Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 5 17,9%
  • Kasım

OY: 17 60,7%
  • Aralık

OY: 6 21,4%

• Ankete Katılan
    28
Sanki bana bi sürpriz yapacaksın ama emin olmak istiyorsun gibi hissediyorum dedi gebeliği kastediyor
Ahahshh ee anlamış bu gıcık ol hemen ona. Sen kaç takla atıyorsun haber vermeyecegim diye :))

Bir sey daha sorcam.Gebeligini ya da gebe olunca kimlere soylersiniz esiniz haric tabi de kimlere soylemek istemezsiniz ve neden?

Bir sey daha sorcam.Gebeligini ya da gebe olunca kimlere soylersiniz esiniz haric tabi de kimlere soylemek istemezsiniz ve neden?
Ben annem ve kız kardeşlerimden başka kimse bilsin istemedim ama malesef öyle olmuyor Biraz fazla nazar çekiyorum da üstüne titriyorum bu sefer bir sır gibi saklamaya çalışıyorum

Ayyy evet sorma hiç çaktırmadım ama
Ay nasıl dayanıyorsun kız bende sabah tekrar test yapar kan veririm birde bi bebek kıyafeti alır süpriz yaparım diyordum ama adam işten geldi max 1 saat dayanabildim testi gösterdim Ben birşey saklayamıyorum kocamdan ya hemen herşeyi ilk ona anlatmak istiyorum

Ben annem ve kız kardeşlerimden başka kimse bilsin istemedim ama malesef öyle olmuyor Biraz fazla nazar çekiyorum da üstüne titriyorum bu sefer bir sır gibi saklamaya çalışıyorum
Herkes ögrendi mi yoksa yoksa saklama girişimi başarılı mı

Ya Evett ben de kendime şaşkınım. Öncekilerde çok üzüldük. O yüzden cesaret edemedim bekliyorum keseyi

Kimseye söylemek istemiyorum ama anlaşılır illa ki sürpriz olsun herkes doğunca öğrensin arkadaşlarıma söylerim, bana hizmet etsinler diye :)) bir eşimin ailesine söylerim seviyorum onları da, kendi aileme söylerim. Zannımca etrafımda kötü niyetli insanlar yok herkes duysa da olur benden çok bekliyorlar zaten. Sennn?

Ya Evett ben de kendime şaşkınım. Öncekilerde çok üzüldük. O yüzden cesaret edemedim bekliyorum keseyi
Haklısın canım ama üzülme bugün kan testin çok güzel gelicek ben gönülden inanıyorum ee ne zaman söylemeyi planlıyorsun peki aklında var mı tarih

Nazar kötü niyetle alakalı değil sadece canım insanın kendi evladına bile nazarı değebilirmiş çok fazla muhafazakar ve batıl inançlara sahip biriside değilim ama enerjiye nazara inanıyorum ya adamı mezara sokar nazar

Pazartesi ye kadar sabretmek istiyorum keseyi görsem
İyi gün gelir geçer vallahi :) yalnız sen hafta sonu evdesin bakalım çaktırmadan durabilecek misin

ağzımıza edilecek bir bir daha iki.
kolay değil bu süreçler ama en azından geçici bir durum öyle avutmak lazım kendimizi

sirkeli su, kaya tuzu kapı eşiği, ayetel kürsi kombosu aileme söylerim ama herkes herkese söyler işte

ağzımıza edilecek bir bir daha iki.
kolay değil bu süreçler ama en azından geçici bir durum öyle avutmak lazım kendimizi
Bebek emzirirken gece yarısı ‘bebeğim uyumuyor’ başlıkları :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…