- 16 Eylül 2022
- 334
- 230
- 53
- 38
Sol tarafta gerilme batma gibi his vardı sonra geçiyodu...ama karşılaştırma bence inan okadar çok sebebi var ki büyüyo olabilir adet yakındır o ağrın olabilir güzel düşün sadeceCanım çok sevindimm. Ağrılarını tarif edebilir misin
Evet olumlu düşünmeye çalışıyorum da insanda korku oluyorSol tarafta gerilme batma gibi his vardı sonra geçiyodu...ama karşılaştırma bence inan okadar çok sebebi var ki büyüyo olabilir adet yakındır o ağrın olabilir güzel düşün sadece
Canım verdin mi betaErken öğrenmişsindir canım. Artışı iyiyse sorun yok hiç
Umarım öyledir teşekkür ederimGözünaydın canım sağlıkla gelir inşallah. Belki kimyasal olmaz bu sefer kötü düşünme hemen sağlıkla ilerlesin inşallah.
Pazar günü tekrar vereceğim umarım artarDüsuk cikmasi muhim degil kuzum 2 gunluk artisina bak. Regl zamanini gecmis miydin
Umarım pazar günü tekrarlıycam ☺Erken öğrenmişsindir canım. Artışı iyiyse sorun yok hiç
Regl zamanım geçti evet ama bu ay geç yumurtladığımı düşünüyorum çok düzenli de değildi zaten bu aralarDüsuk cikmasi muhim degil kuzum 2 gunluk artisina bak. Regl zamanini gecmis miydin
Ben Avrupa yakasındayım cok uzak kalıyor yaBen de istanbul canım hangi hastaneye gidiyorsunİkili testi falan Zeynep Kamil de yapıyor perinatolog orada da var aklında bulunsun
Ben anadoludayım ilk gebelikte Zeynep Kamil e gidiyordum bir daha ikili ultrason gibi mecburi bir durum olmazsa kapısından geçmem hep asistanlar ilgilendi bende o zamanlar 2-3 aydır yaşıyorum istanbulda koca şehir hakimde değildimBen Avrupa yakasındayım cok uzak kalıyor yabasak şehir cam Sakura ya gidicem olursa detaylı için normalde gaziosmanpaşa Taksim eğitim araştırma ya gidiyorum bana yakın olan devlet hastanesi
Çok teşekkür ederim kızlar 8 sene önce yine bu aylarda bir topik açmıştım ve aylarca beraber takip edip doğumdan sonra da devam etmiştik konuşmaya burada da inşallah öyle olurGözünaydın canım sağlıkla ilerlesin sağlıkla gelsin inşallah
Randevu bulamadım cumaya kadar bir doktor var zaten şu an almadım ben de 1 haftaya kadar nasıl duracağımAğrılarım var falan deseydin ne dedin ki ya da pembe lekelenme gördüm diyenlerde var
Kadın doğum randevun ne zaman canım
Ağladım odada resmen yalvardım yok biz ona bakmıyoruz dedi keşke gelmeseydin dedi ben de keşke dedimYaaaa neden onu ne ilgilendiriyormuş
Doktorla yanında ki sekreter acımadı bana dedim ben ne yapcam gelemiyorum yokum 45 dakikaBen geçen yıl çok daha kolay veriyordum giriş yapıp direkt kana. Şimdi doktora çıkartıyorlar onlara diyorum beta vericem takipliyim diyorum
Yolum 45 dakika dedim dinlemediler beni hiç yüzüme bile bakmadıDoktorla yanında ki sekreter acımadı bana dedim ben ne yapcam gelemiyorum yokum 45 dakika
Ben de sinir oldum gencecik erkek sekreteri de aynı salak bi erkekti o doktordan saha çok konuşuyorgurbetsel ben doktora sinir oldum, şikayet et
Millet randevu bulamıyor bunlar da naz yapıyor çıldırırsınn ya.Yolum 45 dakika dedim dinlemediler beni hiç yüzüme bile bakmadı
Keşke yalan söyleseydin. Ondan anlıyorlar demek kiAğladım odada resmen yalvardım yok biz ona bakmıyoruz dedi keşke gelmeseydin dedi ben de keşke dedim
İnşallah. İkinci çocuk mu senin?Çok teşekkür ederim kızlar 8 sene önce yine bu aylarda bir topik açmıştım ve aylarca beraber takip edip doğumdan sonra da devam etmiştik konuşmaya burada da inşallah öyle olur
Canım kan verdin mi aklım sendeKeşke yalan söyleseydin. Ondan anlıyorlar demek ki
Çok sinir bozucu bir durum gerçekten ya nasıl insan bunlarBen de sinir oldum gencecik erkek sekreteri de aynı salak bi erkekti o doktordan saha çok konuşuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?