Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 5 17,9%
  • Kasım

OY: 17 60,7%
  • Aralık

OY: 6 21,4%

• Ankete Katılan
    28
Hem öyle hem bir taşla iki kuş vurmak gibi birşey zaten uykusuz ve zor zamanlar bekliyor bizi bir kerede iki çocuk aradan çıkarmış oluruz
Pelin akil’in kızları gibi onlar da tam civciv ya. Birbirleriyle arkadaş olurlar, birbirlerinin sınavlarına girerler (sinemavariii) sizi bile kandırabilirler hahah

Ben yazmış olabilirim arkadaş sormuştu devlette eşin girdiğine ben hiç denk gelmedim giyinirken hop diye başka hastayı çağırabiliyorlar ondan almıyorlar sanırım
O zaman öyle olmaz benim ya . Eşim de gelsin, aradı hemen randevu sordu bana. Çok heyecanlı kıyamam. Özele randevu alayım

O zaman öyle olmaz benim ya . Eşim de gelsin, aradı hemen randevu sordu bana. Çok heyecanlı kıyamam. Özele randevu alayım
Zaten senin geç döllenme olmadıysa pazartesi veya salı bile gitsen kese görünür diye tahmin ediyorum yanlış hatırlamıyorsam önceki güne bat demiştin yanılıyorda olabilirim

Vajinal ultrasonda 1500lerde kese görünüyor çok minikte olsa benim 1594 te görünmüştü ilk gebelikte

Zaten senin geç döllenme olmadıysa pazartesi veya salı bile gitsen kese görünür diye tahmin ediyorum yanlış hatırlamıyorsam önceki güne bat demiştin yanılıyorda olabilirim
Doğru öyleydi.
17-18-19 pik saydım. 20 çatlama (sıvıyla doğruladım) üzerine 15 gün geçti. Görünür mü sence

Maşallah amin görürsün kesin ben 7+1 de görmüştüm bugün 8+5 olduk 15 inde 10+1 oluyor benim ikili test için kayıt acıcam bide ondanda gidiyorum perinatolojiye actırıcam açarsa devlet uyuz biraz
Evet ya maşallah bize
Amin aynen öyle

Doğru öyleydi.
17-18-19 pik saydım. 20 çatlama (sıvıyla doğruladım) üzerine 15 gün geçti. Görünür mü sence
Pike göre hesaplamayı çok bilmiyorum doğrusu ben benim adetler düzenli 30 günde birdi nadiren 1-2 gün oynadığı oluyordu tabi ben bat a göre biliyorum hep ama değerler kişiden kişiye fark edebiliyor senin bat da değerini 300 ve ya 400 hesap edersek görünür vajinal ultrasonla pazartesi ve ya salı diye düşünüyorum

Bu yüksek değerlerle senle zor yarışırız İsterdim aslında he. Tek seferde iki bomba. Hamilelik dosyasını da kaldır rafa mis :)) Senin işine belli olmaz 1 aya ikizmiş diye gelme bak
Haha belli olmaz o işler canım
Valla size harika olurdu ya bakalım
Ahahaha deme kız korkuom zaten hala

Maşallah sağlıkla gelsin Doktor ille ikili test istemezse kan değilde ultrason muaynesini yaptırmayı düşünüyorum onun dışında direkt fetal dna vercem fikrimde bir değişiklik olmazsa onuda 11-12 haftalarda veririm sanırım

Doğru öyleydi.
canım seninle pik günlerimiz aynı bende 17-18 kasım pik 19da çatladı akıntıdan anlamıştım seninki de yükselmiştir

Uygulama bana 4+5 diyor. Sanırım satı 30 ekim girdiğim için +5 mi yazmış. 4 hafta olsa karından kese için kaç hafta beklerim bilgin var mı

canım seninle pik günlerimiz aynı bende 17-18 kasım pik 19da çatladı akıntıdan anlamıştım seninki de yükselmiştir
Canım herkes kese görmüş. Biz ne zaman göreceğizz :) sen ne durumdasın

Uygulama bana 4+5 diyor. Sanırım satı 30 ekim girdiğim için +5 mi yazmış. 4 hafta olsa karından kese için kaç hafta beklerim bilgin var mı
Son adet tarihine göre hesaplanıyor bugün doktora gitsen doktorda son adet tarihine göre vercek haftanı sonradan bebeğin gelişime göre değişebiliyor herhalde benim başıma gelmedi haftasıyla hep uyumlu gitti. Ben mesela şuanki gebeğilimde 5+1 ve ya 5+2 ikisinden biriydi karından gördüm keseyi çok şükür

Haha belli olmaz o işler canım
Valla size harika olurdu ya bakalım
Ahahaha deme kız korkuom zaten hala
Nasibi varsa olan olacaktır hahah ama tabi Allah’ım gönlüne göre sağlıklı evlat nasip etsin

O zaman biraz bekleyeyim 5 olunca giderim. Karından iyi güzel görmüşsün sen de fotoğraf aldın mı

O zaman biraz bekleyeyim 5 olunca giderim. Karından iyi güzel görmüşsün sen de fotoğraf aldın mı
Sen bian önce acilden kan ver bence 800 lerde falan ne zaman çıkarsa ki ben yakın çıkar diye düşünüyorum 2 gün sonrasına ve ya direkt 1500 görürsen direkt bulabildiğin ilk randevuyu al en yakın zamana ve git sonra zaten 2-3 hafta sonra kalp atışına gidiceksin sürekli muayne olmucaksın zaten Fotoğraf almadım istemeden vermiyorlar zaten herhalde bilmiyorum onu gözünüzaydın deyince doktor ben pamuk gibi oldum tüm stres yük kalktı üzerimden ne soru sorabildim ne fotoğraf geldi aklıma

Canım herkes kese görmüş. Biz ne zaman göreceğizz :) sen ne durumdasın
Ben sabırsızım kızım bu akşam bir yolunu bulup kan vereceğim pazartesi doktora gideceğim doktorunda ameliyatı ve doğumu varmış yoğunmuş randevulu çalışmıyormuş şansıma erkenden kapısına dikileceğim
Sende bu akşam kan ver değerini öğrenmiş olursun binlere geldiyse randevunu erken tarihe çekersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…