- 4 Mart 2013
- 623
- 301
- 303
merhaba arkadaşım ben de üniversite hastanesinde profesore gidiyorum bana da aşılama önerdi...acaba fiyatlar ne civarda biliyor musunMeraba arkdsalr bnde yaz.istim aşılama yapilcak diye dün gtyim doktora adetin ikinci günüydü tedaviye basladiK Allahın izniyle bnde üniversitede profa gidiyorum gonal f kullanıyorum gobektn dün ilmi yapldi cmrtesi sabhta kontrol var insallh hayırlı olur bnm yumurtam güzel gisiyor ama erkn çatlama sorunu var onu içinde ayrı bi ilaç vereck doktorum bana da dua edin .aşılama yaptıran arkdslar insallh sizlerinde tutar
Cnm bn doktora 122 verdim ilaçların 263 tuttu raporlu ama daha ne kdr verecgz bilmiyorummerhaba arkadaşım ben de üniversite hastanesinde profesore gidiyorum bana da aşılama önerdi...acaba fiyatlar ne civarda biliyor musun
merhaba, hangi iğne acaba bu , bizler hep karından vuruyoruz iğnelerimizi daha etkili diye, kolundan tek başına vurman zor olur.
ilk iğneden 4-5 gün sonra ilk kontrol yapılır yeterli olgunluğa erişene kadar da 2 günde 1 çağırılır 18 -20 mm civarında çatlama iğnesi vurulur 36 saat sonrada aşılaman yapılır 14 gün sonrada kısmetse hayırlı haberini alırsın.
ben de gazi hastanesine gidiyorum canım hoca ücreti 122 tl orda da... rapor hangi durumlarda veriliyor biliyor musun acaba 3 yıl evli olma şartı var diye duymustum amaCnm bn doktora 122 verdim ilaçların 263 tuttu raporlu ama daha ne kdr verecgz bilmiyorum
Onu bnde duydum ama onda çiftlerde bi sorun yoksa bizde esimdede bndede sorunnoldugu için raporda sıkıntı olmadıben de gazi hastanesine gidiyorum canım hoca ücreti 122 tl orda da... rapor hangi durumlarda veriliyor biliyor musun acaba 3 yıl evli olma şartı var diye duymustum ama
4 yumoşum olmuş ama daha minikler 1 adet 13.5 ; 3 adet 10.5 cuma tekrar çağırdılar büyük ihtimal c.tesi çatlama iğnesi olursun p.teside aşılama yaparız dediler.Cnm ne yaptin
mrb canım bende hacettepeye gidiyorum aşılama fiyatı ilaca göre degişiyo birde raporla aldıgın ilaç yetmedimmi parayla alıyosun, benim hesabıma görede 350 liraya gelecekti ama öyle olmadı 125 raporlu ilaca verdim 122 doktora verdim 65 katatere verdim, raporlu ilacım yetmedi 8 kutu ilacda parayla aldım 300 lirada ona verdim, yani toplam 610 liraya falan mâl oldu gidip gelmekde cabası :)ben de gazi hastanesine gidiyorum canım hoca ücreti 122 tl orda da... rapor hangi durumlarda veriliyor biliyor musun acaba 3 yıl evli olma şartı var diye duymustum ama
Canm benim sadece 1 yumos var oda 15 de..3gun daha vurulcam igne ctesi catlatma pzteside asilama dedi.bu arada kontrole cagirmadi artik.catlatma ignesi gunu iliski de olsun dedi.perhiz yok yani.senin4 yumoşum olmuş ama daha minikler 1 adet 13.5 ; 3 adet 10.5 cuma tekrar çağırdılar büyük ihtimal c.tesi çatlama iğnesi olursun p.teside aşılama yaparız dediler.
