- 9 Aralık 2014
- 403
- 514
- 303
- 38
Ya aslında iki gun once yaptım ama yoktu ovulastonda silikti bugün ovulasyon yapınca hemen erken gebelik testi yaptım awoxun ve gölge şeklinde gelirde 5 dakika içindeYaaa maşallah ben gördüm gölge gibi inşallah doğrudur. Bunun kaç dakikada çıktığı önemli yarın ve ya sonraki gün testi tekrarlamanı öneririm inşallah vardır
Testin markası ne hadi kan ver hadi acile kan verKızlar uzun zamandır burada ve diğer konulardan takip arıyordum sessizce sizi ama hamilelik yoktur diye de yazmamıştım şimdi dpo10 bugün ve dayanamayıp test yaptım ama heveslenmedi miyim sizce
Akıntın krem gibimi kıvamı beyaz krem rengi gibi hatta hafif sarımtırak da olabilir bende öyleydi hamileliği öğrenmeden önce şuanda bile hala bazen öyle gelıyor bazen yumurta akı kıvamı degisioyoooo bana da gayet normal bu gebelik diyemeyiz diyor şerefsiz dfhdg
Hadi inşallah ya bende senin daha önce attigin testlerden dolayı çok umutlandım sende paylaşmıştın yaAy ben bi şey görüyorum
Yüksek hissediyorum Acun beyYavrum bunu ne chat ne de bir doktor net bir sey söyleyebilir. Benim kurtaj olan arkadasimin gecikmeden sonucu 2bin kusurlerdeydi direkt kese gozukmustu. Ben o oranlarin neye gore kucuk ya da yuksek ciktigini bilmiyorum. Bi ara cinsiyet ile bir ilisiği var mi diye mskale taradim. Alakasi yokmus. Saglik durumu ile de yokmus. Yani beklediginden cok yuksek de cikabilir cok dusuk de. Dusuk cikarsa korkulcak bir durum yok. 2 gundeki artisi onemli balim
ovulasyon testi gebelik öğrenme aracı değildir o yüzden ona pek şey yapmayın kaldı ki pik değil silik çıkmış. onun dışında gebelik testiniz pozitif gözküyor çizgiyi gördüm bende hayırlı olsun diyelim şimdiden testi tekrarla ama bence ertesi gün koyuluk farkına bakarsınKızlar uzun zamandır burada ve diğer konulardan takip arıyordum sessizce sizi ama hamilelik yoktur diye de yazmamıştım şimdi dpo10 bugün ve dayanamayıp test yaptım ama heveslenmedi miyim sizce
Ben çizgi gördümKızlar uzun zamandır burada ve diğer konulardan takip arıyordum sessizce sizi ama hamilelik yoktur diye de yazmamıştım şimdi dpo10 bugün ve dayanamayıp test yaptım ama heveslenmedi miyim sizce
O zaman kutunuzu bekleyeceksinizYüksek hissediyorum Acun bey
Evet evet hatta çizgi çıktıysa kanda daha çok vardır. Pembe renk var di miHadi inşallah ya bende senin daha önce attigin testlerden dolayı çok umutlandım sende paylaşmıştın ya
Ben acilde verdim çarşamba 2 saat içinde e nabıza düşmüştü.Valla helal olsun nasıl dayanıyorsun ben asla dayanamazdım ben kanda görmeden hamile olduğuma bile inanamadımBen olsam çoktan koşmuştum acile beta takibide önemli bu arada kimyasal gebelik kendiğinden düşüyor zaten ama Allah korusun dış gebelikte o zamanlama çok önemli çünkü kendi sağlığın söz konusu oluyor herşeyden önce ve doktorlar bundan şüphelendiği anda yaklaşımları değişiyor tabiki stres falan olma ama bence imkanın varsa ertelemedem kanı ver pazar diyorlar ama muhtemelen pazartesi düşücek sisteme sağlık ocakları keyiflerine göre hareket ediyor ben ilk betamı direkt aile hekime gittim baktım çıkmıyor öyle öğrendim kan verdiğim tarihten 2 gün sonra düştü e nabıza ama halbuki kan sonucu çıkmış
3 günkü farka bakıp 2 günlüğü hesaplarız merak etmeYarın gidelim sabah diyor eşim de şimdi yarın benim diş randevusu var onun da sınavı giderken uğrarız diyo
Ben acile gidicem akşam çok merak ettim konuştukça. Çok yüksek artanlara da ikiz diyorlar di miO zaman kutunuzu bekleyeceksinizsabret
Neyden şüphelendi? Niye geç geliyorsun diye mi yoksa sen hamile misin dediKızlar eşim şüphelendi bugün. Çarşamba eve geç gittim kan vericem diye bugün de geç gidicem arkadaşa geçicem dedim öncesinde kan vericem bilmiyor.
Ben acilde verdim çarşamba 2 saat içinde e nabıza düşmüştü.
Yapar bunlar hatta aramızdaki prolar, pozitif çizgisinden beta anlıyor3 günkü farka bakıp 2 günlüğü hesaplarız merak etme
Şuan işteyim akşam.vericem testin markası awoxtuTestin markası ne hadi kan ver hadi acile kan ver
Yarın yine tekrarlamayı düşünüyorum bende ovulasyon testi önceden silikti ya koyularında birde erken gebelik testi silik çıkınca bi umutlandım.sankiovulasyon testi gebelik öğrenme aracı değildir o yüzden ona pek şey yapmayın kaldı ki pik değil silik çıkmış. onun dışında gebelik testiniz pozitif gözküyor çizgiyi gördüm bende hayırlı olsun diyelim şimdiden testi tekrarla ama bence ertesi gün koyuluk farkına bakarsın
Aynen eniyisi bu akşam kan testi verip yarın testi tekrarlamakBen çizgi gördümtest markası ne canım yarın sabah tekrarla koyulasmaya bakalım
Benimde regldan önce silikti.marka awoxtu.acilde kan verdim beta 63 cikmisti. Cok silikti benim deŞuan işteyim akşam.vericem testin markası awoxtu
Ya git ver acile niye zulmediyotsunuz kendinizeBen acile gidicem akşam çok merak ettim konuştukça. Çok yüksek artanlara da ikiz diyorlar di misonra tek çıkıyor bi de.
Evet evet bildiğin açık pembe fotoğraftan daha da belirgin gercekteEvet evet hatta çizgi çıktıysa kanda daha çok vardır. Pembe renk var di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?