Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 5 17,9%
  • Kasım

OY: 17 60,7%
  • Aralık

OY: 6 21,4%

• Ankete Katılan
    28
zaten doktora gitmemekte acele etmemen iyi bir şey gereksiz stres dediğin gibi ama kan takibi yap bakalım bize de haber verirsin yaptırdığın zaman
Seni de görcez bakalım minnoş

Bende ilk gebeliğimi 3 gün kala pik şeklinde görerek öğrenmiş sonra kaset test yapmıştım erken gebelik bile değil onda da çift çizgi görmüştüm bakalım bunda da dayanamadım biraz erken yaptim

Bunlar benim ovülasyon testlerim sıvı alımına falan dikkat etmeden 2 saat arayla yapıldı acaba hata mı var diye 2 saat sıvı almadım tekrar denedim yine anında pik olunca hemen gebelik testi yaptım o da hemen koyu oldu çok şükür

Eklentiler

• IMG_3983.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 6
  • 7224C952-2027-49DE-9947-FD7906A4C99E.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 7
Evet canım teşekkürler ❤ oğlan da da 2 kattan fazla artıs olmuştu hep 2.5 2.6 civarıda bu daha fazla olunca aklıma direk ikiz gelmişti neyse sizlerden birinden gelir belki o haber tekte kurtulursunuz

Bende ilk gebeliğimi 3 gün kala pik şeklinde görerek öğrenmiş sonra kaset test yapmıştım erken gebelik bile değil onda da çift çizgi görmüştüm bakalım bunda da dayanamadım biraz erken yaptim
İnsan heycanlı oluyor dayanamıyor bian önce öğrenmek istiyor Yine denersin testi canım ona göre kanda verirsin pozitifi görürsün Allah’ın izniyle

Bir şey sorucam. Baş dönmesi ve ayakların altının karıncalanması . Hiç yaşayan var mı? Bir anda oldu gitti ama bilemedim. Baş dönmesi de dünya dönüyor gibi değil bir değişikti.

Tabi tabi ama onun 5 gün var batına. Bende de LH koyu çıktı ama benim de regli iki gün kala. Lh testinde kop koyu olacak kadar çoğalmamıştır daha

Bir şey sorucam. Baş dönmesi ve ayakların altının karıncalanması . Hiç yaşayan var mı? Bir anda oldu gitti ama bilemedim. Baş dönmesi de dünya dönüyor gibi değil bir değişikti.
Bir kaç gündür daha iyiyim çok şükür ama 2-3 gün öncesine kadar evin içinde şapşal gibiydim kafam bulanık gibiydi ve baş dönmesi yaşıyordum özellikle ayağa kalkınca demirim çok düşük ona yordum ben

Aç mısın çok mu yoruldun? Dikkat et kendine. Dizilerde birden başları dönüp düşüyorlar ya sonra hastanede hamile olduklarını öğreniyorlar

Tabi tabi ama onun 5 gün var batına. Bende de LH koyu çıktı ama benim de regli iki gün kala. Lh testinde kop koyu olacak kadar çoğalmamıştır daha
Ne zaman pik olur bilmiyorum ben çatlama gördükten sonra ovülasyon yapmadım hiç sadece regl olmadan 2-3 gün önce ovülasyon testi tek test yapıyordum dediğim gibi onuda burada okumuştum silik çıkınca umutları düşük tuttum 2 ay denedim 3. Ay da anında pik görünce gözyaşlarımı tutamamıştım

uzaktan davulun sesi hoş geliyor selo bol keseden sallıyoruz işte dgfdffh
Bizim apartmanda iki tane yeni doğum var. Biri duyulmaz da, diğeri üst kat karşı dairemde. Yatak odalarımız birbirine yakın herhalde sesler de geçirgen, bebek arada bi ağlıyor bazen gece uyku vakti duyuyorum. Bizi neler bekliyor acaba

Evet canım teşekkürler ❤ oğlan da da 2 kattan fazla artıs olmuştu hep 2.5 2.6 civarıda bu daha fazla olunca aklıma direk ikiz gelmişti neyse sizlerden birinden gelir belki o haber tekte kurtulursunuz
Benim regle iki gün kala 400 2 gün sonra 1076 2 buçuk gün sonra 4300 lerde çıktı bana da ikiz olabilir diye espiriler yaptı aile hekimi ailemde ikizde çok ama bakalım nasip sen ne dersin ikiz olabilir mi

Kıyamam ne güzel bi hiss, ne mutlu duygu her gözyasi mutluluktan olsun beehh

Benim demirim iyi de ilk kez oldu böyle bi cekildim. Tansiyon dusunce olur mu ki acaba . Normaldir de bakayim dedim var mi benim gibi

Aç mısın çok mu yoruldun? Dikkat et kendine. Dizilerde birden başları dönüp düşüyorlar ya sonra hastanede hamile olduklarını öğreniyorlar
Ac degilim yorulmadim da ya ben gercek hayatta o sekilde ogreneni hic gormedim ya belirgin bir belirti degil sanki . Sadece dizilerde var gibi geliyor

Ac degilim yorulmadim da ya ben gercek hayatta o sekilde ogreneni hic gormedim ya belirgin bir belirti degil sanki . Sadece dizilerde var gibi geliyor
Ben de görmedim de dizilik olma bak tansiyon kontrol et yine de, susuz kalma, aniden ayağa fırlama gebesin sen gebe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…