Yarın aşılama günü arkadaşlar hepimizden dua bekliyorum allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah ii geceler
Cnm hiç gerek yok BN bugün 3.olcam hiç acı hissetmiyorsun ki kendini boşuna strese sokma bide zaten o kadar hormon yükleniyor neden anestezi yüklensin vücuda korkmaBursa_83 ilk defa cumartesi osman hoca yapti alttan muayeneyi cok kotu oldum o yuzden asilamayida anestezili istiyorum
Günaydınn ne yaptın canım bekliyomusun ben işlemleri yaptım bekliyorum :)Cnm hiç gerek yok BN bugün 3.olcam hiç acı hissetmiyorsun ki kendini boşuna strese sokma bide zaten o kadar hormon yükleniyor neden anestezi yüklensin vücuda korkma
Günaydınnn bnde aynı şekilde işlemler tamam bekliyorum 8 30 da verdik bakalım ne zaman alcaklar içeriGünaydınn ne yaptın canım bekliyomusun ben işlemleri yaptım bekliyorum :)
yani ben de aynı konuda kararsızım. gerçi ben aşılamamı yaptırdım ama tutmazsa sanırım direk tüp bebeğe geçicem çünkü genelde en iyi ihtimalle %80 olumsuz olacak bir seçenek mantıklı gözükmüyor. üç aşılama parası da neredeyse tüp bebeğe yaklaşıyor. sisteme yeni bir ekmek kapısıymış gibi geliyor. neyse az kaldı benim 10 gün sonra belli olacak zaten inşallah tutmuştur da bu arayış sona erer.kızlar aşılamanın ilişkiden farkı pek yok diyorlar zaten başarı oranı da yüüzde yirmi falan sizce yaptırmalı mı yoksa direk tüp daha mı mantıklı
Bize 11 gibi burda olun dediler :) hadi bakalım kim önce olacak aşılamayı :)Günaydınnn bnde aynı şekilde işlemler tamam bekliyorum 8 30 da verdik bakalım ne zaman alcaklar içeri
inş tutar cnm da gerek kalmaz başka birşeye yani ihtimale bakarsak evet tüp te yüzde 80 diyorlar aşılama da yüzde 20 senin aşılma ne kadar tuttu cnm fiyat kaç yumurta gelişmiştiyani ben de aynı konuda kararsızım. gerçi ben aşılamamı yaptırdım ama tutmazsa sanırım direk tüp bebeğe geçicem çünkü genelde en iyi ihtimalle %80 olumsuz olacak bir seçenek mantıklı gözükmüyor. üç aşılama parası da neredeyse tüp bebeğe yaklaşıyor. sisteme yeni bir ekmek kapısıymış gibi geliyor. neyse az kaldı benim 10 gün sonra belli olacak zaten inşallah tutmuştur da bu arayış sona erer.
Cnm bn 10 30 da oldum şimdi eve dönüş ama ilk defa böyle cnm yandı çok zor geçti sen ne yaptın inşallah tutar tüm istryenlerinBize 11 gibi burda olun dediler :) hadi bakalım kim önce olacak aşılamayı :)
Hayirli olsun cnm inşallah tutar. Kac dakika yatirdilarCnm bn 10 30 da oldum şimdi eve dönüş ama ilk defa böyle cnm yandı çok zor geçti sen ne yaptın inşallah tutar tüm istryenlerin
Cnm bn 10 30 da oldum şimdi eve dönüş ama ilk defa böyle cnm yandı çok zor geçti sen ne yaptın inşallah tutar tüm istryenlerin
40 dakika yattım cnm daha da yat dediler ama sıkıldım evde yatarım dedimHayirli olsun cnm inşallah tutar. Kac dakika yatirdilar
Cnm bnm allah razı olsun allahım tüm isteyenlerin yardımcısı olsun inşallah yarın sabah itibariyle gün aşırı ilişki önerdiCanım inşallah tutar bundan sonraki surec nasıl olcak ilski onerdimi niye o kadar acidiki kanamanın oldumu Allahım yardım et nolur inşallah da tutar
Oh iyiyatırmışlar beni 20 dk anca yatirdilar40 dakika yattım cnm daha da yat dediler ama sıkıldım evde yatarım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?