sende durumlar nasıl
aşılamada 3 yıl şartı aramıyorlar tüp bebekde 3 yıllık evli olmak gerekiyor ama o da eşlerde hiç bi sorun olmadıgında canım bizimde daha 2 yılı yeni dorduk eger aşılamam tutmazsa gel dedi doktorum tüp bebek için benimde rezervimde azalma oldugu için beklemiycez dediben de gazi hastanesine gidiyorum canım hoca ücreti 122 tl orda da... rapor hangi durumlarda veriliyor biliyor musun acaba 3 yıl evli olma şartı var diye duymustum ama
yumoşları büyütmekle uğraşıyorum :) gonal f ide hep karından vuruyor duyduklarım ama koldan da vurduran doktorlar duymuştum . sonuçta kas arası olması gerekiyor. acıma karında da olmuyor , insan kendi vurmaya başlayınca alışıyor , her dk doktor hemşire yanına gitmek bana zor geliyor birde ben hep 20.30 da vuruyorum iğnemiYa şey ben kendim vurmuyorum poliklinikte kendileri yapıyorlar. Ama sormadım niye karından değil diye zaten korkuyorum kolumdan da hiç acıma iyi böyle
Gonal f iğnenin ismi.
Siz ne durumdasınız
beni cuma da çağırdılarda herşey yolunda giderse artık şansıma kalmışCanm benim sadece 1 yumos var oda 15 de..3gun daha vurulcam igne ctesi catlatma pzteside asilama dedi.bu arada kontrole cagirmadi artik.catlatma ignesi gunu iliski de olsun dedi.perhiz yok yani.senin
Banada hemsire dedi catlatma ignesinden sonra iliski olsun ki gebelik sansin yuksek olsun dedibeni cuma da çağırdılarda herşey yolunda giderse artık şansıma kalmış, bize en az 2-3 gün perhiz diyorlar biz cumadan sonra perhiz yaparız 2 gün . p.tesi sabah 9 gibi sperm alırlar öğlen 1.30 da çatlama iğnesinden 36-37 saat sonrasına aşılama yaparlar.
çatlama iğnesi belli olgunluğa gelmişleri çatlattığı için senin c.tesi 20-22 mm olur şansın daha yüksek . ben şimdi perhiz yaparız diyorumda . yani 2 gün ayrı durmak zor bizden bellide olmazBanada hemsire dedi catlatma ignesinden sonra iliski olsun ki gebelik sansin yuksek olsun dedi
Nerde hareket orda berekettt:))çatlama iğnesi belli olgunluğa gelmişleri çatlattığı için senin c.tesi 20-22 mm olur şansın daha yüksek . ben şimdi perhiz yaparız diyorumda . yani 2 gün ayrı durmak zor bizden bellide olmaz
Anladım canım çok teşekkürler bilgilendirdigin için ben geçen ay yaptiracaktim kurban Bayramına denk geldi...bunda da bi Hayır vardır dedim normal yolla denedim inşallah tutar bu ay...tutmazsa mecburen yine doktor yolunu tutucazinşallah aşılama tutar canım içini ferah tutaşılamada 3 yıl şartı aramıyorlar tüp bebekde 3 yıllık evli olmak gerekiyor ama o da eşlerde hiç bi sorun olmadıgında canım bizimde daha 2 yılı yeni dorduk eger aşılamam tutmazsa gel dedi doktorum tüp bebek için benimde rezervimde azalma oldugu için beklemiycez dedi
yumoşları büyütmekle uğraşıyorum :) gonal f ide hep karından vuruyor duyduklarım ama koldan da vurduran doktorlar duymuştum . sonuçta kas arası olması gerekiyor. acıma karında da olmuyor , insan kendi vurmaya başlayınca alışıyor , her dk doktor hemşire yanına gitmek bana zor geliyor birde ben hep 20.30 da vuruyorum iğnemi
benim 3. denemem ama 2. aşılamam olacak 1 tanesi çok yumoş oluştuğu için iptal olmuştu.ben de 3 buçuk 4 gibi vurdurdum. szin ilk denemeniz mi :)
Sizde pkomu var bende öyle olmasından korkuyorum bnmde çok oluyor yumurtabenim 3. denemem ama 2. aşılamam olacak 1 tanesi çok yumoş oluştuğu için iptal olmuştu.
cnm spermleri önceden mi alıyorlar yani aşılamânın yapılacagı gün alınmıyor mu spermlerbeni cuma da çağırdılarda herşey yolunda giderse artık şansıma kalmış, bize en az 2-3 gün perhiz diyorlar biz cumadan sonra perhiz yaparız 2 gün . p.tesi sabah 9 gibi sperm alırlar öğlen 1.30 da çatlama iğnesinden 36-37 saat sonrasına aşılama yaparlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?