Ay daha neler duyalım çatı darlığı falan. Hiç duymadığıim terimler. Bu yolda öğrenilecek amma da şey varYok yengemin biri korkmuş sezeryan istemiş diğeri çatısı darmıs bide onun gebelikleri hep riskliymis 2 düşük 1 ölüsü var ölüsü doğuma 2 hafta kala hemde ölmüs oyüzden annemin de çatısı dar normal yapamamış hiç ben anneme cekmemişim ama bişi değişmedi 2.de aynı kaderi yasadım
Kaç gündür sıkıyorsun seni patlama yaşaman çok normal. Sevincini bile yuttun. Çok sevindim canım ya hakikaten değer de çok güzel maşallahArabada bağıra bağıra ağladım
2 gün sonra tekrar vericem nasipse güzel sonuçlar öğrenirim
Ne güzel haberlerle geldiniz çok şükür. Gözün aydın canım darısı kese görmeyeKan verdim bu akşam ki kan sonucum 569,19 çıktı chatgbp’ye göre 5-7 gün içerisinde kese görünürmüş
Amin amiinnNe güzel haberlerle geldiniz çok şükür. Gözün aydın canım darısı kese görmeye
Evet canım inşallah Allah isteyen herkese verirKaç gündür sıkıyorsun seni patlama yaşaman çok normal. Sevincini bile yuttun. Çok sevindim canım ya hakikaten değer de çok güzel maşallah
Çok güzel canım sat ne zaman bat ne zamandıKan verdim bu akşam ki kan sonucum 569,19 çıktı chatgbp’ye göre 5-7 gün içerisinde kese görünürmüş
Senin hesabına göre ben de gittiğimde kese görünür o zaman di mi? Ben de senin gibi geç yumurtlama gördüm. 20’sinde. Batım gelmedi ve randevu 14’ü. Çıkar mı sencee? Canım değerin güzel. Bat yeni geçmiş hem deAmin amiinnkasım ayı geç yumurtladım dün regl olmam gerekiyordu 1 gün gecikmeyle sonuç böyle olmuş oldu
Hayırlı olsunnnnnnKan verdim bu akşam ki kan sonucum 569,19 çıktı chatgbp’ye göre 5-7 gün içerisinde kese görünürmüş
Hoş buldum, 19 kasımda öğrendim. Aralık başında keseyi gördük. 10 aralıkta da kalp atışı var onu bekliyorumYavrum sen ne zaman öğrendin, hoş geldin
İlk mi canım? Hayırlı olsun sağlıkla gelsin. Az kalmıışş heyecanlı mısın? Neler kullanıyorsun bu süreçte?Hoş buldum, 19 kasımda öğrendim. Aralık başında keseyi gördük. 10 aralıkta da kalp atışı var onu bekliyorum
Sat 25 ekimÇok güzel canım sat ne zaman bat ne zamandı
Çok. Evet ilk. Doktorum sa garanti olsun diye geç çağırdı, zaman geçmiyor.İlk mi canım? Hayırlı olsun sağlıkla gelsin. Az kalmıışş heyecanlı mısın? Neler kullanıyorsun bu süreçte?
Ayyy çok güzelÇok. Evet ilk. Doktorum sa garanti olsun diye geç çağırdı, zaman geçmiyor.
Valla eşim de ben de hep kız olsa dedik. Ama eşim o kadar söyledi ki kesin erkek olacak diyoruzAyyy çok güzelhissin ne cinsiyeti ile ilgili? Önceliğimiz sağlığı ama analık hisleri bir şeyler diyor mu
Valla eşim de ben de hep kız olsa dedik. Ama eşim o kadar söyledi ki kesin erkek olacak diyoruzcinsiyetine hiç odaklanmadım. Şimdi şu kritik dönemi de geçirsek bir of çekeceğim
Belki görünür yavrum 1000-2000 arası görünüyor galibaKızlar bu keseyi görmek pazartesiye yetişir mi ya ? Sattan sonra 39. Gün olacak
Eğer bir tanesi 3 kat artarsa pazartesi görunür kuzum eger 2 2 giderse salı net gözükürKızlar bu keseyi görmek pazartesiye yetişir mi ya ? Sattan sonra 39. Gün olacak
Sende de var mı o potansiyel, analarımızdan geçti mi bize genlerden ebelikEvet evet çok şükür bir sıkıntı yaşamamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?