Senin sat neydi peki? Benim 30 ekim. Yani teknik olarak 5 hafta ama pratikte 2 hafta :) 5 hafta demek doğru mu şu an bilmiyorum ki acemiyim daha senin ilk mi peki
Umarım gereksiz bilgiler vermeye kalkmamBenimde 22 ekimevet son adet tarihine göre hesaplaman lazım doktor 6 haftalıksın deyince şaşırma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?