Ekim/Kasm ay tedavi olacak ve alama yaptracak savalar hazr myz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi YS88
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cok sukur buldum burayı.sorun bendeymiş yanlış yere bakıyormusum.hayırlı olsun kızlar....

Kızlar ekim ve kasım ayı tedavi olacaklar aşılama yaptıracaklar lütfen gelin dertlerimize ortak olalım...tedavi sürecimizi ve tecrübelerimizi paylaşalım...

slm herkeseee
bende aşılama tedavisine yeni başlayanlardanımm
bugün ilk ignemi yaptım
ve ilk aşılamamız
4yıllık evliyimmm....inşallahh tüm isteyen herkese allah bebiş versinn:emir_bebek:
kimmsenin kucagını boş bırakmasınn:Saruboceq::Saruboceq:
kızlar moralleri yüksek tutmak çok önemli kaydirigubbakcemile5

slm herkeseee
bende aşılama tedavisine yeni başlayanlardanımm
bugün ilk ignemi yaptım
ve ilk aşılamamız
4yıllık evliyimmm....inşallahh tüm isteyen herkese allah bebiş versinn:emir_bebek:
kimmsenin kucagını boş bırakmasınn:Saruboceq::Saruboceq:
kızlar moralleri yüksek tutmak çok önemli kaydirigubbakcemile5

canım hoşgeldin aramıza sorun neydi sizde.inşallah tedavin ve aşılaman güzel sonçlanır.ilk ve son aşılaman olur inşallah..iğne ne kullanıyosun kaçlık vuruyosun?evet her tedavide moral çok önemli.kontrollere gittikçe gelişmeleri yaz olur mu merakta bırakma bizi.yumuşlerin gzel büyür inşallah.rabbim yardımcımız olsun...:Saruboceq:yerimseniben:enbuyukkk::nazar::asigim:

endometrium çocuğu taşıyan rahim duvarıyla ilgili. doktorum çocuğun evi die nitelendiriyor. herşey normal ama çocuğun yaşayacağı ev dar dedi.rahimle ilgili bişey. yumurta erken çatladığı için rahim hazırlığı eksik kalıyormuş. 1 yıl doktor kontrolüdeydim ama hiç böyle bişeyden bahsetmediler. boşuboşuna 1 yıldır her ay hamileyim zannedip hayal kırıklığı yaşadım. meğer tedavi olmadan çocuğum olmazmış. umarım haplar işe yarar. sen ne durumdasın ? neden olmuyor?

canım bende pko var.adet düzensizliği ile birlikte.5 ay klomen kullandım yumurtam 1 defa büyüdü oda kist oldu.geçen ay iğne tedavim oldu yumişler tembel çıkyı benim 9 gün göbekten 12 gün kalçadan iğne yedim menogon adında sonunda 3 tane zar zor büyüdü.pregnl 10000 oldum aşılamam yapıldı çok umutluydum ama aşılamanın 12.günü adet oldum.yani tutmdı 1 ay ara vermedim çünkü psikolojim çok kötüydü geçen hafta dr gittim buarada drmu değiştirdim usg ve alttan muayene yaptı.geçen aydan kalma 2 yumurtam çatlamamış 33 ve 44 mm olmuşlar şişmişler boyuna.drum adet getirici hap verdi o yumişlarde kistleşmiş dedi gerilerek patlar ve kendinden kaybolurlar dedi.şimdi ilacım bitti adet olmayı bekliyorum.2.veya 3. günü kan tahlili için çağırdı.tahlil sonucuna göre de tedaviye start vercz...inşaallah emeklerimiz boşa çıkmaz...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

herkese mrb bende 2.aşılamamı ya salı ya çarş yaptıracağım Allah nasip ederse bizimki nedeni açıklanamayan infertilite hakkımızda hayırlısı olsun inşallah burdaki herkes sırayla hamile olur ve birbirimize moral veririz...

