Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 6 20,7%
  • Kasım

OY: 17 58,6%
  • Aralık

OY: 6 20,7%

• Ankete Katılan
    29
Yaaa ne güzelllll Allah mutluluğunuzu daim etsin iyi yaptın söylerek bu tatlı heycanları birlikte paylaşmak kadar güzel birşey yok gözlerindeki mutluluğu görmek çok güzel hissettiriyor demi
Evet ya videosu olduğu için de ayrıca mutluyum Alla hepimize sağlık huzur neşe versin

Gerçekten zor olur ya ama yinede Allah’tan gelen başımızın üstüne diyelim biz
Aynen canım orası öyle hala korkuyorum bazen bidahaki randevuda birtane daha cıkarmı acaba die sonradan çıkan cok varya özellikle aynı kese içinde olunca

Bide benim sülalede çok var kuzenlerim ikiz kuzen çocuklarında var baya ikiz ama kız kuzenlerin çocuklar ikiz zaten ikiz bebek kadından olurmuş dedi aile hekimide bilmiyorum bakalım nasip artık
Benim dayım ikiz miş en yakınım başka var hep anne tarafı benimde genel olarak baba tarafnda da var ama en cok anne tarafı bide ben kontrole gittiğim dönem oğlumda her ay en az 2 3 yumurtam çatlıyordu birden fazla yumurtluyorum ondan ihtimal fazla korkum oluyor 4 çocuk bakamam ikisi okullu zaten deliririm gibi geliyo

Bide benim sülalede çok var kuzenlerim ikiz kuzen çocuklarında var baya ikiz ama kız kuzenlerin çocuklar ikiz zaten ikiz bebek kadından olurmuş dedi aile hekimide bilmiyorum bakalım nasip artık
Ben de sordum doktora kocamın tarafında mesela ikizler var, eşimin Yeğenleri ikiz, kuzenleri ikiz. Ama kadın genlerinde olmalıymış bu ikiz taşıyıcılık

Sende daha çok ihtimal var benim baba tarafı akrabaları ikiz ama baba tarafından kız kuzenlerimde var hep ikizler ay karışık konular ya Deme sen yinede öyle üstesinden gelirsin tek ve ya ikiz sağlıkla gelsinler de Allah güç kuvvet verir hepimize ama korkmakta haklısın benim ilk olucak ben bile korkuyorum

Ben de sordum doktora kocamın tarafında mesela ikizler var, eşimin Yeğenleri ikiz, kuzenleri ikiz. Ama kadın genlerinde olmalıymış bu ikiz taşıyıcılık
Ayyyy bak senin doktorda tasdiklemiş geliyor gelmekte olan sanırım ben çok heycanlanıyorum ya bi acaba oluyor

Evet o beni korkuttu işte değerde yüksek artınca ama her zaman ikiz olmuyor işte bazen vücut hormonu fazla salgılıyor senden umutluyum ama bak tabi canım orası öyle sağlık olsun iyi olsunlarda biz herşeyi hallederiz ya
OOo senin iyi ozaman ikiz olsa bence harika olur ❤ hayırlısı bakalım senide heyecanla bekliyorum benim randevu 15 aralıkta daha cok var

Benimde 11 aralık canım 7 haftalık olcak inşallah karından bebekte kalp atışıda görülür diye dualar ediyorum bir kaç gün sonrada sen duyarsın kalp atışını inşallah Bu ekip çok tatlı olduk ya hep güzel şeyler güzel haberler geliyor sayımız çoğalsın isteyen herkese Allah nasip etsin inşallah

Sende patlat bir ikiz inşallah buralar şenlensin ben hariç hepiniz ikiz yapın (nasıl sıyrıldım aradan )
Bu yüksek değerlerle senle zor yarışırız İsterdim aslında he. Tek seferde iki bomba. Hamilelik dosyasını da kaldır rafa mis :)) Senin işine belli olmaz 1 aya ikizmiş diye gelme bak

Kalp atışından sonra ohh çekiliyor di mi? Kızlar ben bu devlet muayenesi ilk olsun istiyordum da kim yazdı bilmiyorum eşi sokmuyorlar mı?

Kalp atışından sonra ohh çekiliyor di mi? Kızlar ben bu devlet muayenesi ilk olsun istiyordum da kim yazdı bilmiyorum eşi sokmuyorlar mı?
Ben yazmış olabilirim arkadaş sormuştu devlette eşin girdiğine ben hiç denk gelmedim giyinirken hop diye başka hastayı çağırabiliyorlar ondan almıyorlar sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…