Hadi benden önce beta ver imkanın varsaEvet evet bildiğin açık pembe fotoğraftan daha da belirgin gercekte
Evet daha iyi olurAynen eniyisi bu akşam kan testi verip yarın testi tekrarlamak
Bende cok arttı ama tek gözüküyor değişmezse sonradan bir suprız çıkmazsa hala içimde o korku varBen acile gidicem akşam çok merak ettim konuştukça. Çok yüksek artanlara da ikiz diyorlar di misonra tek çıkıyor bi de.
ben olsam çoktan vermiştim acilde kan zaten sana da söylemiştim. ikinci takip kanını aynı yerden vermeye çalışın lab. farklılıkları olabiliyor ondan dolayı az mı arttı falan birde ona takılmayın. hcg değeri 1500 falan olduğunda kese görünmeye başlar. tahmini olarak o değer aralığına tekabül eden günde randevu alıp gitmeni tavsiye ederim ki boşa gitmiş olmayasınBen acile gidicem akşam çok merak ettim konuştukça. Çok yüksek artanlara da ikiz diyorlar di misonra tek çıkıyor bi de.
bugün çözüyorum bu işiYa git ver acile niye zulmediyotsunuz kendinizeya evet öhle bir sey de oluyormus. Kimi dusuk oluyor ikiz cikiyor kimi yuksek cikiyor tek cikiyor
Kalp atışı bile duyarım öyle bi randevu benimkiben olsam çoktan vermiştim acilde kan zaten sana da söylemiştim. ikinci takip kanını aynı yerden vermeye çalışın lab. farklılıkları olabiliyor ondan dolayı az mı arttı falan birde ona takılmayın. hcg değeri 1500 falan olduğunda kese görünmeye başlar. tahmini olarak o değer aralığına tekabül eden günde randevu alıp gitmeni tavsiye ederim ki boşa gitmiş olmayasın
ya maddi durumun sıkıntılı değilse git özele birkaç kere istediğin vakitte gidebildiğin için. ondan sonrasında her şey stabil olduğunda devlete gitmek istiyorsan yine gidersin takibini ordan yaparlarKalp atışı bile duyarım öyle bi randevu benimki
Biri de sensin fazla fazla yükselenlerin o zaman :)) MaşallahBende cok arttı ama tek gözüküyor değişmezse sonradan bir suprız çıkmazsa hala içimde o korku var
Yok maddiyattan değil, bile isteye geç aldım zeyno. Kese var yok göründü görünmedi gelemem onlara. Çok şükür sağlıkla olacağına inanıyorumya maddi durumun sıkıntılı değilse git özele birkaç kere istediğin vakitte gidebildiğin için. ondan sonrasında her şey stabil olduğunda devlete gitmek istiyorsan yine gidersin takibini ordan yaparlar
Hiç bilmiyorum ki olabilir miTekrar yumurtluyor olabilir misiniz. Losyon beyaz akinti ben de o donem oluyor da
zaten doktora gitmemekte acele etmemen iyi bir şey gereksiz stres dediğin gibi ama kan takibi yap bakalım bize de haber verirsin yaptırdığın zamanYok maddiyattan değil, bile isteye geç aldım zeyno. Kese var yok göründü görünmedi gelemem onlara. Çok şükür sağlıkla olacağına inanıyorum1.5 hafta daha büyüsün bebeğim benim. Bakarım her şeyine. Kan meselesi de hep eşimle yapmak istiyorum takipleri ama bilmediği için sürümcemede kalıyorum. Bugün söyleyeceğim. Akşam da gideceğim betaya regl bi gün geçti sadece
Ovulasyon yaptınız mı pekiiSat 1 Kasım bat 4 aralıktı. Uygulamaya göre 20 Kasım yumurtlamaydı
9-10-13-14-15-18-20-22-24 Kasım ayı değerlendirmelerim. Chatgbt de belirtilerim göre yumurtlamam geç oldu 21-22 si gibi
Ovülasyon testinde pik gördün mü canımYa aslında iki gun once yaptım ama yoktu ovulastonda silikti bugün ovulasyon yapınca hemen erken gebelik testi yaptım awoxun ve gölge şeklinde gelirde 5 dakika içinde
Bunları duydukça elim ayağım titriyor ikinci çocuğum ama 8 sene sonra tekrar bu duyguları hissetmek çok guzelBenimde regldan önce silikti.marka awoxtu.acilde kan verdim beta 63 cikmisti. Cok silikti benim dehayirli olsun insallah
Evet canım teşekkürlerBiri de sensin fazla fazla yükselenlerin o zaman :)) Maşallah
Daha reglime 5 6 gün var ama eskiden silikti şimdi daha koyu t çizgisi eşit koyulukta değil ama eskisine oranla daha koyuOvülasyon testinde pik gördün mü canım
Ya ben gidecem herhald bugün bakalım yaptırabilirim inşallah yine acilde3 günkü farka bakıp 2 günlüğü hesaplarız merak etme
Ya benim pik olmuştu sonra test denedim orada da pozitif gördüm. Ovülasyon testi gebelik belirlemez bu doğru ama kendi tecrübelerime dayanarak şunu söylüyorum ki önceki 2 ayda çok silik görüyorken adetten 3 gün önce pik gördüm ovülasyonda öyle gebelik testi yaptım ve bunuda yine Kadınlar Klubünde deneyip öğrenen arkadaşlardan görüp denemiştim herkeste böyle olur mu onu bilmiyorum canım seninde pozitiftir inşallah Allah güldürsün yüzünüDaha reglime 5 6 gün var ama eskiden silikti şimdi daha koyu t çizgisi eşit koyulukta değil ama eskisine oranla daha koyu
Neden olmasin insanlar hamileyken yumurta catlayip 2.kez gebe kalabiliyorHiç bilmiyorum ki olabilir mi
Yaa Allah gönlüne göre versin canım benim. Hayırla sağlıkla olur inşallah.Bunları duydukça elim ayağım titriyor ikinci çocuğum ama 8 sene sonra tekrar bu duyguları hissetmek çok guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?