pulsargülsen canım şimdiden hayırlısı olsun.inşallah 2.ve son aşılaman olur bitanem...aşılaman olduktan sonra gelişmeleri yaz.inşallah rahat geçer aşılaman benim çok zor geçmişti. de...

pulsargülsen canım şimdiden hayırlısı olsun.inşallah 2.ve son aşılaman olur bitanem...aşılaman olduktan sonra gelişmeleri yaz.inşallah rahat geçer aşılaman benim çok zor geçmişti. de...

canım teşekkürler.İnşallah iyi geçer bende dua ediyorum çünkü ilk aşılamam çok zor geçti hem aşılama sırasında acı çektim hem sonrasında kalan yumurtalar büyüdü ve inanılmaz ağrılarım oldu .Şimdi de başladı yumurtalıklarımın ağrısı doktor normal dedi ama endişeliyim işte:( yarın kontrole gideceğiz gelişmeleri yazarım öptüm..

canım hoşgeldin aramıza sorun neydi sizde.inşallah tedavin ve aşılaman güzel sonçlanır.ilk ve son aşılaman olur inşallah..iğne ne kullanıyosun kaçlık vuruyosun?evet her tedavide moral çok önemli.kontrollere gittikçe gelişmeleri yaz olur mu merakta bırakma bizi.yumuşlerin gzel büyür inşallah.rabbim yardımcımız olsun...:Saruboceq:yerimseniben:enbuyukkk::nazar::asigim:

Hoşbulduk canım sagolŞeniz
sperm sayımız düşük oldugu için aşılamaya başvurduk
puregon 600lük kullanıyorum şimdi göbüşşten dozu ise 50mglık
pregnly de verdi ama o çatlatmak içinmi bilmiyorum şuan bunu kullanmıyorum.
ayrıca bu ilaçları alan arkadaşlar varmı yani nekadar ödeme yaptınız merak ettim
bilgi verirseniz sevinirimyerimsenibenyerimseniben

merhabalar ben aranıza bugün katıldım siteyi nasıl kullanacağımı bile bilmiyorum daha :emir_bebek: kusura bakmayın bende ekim ayında aşılama yaptıranlardanım. bugün 5.günüm ama sabredemiyorum zaman geçmiyor bir türlü....

merhabalar ben aranıza bugün katıldım siteyi nasıl kullanacağımı bile bilmiyorum daha :emir_bebek: kusura bakmayın bende ekim ayında aşılama yaptıranlardanım. bugün 5.günüm ama sabredemiyorum zaman geçmiyor bir türlü....

öncelikle hoşgeldin aramıza a.s.
bu sitede vakit çok güzell geçerrr
umarım güzel haberlerini alırızz
bizi habersiz bırakma:enbuyukkk::enbuyukkk:

canım bende pko var.adet düzensizliği ile birlikte.5 ay klomen kullandım yumurtam 1 defa büyüdü oda kist oldu.geçen ay iğne tedavim oldu yumişler tembel çıkyı benim 9 gün göbekten 12 gün kalçadan iğne yedim menogon adında sonunda 3 tane zar zor büyüdü.pregnl 10000 oldum aşılamam yapıldı çok umutluydum ama aşılamanın 12.günü adet oldum.yani tutmdı 1 ay ara vermedim çünkü psikolojim çok kötüydü geçen hafta dr gittim buarada drmu değiştirdim usg ve alttan muayene yaptı.geçen aydan kalma 2 yumurtam çatlamamış 33 ve 44 mm olmuşlar şişmişler boyuna.drum adet getirici hap verdi o yumişlarde kistleşmiş dedi gerilerek patlar ve kendinden kaybolurlar dedi.şimdi ilacım bitti adet olmayı bekliyorum.2.veya 3. günü kan tahlili için çağırdı.tahlil sonucuna göre de tedaviye start vercz...inşaallah emeklerimiz boşa çıkmaz...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Bence doktor çok önemli. Benim gittiğim doktor 1 ay inceleme yaptı. Bütün tahliller ve hergün usg muayene ile durumu tesbit etti sonra ilaca başladı yarın yine gidicem. Mutlaka işinde titiz davranan geçiştirmeyen ve çok bilgi veren bi doktora gitmek gerekiyı. Çünkü bu konu psikolojik açıdan zor bi konu her doktor yardımcı olamıyor malesef.Kafandan biraz atmaya çalış bence çocuktan başka şeyler düşünmek başka şeyler konuşmak lazım aslında. Benim 3-4 tane arkadaşım yaklaşık 10-15 sene uğraşmışlar tüp bebek merkezlerinde. Hepsinin şu anda çocuğu var ve ortak söyledikleri tek şey düşünmemeye çalış. neyse umarım senin için herşey yolunda gider dua edicem tabi benim için de:)

