Aşılama Ekimde aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar ya aşılama anında ultrason la da bakiliyormu nasıl yapılıyor çok telaş yaptım ben ya nasip olursa perşembe yapılacak ama çok korkuyorum yumurtlama akintim var dünden beri acaba diyorum kendiliğinden mi catladi ay napcami bilemedim daha çatlama ignemi olmadım bile normalmi böyle olan varmı aranızda

perşembe aşılama olacaksan bugün çatlatma iğneni yaptırman lazımdı, inşallah yumurtalarına bişey olmamıştır benimde oldu o akıntıdan sonra kaybolmuştular sonra ufaklardan büyütüp aşılama yapıldı, ultrasonlada bazı yerlerde bakılıyor bazı yerlerde bakılmıyor canım, benim aşılamalar ultrasonla bakılmadan yapıldı.

Anladım canım bu gece yapılacak iğne bakalım nasipse olur ama çok gerilim

Anladım canım bu gece yapılacak iğne bakalım nasipse olur ama çok gerilim
Bosuna gerilme ben de korkmustum sabahin korunde dr aradim yumurtalar kendiliginden catladi mi diye cunku baya akintim gelmisti hatta atesim bile yukseldi ama asilamaya gittigimde daha catlamamisti bile. Catlasaydi da sorun olmazdi dedi dr. 24 saat vaktimiz vardi dedi. Rahatbol cok basit bir islem 2 dakka. Cok fazla su icme dayanamazsin bastiriyolar ultrasonla bakarken zorlandim ben.

Arkadaşlar merhaba ilk mesajım burda olsun forumda

Bugün aşılama için doktora gittim. Adetimin ikinci gününde gelmemi istemişti. Kolumdan iğne oldum. Dört gün daha böyle devam edicekmiş sonra yine yumurtaları ölçücek doktor ve ilacın dozajına karar vercekmiş.

Ya ben çok merak ediyorum ne olcak. Nasıl oluyor. Siz ne yaşadınız, zaman nasıl geçiçek böyle

Süreç gerçekten hızlı ilerlemiş canım bişey kalmamış geriye
Canim benim tup bebek kesinlikle çok Pahalı bir süreç
Ama korkma süreçten allahın izniyle ilkinde kavusursun insalah bebislerine
arkadasimda aynı değere sahip ondan bu konuyu bildiğim için yazmak istedim
Yaptırdığın yere güven çok önemli öncelikle sana güven veren yere git
Bende bursada jinemede gittim murat erdemire ona güven duydum arkadaşım onda ikizleriné kavuştu o beni etkiledi
Sender ıyu araştır içine sinen yere git
birde vitaminleri şimdi den kullanmaya başlayabilirsin

eurofertıl tüp bebek merkezıne gıttım,onlarla gorustum, 3 aydır süreklı aradılar,hangı asamadasınız tüp bebek yaptıracak mısınız dıye hep sordular. ama ben jınemede de gıtmek ıstıyorum. bıkaç yer daha var ama eurofertıl ve jınemed türkiye capında yerler. ıkısının de basında unlu doktorlar var. esım de ben de ıkızı cok ıstıyoruz ama rabbım hayırlısı neyse onu versın dıyoruz. sen ne asamadasın canım. arkadasların ıkızlerıne kavustu mu?

merhaba, hangi iğne acaba bu , bizler hep karından vuruyoruz iğnelerimizi daha etkili diye, kolundan tek başına vurman zor olur.
ilk iğneden 4-5 gün sonra ilk kontrol yapılır yeterli olgunluğa erişene kadar da 2 günde 1 çağırılır 18 -20 mm civarında çatlama iğnesi vurulur 36 saat sonrada aşılaman yapılır 14 gün sonrada kısmetse hayırlı haberini alırsın.

Hehehe kizlar bu sabah sirf yalanci ikinci cizgiyi goreyim bakayim nerdeymis bunca zaman diye test yaptim gordum bugun 5 gun oldu daha. 10 gunde atiliyormus catlatma ignesinin etkisi:) yine de eglenceliydi insallah gercegini de gormek nasip olur

Hehehe kizlar bu sabah sirf yalanci ikinci cizgiyi goreyim bakayim nerdeymis bunca zaman diye test yaptim gordum bugun 5 gun oldu daha. 10 gunde atiliyormus catlatma ignesinin etkisi:) yine de eglenceliydi insallah gercegini de gormek nasip olur
İnşallah cnm inşallah

Ay inşallah gitmesin o çizgi ordan inşallah da gelsin bebisler

Cnm ne yaptin

Meraba arkdsalr bnde yaz.istim aşılama yapilcak diye dün gtyim doktora adetin ikinci günüydü tedaviye basladiK Allahın izniyle bnde üniversitede profa gidiyorum gonal f kullanıyorum gobektn dün ilmi yapldi cmrtesi sabhta kontrol var insallh hayırlı olur bnm yumurtam güzel gisiyor ama erkn çatlama sorunu var onu içinde ayrı bi ilaç vereck doktorum bana da dua edin .aşılama yaptıran arkdslar insallh sizlerinde tutar

ben de bu aksam catlatma ıgnemı yaptırırcam. ınsallah sonucum da ıyı olur da tüpe gerekkalmaz,yoksa tüp bebek macerası baslayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…