Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 6 20,7%
  • Kasım

OY: 17 58,6%
  • Aralık

OY: 6 20,7%

• Ankete Katılan
    29
Ben de istanbul canım hangi hastaneye gidiyorsun İkili testi falan Zeynep Kamil de yapıyor perinatolog orada da var aklında bulunsun
Ben Avrupa yakasındayım cok uzak kalıyor ya basak şehir cam Sakura ya gidicem olursa detaylı için normalde gaziosmanpaşa Taksim eğitim araştırma ya gidiyorum bana yakın olan devlet hastanesi

Ben Avrupa yakasındayım cok uzak kalıyor ya basak şehir cam Sakura ya gidicem olursa detaylı için normalde gaziosmanpaşa Taksim eğitim araştırma ya gidiyorum bana yakın olan devlet hastanesi
Ben anadoludayım ilk gebelikte Zeynep Kamil e gidiyordum bir daha ikili ultrason gibi mecburi bir durum olmazsa kapısından geçmem hep asistanlar ilgilendi bende o zamanlar 2-3 aydır yaşıyorum istanbulda koca şehir hakimde değildim Pişman olmuştum

Ben geçen yıl çok daha kolay veriyordum giriş yapıp direkt kana. Şimdi doktora çıkartıyorlar onlara diyorum beta vericem takipliyim diyorum
Doktorla yanında ki sekreter acımadı bana dedim ben ne yapcam gelemiyorum yokum 45 dakika

Çok teşekkür ederim kızlar 8 sene önce yine bu aylarda bir topik açmıştım ve aylarca beraber takip edip doğumdan sonra da devam etmiştik konuşmaya burada da inşallah öyle olur
İnşallah. İkinci çocuk mu senin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…