herkese mrb bende 2.aşılamamı ya salı ya çarş yaptıracağım Allah nasip ederse bizimki nedeni açıklanamayan infertilite hakkımızda hayırlısı olsun inşallah burdaki herkes sırayla hamile olur ve birbirimize moral veririz...

pulsargülsen mrb.inş.son aşılamamız olur.benimde 2.aşılamam olacak.10 gün sonra çok heycanlıyım.senin ilaçlarının adı ne canım.

zambak 3 burdayım canım ben dün adet oldum bugün dr a gittim ve yeni geldim..yumurtalıklarıma baktı gelişmeye başlamış yumurtaların var dedi.ben iğne tedavisi uygulamıcam sana dedi.sen boş yere aşılama yaptırmışsın iğnelerle canını yakmışsın dedi.tabi bu yeni drum.sen kendinden bile hamile kalabilirsin ama hızlandırmak istiyosun onun için hap tedavisi uygulucam dedi.klomen verdi yine ben 5 ay kullandığımı işe yaramadığını söyledim günde 3 defa ve vitamin takviyesiyle vercem ve %80 büyücek yumurtalıkların dedi.p.şembe günü başlıcam klomene 1 hafta sonra da yumurtalıklarıma bakacak.inşallah büyür bu defa...iğneleri kalçadan yemek çok zor oluyo.yaramazlar yüzünden nelere katlanıyoz.inşallah en kısa süree anne oluruz bizde...allah fazla aratmasın...buarada benim yaşım 21 olduğu için dr iğnelerle yazık etmeyelim sana olacak bebeğin dio.e3527 canım aşılaman hayırlı olsun inşallah bebişin sendedir...öpüyorum hepinizi canlarım

space canım hoşgeldin aramıza inşallah hayırlısıyla aşılamanı atlatır ve bebişin gelir sana.ne iğnesi kullanıyosun yumurta takiplerin nasıl gidiyo.bizimle gelişmeleri paaylaş olur mu bitanem merakta bırakma...:emir_bebek:opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile2:hulya:

bebing nasılsın canım gelişmeler nasıl gisyo tedavinde?bende yeni geldim drdan...

pulsargülsen mrb.inş.son aşılamamız olur.benimde 2.aşılamam olacak.10 gün sonra çok heycanlıyım.senin ilaçlarının adı ne canım.

merhaba canım bende heyecanlıyım bugün doktora gideceğiz ya yarın ya çarşamba aşılamam olacak Allah nasip ederse ben gonalf450 kullanıyorum.5 gün 100ml vurdum 2 gün 75ml vurdum işte bugün kontrol var.sen ne durumdasın?

merhaba canım bende heyecanlıyım bugün doktora gideceğiz ya yarın ya çarşamba aşılamam olacak Allah nasip ederse ben gonalf450 kullanıyorum.5 gün 100ml vurdum 2 gün 75ml vurdum işte bugün kontrol var.sen ne durumdasın?

hadi bakalım hayırlısı inşallah rahat geçer aşılaman ve sonucu mükemmel olur...zemuszemuskaydirigubbakcemile3:Saruboceq:

Back
X