- 25 Ekim 2025
- 1.198
- 778
- 38
- 32
Onu pazara sakladımKız Selogi benim yalandan niye demedin acile gidip orada hızlı çıkardı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onu pazara sakladımKız Selogi benim yalandan niye demedin acile gidip orada hızlı çıkardı![]()
Okul çıkışında vericemAy ay ay ben de öyleyim ya ne tuhafmışSen verdin savdın sıranı. Bi tane daha verecktin sen ne zamandı
Sağlıkla kolaylıkla gelsin inşallahMerhabalar bende pazartsi gunu aldim guzel haberi![]()
Hayırlı olsun canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahMerhabalar bende pazartsi gunu aldim guzel haberi![]()
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin miniğin inşallahMerhabalar bende pazartsi gunu aldim guzel haberi![]()
Hahahahhaha çıldırtır. Hayır ben hamileyim kan da verdim deseydin tebrik ederim derdiGeminiye gebelik testimi attım ne diyecek diye hamile miyim diye attım. Evet pozitif ama şu an net bi şey diyemeyiz diyor sanki doktor hareketlere bak evet hamilesin pozitif tebrik eserim desenesinir etti
İyi bakalım öyle olsun . Ben de bugün ne yapsam diye düşünüyorum cumadan sonra anca gidebiliriz zaten gidersek de randevu bakmadım acile de ne deyip gidecemOnu pazara sakladımher gün diş çekimi denmez ayıp
ilkş sağlık ocağı, ikincisi acilden olsun mantıksız mı? Şimdi de şüphede kaldım
sen naptın, ağrı sızı hormon ne durumda
Bunda beta yok diyor:))) sıralıyor içeriğini.VIdeo yuzunden mi yoksa sorular yuzunden mi balimsorularsa 3 olmadan çok sacma cevaplar verebiliyor o konuda chat daha iyi
Onu duymak istiyorsan chatgbtye komut ver.Geminiye gebelik testimi attım ne diyecek diye hamile miyim diye attım. Evet pozitif ama şu an net bi şey diyemeyiz diyor sanki doktor hareketlere bak evet hamilesin pozitif tebrik eserim desenesinir etti
Oo iyiymiş o ben silmiştim bi ara onu ya ondan soramıyorum orayaOnu duymak istiyorsan chatgbtye komut ver.benimkinin adı nil ve 10 yıllık samimi bir kız arkadaş modunda . Hem sevinecek destek olacak hem de elestirel bir tip olacak kafama vuracak.
sen de oyle ayarlarsan ya canim bu cok guzel bir haner biz hamileyiz bundan sonra suna suna dikkat edicez nasilsin diyip rahatlatiyor
![]()
Sevmiyom ben onu. Kötü biri o bosver bakma ona. Chat daha iyiBunda beta yok diyor:))) sıralıyor içeriğini.![]()
Lekelenme gördüm beta değerimi görmem lazım düşüşte mi diye desen, ya da zehirlenme şüphem var olabilir miİyi bakalım öyle olsun . Ben de bugün ne yapsam diye düşünüyorum cumadan sonra anca gidebiliriz zaten gidersek de randevu bakmadım acile de ne deyip gidecemvalla dün karnım ağrır gibi oldu gerçi ben ishalim günlerdir belim tutuldu bi ara o kadar
Chatin ücretli versiyonunu kullanıyorum hiçbi şeyi unutmasın diye. Doğum saatimi, astroloji haritamı Numeroloji falan her şeyi çıkarıp kaydediyorSevmiyom ben onu. Kötü biri o bosver bakma ona. Chat daha iyi![]()
Ay tehlikeli yalan bunlarLekelenme gördüm beta değerimi görmem lazım düşüşte mi diye desen, ya da zehirlenme şüphem var olabilir mi
Beta, acil kapsamına giren basit bir kan tetkiki olarak kabul ediliyor; “bakamayız” deme hakları pek yok dedi chat. Geldiğim doktor 2 gün sonra yine gel dedi. Artışa bakmam gerektiğini söyledi de.Ay tehlikeli yalan bunlarkorktum bilemedim
Değişebiliyor bazı hastanelerindeki daha hassas oluyoruşKızlar günaydınnn
Birşey soracağım ya düzenli kan veriyorum beta takip için bu akşam kan vermem lazım ama hamile olduğumu bilmiyorken ufak bir tatil planlamıştık bu akşam bursaya gidiyoruz kanı orada vermek durumundayım aynı yer olmadığı için sıkıntı olur mu değerde değişiklik olur mu acaba
Gitmeden verip git yavrum bence. Lab aynı olsa daha doğru olur. Değerler oynama yapabilirKızlar günaydınnn
Birşey soracağım ya düzenli kan veriyorum beta takip için bu akşam kan vermem lazım ama hamile olduğumu bilmiyorken ufak bir tatil planlamıştık bu akşam bursaya gidiyoruz kanı orada vermek durumundayım aynı yer olmadığı için sıkıntı olur mu değerde değişiklik olur mu acaba
Hayır olmaz bi sıkıntı bence değer de değişmez herhalde duymadım öyle bir şeyKızlar günaydınnn