Pelin akil’in kızları gibi onlar da tam civciv ya. Birbirleriyle arkadaş olurlar, birbirlerinin sınavlarına girerler (sinemavariii)Hem öyle hem bir taşla iki kuş vurmak gibi birşey zaten uykusuz ve zor zamanlar bekliyor bizi bir kerede iki çocuk aradan çıkarmış oluruz
O zaman öyle olmaz benim yaBen yazmış olabilirim arkadaş sormuştu devlette eşin girdiğine ben hiç denk gelmedim giyinirken hop diye başka hastayı çağırabiliyorlar ondan almıyorlar sanırım
Zaten senin geç döllenme olmadıysa pazartesi veya salı bile gitsen kese görünür diye tahmin ediyorum yanlış hatırlamıyorsam önceki güne bat demiştin yanılıyorda olabilirimO zaman öyle olmaz benim ya. Eşim de gelsin, aradı hemen randevu sordu bana. Çok heyecanlı kıyamam. Özele randevu alayım
Doğru öyleydi.Zaten senin geç döllenme olmadıysa pazartesi veya salı bile gitsen kese görünür diye tahmin ediyorum yanlış hatırlamıyorsam önceki güne bat demiştin yanılıyorda olabilirim
Maşallah amin görürsün kesin ben 7+1 de görmüştüm bugün 8+5 oldukBenimde 11 aralık canım 7 haftalık olcak inşallah karından bebekte kalp atışıda görülür diye dualar ediyorumbir kaç gün sonrada sen duyarsın kalp atışını inşallah Bu ekip çok tatlı olduk ya hep güzel şeyler güzel haberler geliyor sayımız çoğalsın isteyen herkese Allah nasip etsin inşallah
Pike göre hesaplamayı çok bilmiyorum doğrusu ben benim adetler düzenli 30 günde birdi nadiren 1-2 gün oynadığı oluyordu tabi ben bat a göre biliyorum hep ama değerler kişiden kişiye fark edebiliyor senin bat da değerini 300 ve ya 400 hesap edersek görünür vajinal ultrasonla pazartesi ve ya salı diye düşünüyorumDoğru öyleydi.
17-18-19 pik saydım. 20 çatlama (sıvıyla doğruladım) üzerine 15 gün geçti. Görünür mü sence
Haha belli olmaz o işler canımBu yüksek değerlerle senle zor yarışırızİsterdim aslında he. Tek seferde iki bomba. Hamilelik dosyasını da kaldır rafa mis :)) Senin işine belli olmaz 1 aya ikizmiş diye gelme bak
Maşallah sağlıkla gelsinMaşallah amin görürsün kesin ben 7+1 de görmüştüm bugün 8+5 olduk15 inde 10+1 oluyor benim ikili test için kayıt acıcam bide ondanda gidiyorum perinatolojiye actırıcam açarsa devlet uyuz biraz
Evet ya maşallah bize
Amin aynen öyle
canım seninle pik günlerimiz aynı bende 17-18 kasım pik 19da çatladı akıntıdan anlamıştım seninki de yükselmiştirDoğru öyleydi.
17-18-19 pik saydım. 20 çatlama (sıvıyla doğruladım) üzerine 15 gün geçti. Görünür mü sence
Uygulama bana 4+5 diyor. Sanırım satı 30 ekim girdiğim için +5 mi yazmış. 4 hafta olsa karından kese için kaç hafta beklerim bilgin var mıPike göre hesaplamayı çok bilmiyorum doğrusu ben benim adetler düzenli 30 günde birdi nadiren 1-2 gün oynadığı oluyordu tabi ben bat a göre biliyorum hep ama değerler kişiden kişiye fark edebiliyor senin bat da değerini 300 ve ya 400 hesap edersek görünür vajinal ultrasonla pazartesi ve ya salı diye düşünüyorum
Canım herkes kese görmüş. Biz ne zaman göreceğizz :) sen ne durumdasıncanım seninle pik günlerimiz aynı bende 17-18 kasım pik 19da çatladı akıntıdan anlamıştım seninki de yükselmiştir
Son adet tarihine göre hesaplanıyor bugün doktora gitsen doktorda son adet tarihine göre vercek haftanı sonradan bebeğin gelişime göre değişebiliyor herhalde benim başıma gelmedi haftasıyla hep uyumlu gitti. Ben mesela şuanki gebeğilimde 5+1 ve ya 5+2 ikisinden biriydi karından gördüm keseyi çok şükürUygulama bana 4+5 diyor. Sanırım satı 30 ekim girdiğim için +5 mi yazmış. 4 hafta olsa karından kese için kaç hafta beklerim bilgin var mı
Nasibi varsa olan olacaktır hahah ama tabi Allah’ım gönlüne göre sağlıklı evlat nasip etsinHaha belli olmaz o işler canım
Valla size harika olurdu ya bakalım
Ahahaha deme kız korkuom zaten hala
O zaman biraz bekleyeyim 5 olunca giderim. Karından iyi güzel görmüşsün sen de fotoğraf aldın mıSon adet tarihine göre hesaplanıyor bugün doktora gitsen doktorda son adet tarihine göre vercek haftanı sonradan bebeğin gelişime göre değişebiliyor herhalde benim başıma gelmedi haftasıyla hep uyumlu gitti. Ben mesela şuanki gebeğilimde 5+1 ve ya 5+2 ikisinden biriydi karından gördüm keseyi çok şükür
Sen bian önce acilden kan ver bence 800 lerde falan ne zaman çıkarsa ki ben yakın çıkar diye düşünüyorum 2 gün sonrasına ve ya direkt 1500 görürsen direkt bulabildiğin ilk randevuyu al en yakın zamana ve git sonra zaten 2-3 hafta sonra kalp atışına gidiceksinO zaman biraz bekleyeyim 5 olunca giderim. Karından iyi güzel görmüşsün sen de fotoğraf aldın mı
Ben sabırsızım kızım bu akşam bir yolunu bulup kan vereceğimCanım herkes kese görmüş. Biz ne zaman göreceğizz :) sen ne durumdasın
Kız dur aktif anne
evet bugun 11 dün 10 du. he akşam 8 gıbı yaptımKız dur aktif annedpo kaç şu an 10 mu? Dün mü yaptın lh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?