Canım çok sevindimm. Ağrılarını tarif edebilir misinArkadaşlar boşuna üzmüşüm kendimi kasık ağrım var diyip durdum dış gebelikten korktum ama kese bugün rahim içinde göründü binlerce kez şükür allahımartık kalp atışınıda duydummu gebiş liğin sevincini çıkartcam inşllah
Oh maşallah çok güzel artmışKızlar çok şükür betam çıktı.
3 aralıkta 208
5 aralıkta 688
Allahın izniyle şu keseyi görsek ve kalp atışını duysak tamamdır
Pazartesi randevum var inş kesemiz gözükür
Şuan sat göre 35. Gün yani 5 hafta yanlış hesaplamıyorsam
ben de eşime sürpriz yaparım
Ay kaşıdımm. İnşallah hep güzel artarOh maşallah çok güzel artmışpazartesi görürsün kuzum. kaşı kaşı
İnşallah balımAy kaşıdımm. İnşallah hep güzel artar
Maşallah keseyide görürsün Allah’ın izniyle pazartesiKızlar çok şükür betam çıktı.
3 aralıkta 208
5 aralıkta 688
MaşaAllah canım çok sevindimKızlar çok şükür betam çıktı.
3 aralıkta 208
5 aralıkta 688
Kan verdirmedi doktor beni geri yolladı odadan ne dediysem ikna edemedim kızlar3 günkü farka bakıp 2 günlüğü hesaplarız merak etme
Kız nerede veriyorsun kanı ben veremedim ya acildeKızlar çok şükür betam çıktı.
3 aralıkta 208
5 aralıkta 688
Ağrılarım var falan deseydin ne dedin ki ya da pembe lekelenme gördüm diyenlerde varKan verdirmedi doktor beni geri yolladı odadan ne dediysem ikna edemedim kızlar
Niye veremedin ki ne dedi doktorKız nerede veriyorsun kanı ben veremedim ya acilde
Yavrum göbüsü sevip konusmuyorum ama ben de habire biz diye konusmaya basladim.biz tuvalete gidiyoruz. Esime seni seviyorum degil seni seviyoruz diyoru. Bi bizlik sendromu var üstümde daha fol yok yumurta yokkenKızlar benim gibi öğrendiği andan beri karnını seven hatta zaman zaman severken konuşan var mı yoksa ben mi garip bir kişiliğim
TeşekkürlerMaşallah sağlıkla gelsinDoktor ille ikili test istemezse kan değilde ultrason muaynesini yaptırmayı düşünüyorum onun dışında direkt fetal dna vercem fikrimde bir değişiklik olmazsa onuda 11-12 haftalarda veririm sanırım
Tabi canım herşey Allahtan ne verirse de kabulümüzNasibi varsa olan olacaktır hahah ama tabi Allah’ım gönlüne göre sağlıklı evlat nasip etsin
Maşallah canım harika artmıs cok şükür darısı keseye onu bekliyoruz güzel haberlerle inşallahKızlar çok şükür betam çıktı.
3 aralıkta 208
5 aralıkta 688
Ay maşallah tebrikler canım aynı değerle ögrenmişiz benimde 26.21 diKızlar çok suku betam cıktı hamileyim
Bende kızım diyorum eşim ilk öğrendiğinde kız olcak dedi içime doğdu dedi öyle dolandı dilimeYavrum göbüsü sevip konusmuyorum ama ben de habire biz diye konusmaya basladim.biz tuvalete gidiyoruz. Esime seni seviyorum degil seni seviyoruz diyoru. Bi bizlik sendromu var üstümde daha fol yok yumurta yokkenKızım kızım diyorum habire. Ama benim evde iki kedim var disi onlara da kizim dedigim icin agiz aliskanligi heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?