doktordan döndüm şimdi.yumurtam dün çatlamış.ve endometrium birden gelişme göstermiş. Şu anda 8 buçuk mm dedi doktor. 1 günde hızla gelişmiş dedi.Şu anda her koşul uygun dedi çok mutluyum. Bakalım 12 gün sonra bir hcg yaptır eğer hamilelik oluşmuşsa progesteron jel veririm dedi.klomenden 3.ve 7. günler arası arası günde 1 tane kullandım. çünkü benim yumurtam zaten büyüyor. sorun hızlı büyümesi. bu belki biraz yavaşlatır demişti doktor. ama benim asıl ilacım estrofem o da östrojen tableti. Benim yumurtam hızlı büyüyüp çatladığı için ürettiği östrojen miktarı rahimi geliştirmeye yetmiyor.östrojen desteği veriyorlar. ama benim kızdığım ben 1 yıldıan uzun zamandır her ay doktora gidiyorum ve bu 4. doktor gittiğim.Hiç birisinin aklına bu kalınlığı ölçmek gelmedi. Sadece bu en sonuncu ölçtü. Hep olur die gönderdiler beni.Yaşım 37 yani 1 yıldır boşu boşuna oyalandım. Bu hapları önceden içseydim mutlaka olurdu.ama bu da kısmet belki de. inşallah bundan sonra olur. Sen 21 yaşındasın daha çok küçüksün bu iğne tedavileri için. Bence de hapla biraz daha dene acele etme.Stres yapma sakın canım illaki olacak ben inanıyorum.İnşallah.flowersun canım ne yaptın bugün ne dedi dr.estrofem ne ilacı olayı bitanem.öf inşallah güzel haberlerni alırız.kaç yumurtaan olmuş.klomene ne zaman başladın ve kaç tane içtin.ya benim yumurtam da büyücekmi klomenle kafam karışık.yarın başlayacağım kısmetse kloemen...