Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 6 20,7%
  • Kasım

OY: 17 58,6%
  • Aralık

OY: 6 20,7%

• Ankete Katılan
    29
Benim maalesef herkes duydu ya. Istemezdim duyulsun ama duyuldu

Bekliyoruz unutma bizide haberdar et hep birlikte sevinelim ortak olalım mutluluğuna
Arkadaşlar boşuna üzmüşüm kendimi kasık ağrım var diyip durdum dış gebelikten korktum ama kese bugün rahim içinde göründü binlerce kez şükür allahımartık kalp atışınıda duydummu gebiş liğin sevincini çıkartcam inşllah

Kızlaaar eşim aradı görüntülü, bizim ürünlerden falan konuşuyorduk. Ekran kaydı açtımm, testi gösterdimmmm Şaka yapmaa diyor. Şaka değil bak dedim :) O ifadeyi sırıtışı görmeniz lazım. Hani regldin dedi. Şaka yapmıştım dedi. Sırıta sırıta el sallıyor, kapat gelince konuşcaz dedi. Oh beee şükür yük kalktı üstümden :))

Maşallah gözünaydın canım benim Allah kucağına almayı sağlıkla büyütmeyide nasip etsin inşallah Kalp atışını duyarsın Allah’ın izniyle bende gün sayıyorum duymak için

Yaaa ne güzelllll Allah mutluluğunuzu daim etsin iyi yaptın söylerek bu tatlı heycanları birlikte paylaşmak kadar güzel birşey yok gözlerindeki mutluluğu görmek çok güzel hissettiriyor demi

Benim regle iki gün kala 400 2 gün sonra 1076 2 buçuk gün sonra 4300 lerde çıktı bana da ikiz olabilir diye espiriler yaptı aile hekimi ailemde ikizde çok ama bakalım nasip sen ne dersin ikiz olabilir mi
Benimde var dıe korktum çıkmadı belli olmaz belki sende çıkar senin değerler bana benzio benimde reglden 1 gün önce 437.9 du adet gecikmesinin 8. Günü 16840.3 tü

Maşallah gözünaydın canım benim Allah kucağına almayı sağlıkla büyütmeyide nasip etsin inşallah Kalp atışını duyarsın Allah’ın izniyle bende gün sayıyorum duymak için
Çok heyecanlı her hafta birşey bekliyoruzinşllh ikimizde burdaki herkes gümbür gümbür o kalp atışı sesini duyar rabbimin izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…