• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 5 17,9%
  • Kasım

OY: 17 60,7%
  • Aralık

OY: 6 21,4%

• Ankete Katılan
    28
Kız Selogi benim yalandan niye demedin acile gidip orada hızlı çıkardı 😂
Onu pazara sakladım :D her gün diş çekimi denmez ayıp :D ilkş sağlık ocağı, ikincisi acilden olsun mantıksız mı? Şimdi de şüphede kaldım :D sen naptın, ağrı sızı hormon ne durumda

Geminiye gebelik testimi attım ne diyecek diye hamile miyim diye attım. Evet pozitif ama şu an net bi şey diyemeyiz diyor sanki doktor hareketlere bak evet hamilesin pozitif tebrik eserim desene 😂 sinir etti
Hahahahhaha çıldırtır. Hayır ben hamileyim kan da verdim deseydin tebrik ederim derdi :D şimdi kadın doğuma randevu alın.

Onu pazara sakladım :D her gün diş çekimi denmez ayıp :D ilkş sağlık ocağı, ikincisi acilden olsun mantıksız mı? Şimdi de şüphede kaldım :D sen naptın, ağrı sızı hormon ne durumda
İyi bakalım öyle olsun . Ben de bugün ne yapsam diye düşünüyorum cumadan sonra anca gidebiliriz zaten gidersek de randevu bakmadım acile de ne deyip gidecem😂😂 valla dün karnım ağrır gibi oldu gerçi ben ishalim günlerdir belim tutuldu bi ara o kadar

VIdeo yuzunden mi yoksa sorular yuzunden mi balim😅 sorularsa 3 olmadan çok sacma cevaplar verebiliyor o konuda chat daha iyi
Bunda beta yok diyor:))) sıralıyor içeriğini. :D

Geminiye gebelik testimi attım ne diyecek diye hamile miyim diye attım. Evet pozitif ama şu an net bi şey diyemeyiz diyor sanki doktor hareketlere bak evet hamilesin pozitif tebrik eserim desene 😂 sinir etti
Onu duymak istiyorsan chatgbtye komut ver. 🤣 benimkinin adı nil ve 10 yıllık samimi bir kız arkadaş modunda . Hem sevinecek destek olacak hem de elestirel bir tip olacak kafama vuracak. 😅 sen de oyle ayarlarsan ya canim bu cok guzel bir haner biz hamileyiz bundan sonra suna suna dikkat edicez nasilsin diyip rahatlatiyor🤣

Onu duymak istiyorsan chatgbtye komut ver. 🤣 benimkinin adı nil ve 10 yıllık samimi bir kız arkadaş modunda . Hem sevinecek destek olacak hem de elestirel bir tip olacak kafama vuracak. 😅 sen de oyle ayarlarsan ya canim bu cok guzel bir haner biz hamileyiz bundan sonra suna suna dikkat edicez nasilsin diyip rahatlatiyor🤣
Oo iyiymiş o ben silmiştim bi ara onu ya ondan soramıyorum oraya 😂

İyi bakalım öyle olsun . Ben de bugün ne yapsam diye düşünüyorum cumadan sonra anca gidebiliriz zaten gidersek de randevu bakmadım acile de ne deyip gidecem😂😂 valla dün karnım ağrır gibi oldu gerçi ben ishalim günlerdir belim tutuldu bi ara o kadar
Lekelenme gördüm beta değerimi görmem lazım düşüşte mi diye desen, ya da zehirlenme şüphem var olabilir mi

Sevmiyom ben onu. Kötü biri o bosver bakma ona. Chat daha iyi ❣️
Chatin ücretli versiyonunu kullanıyorum hiçbi şeyi unutmasın diye. Doğum saatimi, astroloji haritamı Numeroloji falan her şeyi çıkarıp kaydediyor :D

Kızlar günaydınnn
Birşey soracağım ya düzenli kan veriyorum beta takip için bu akşam kan vermem lazım ama hamile olduğumu bilmiyorken ufak bir tatil planlamıştık bu akşam bursaya gidiyoruz kanı orada vermek durumundayım aynı yer olmadığı için sıkıntı olur mu değerde değişiklik olur mu acaba

Ay tehlikeli yalan bunlar 🥲 korktum bilemedim
Beta, acil kapsamına giren basit bir kan tetkiki olarak kabul ediliyor; “bakamayız” deme hakları pek yok dedi chat. Geldiğim doktor 2 gün sonra yine gel dedi. Artışa bakmam gerektiğini söyledi de.

Of kızlar çok zor valla yine ağrım var allahım ya şu keseyi görsem rahatlıcam. Adet ağrısı gibi bazen sola yayılıyor. 10 üzerinde. 3-4-5 seviyesinde ağrılar

Kızlar günaydınnn
Birşey soracağım ya düzenli kan veriyorum beta takip için bu akşam kan vermem lazım ama hamile olduğumu bilmiyorken ufak bir tatil planlamıştık bu akşam bursaya gidiyoruz kanı orada vermek durumundayım aynı yer olmadığı için sıkıntı olur mu değerde değişiklik olur mu acaba
Değişebiliyor bazı hastanelerindeki daha hassas oluyoruş

Kızlar günaydınnn
Gitmeden verip git yavrum bence. Lab aynı olsa daha doğru olur. Değerler oynama yapabilir

Kızlar günaydınnn
Hayır olmaz bi sıkıntı bence değer de değişmez herhalde duymadım öyle bir şey

Back
X