- 5 Mart 2014
- 1.725
- 912
- 108
canım senin belirtiler hamilelik belirtisine benziyor, gögüslerinde de agrı varmı? inşallah hamilesindir canım, benim bugün 14. gün ne gelen var ne gider agrım falan da yok, dün karnımda agrı vardı bugün oda yok hayırlısı bakalım :)Kızlar test günü gelen yokmu çok sessiz buralar benim 12. Günüm ama adet sancim var benim ya çok korkuyorum olmadı mi acaba bacaklarım da agriyor bide midem bulanıyor ayakta gezecek halim yok neden acaba
canım senin belirtiler hamilelik belirtisine benziyor, gögüslerinde de agrı varmı? inşallah hamilesindir canım, benim bugün 14. gün ne gelen var ne gider agrım falan da yok, dün karnımda agrı vardı bugün oda yok hayırlısı bakalım :)
Kizlar henuz guzel sonuc alamadik.morale ihtiyacimiz var hadi insallah tutsun sizinkiler de yuzumuz gulsun:)
Benim 2. aşılamam canım ilk aşılamamda tutmamıştı, ama onda günüm gelmeden 12. günde adet olmuştum bunda 14. günün, acaba jel kullanıyorum o geciktirirmi kiGöğüslerinde pek yok canım ya inşallah dediğin gibidir ama bacaklarının agrimasi korkutuyor beni adetten önce hep ağrır senin de ilk mi bu deneme ay dayanamicam artık ne zormus beklemek
Benim 2. aşılamam canım ilk aşılamamda tutmamıştı, ama onda günüm gelmeden 12. günde adet olmuştum bunda 14. günün, acaba jel kullanıyorum o geciktirirmi ki
doktorum jel kutusu bittigi günün ertesi gün kan tahlili yaptır dedi, benimde perşembeye denk geliyo canım perşembe yaptırıyım diyorum :)Doktorun ne demişti ne zaman test yapacaksın ben bu gidişle dayanamicam herhalde adet olmazsan perşembeye kadar yaparım herhalde
Şimdi kaçıncı günü asilamanindoktorum jel kutusu bittigi günün ertesi gün kan tahlili yaptır dedi, benimde perşembeye denk geliyo canım perşembe yaptırıyım diyorum :)
14. günüm yapıldıgı günüde sayarsak :)Şimdi kaçıncı günü asilamanin
Benim tersine jelle 11. Gunde geldi hic olmazdio yuzden iyiye isaret bence hadi insallah ikinizden de guzel haber bekliyorum ve inaniyorum dualarim sizinle kizlar:)Benim 2. aşılamam canım ilk aşılamamda tutmamıştı, ama onda günüm gelmeden 12. günde adet olmuştum bunda 14. günün, acaba jel kullanıyorum o geciktirirmi ki
İdrarda çıkar14. günüm yapıldıgı günüde sayarsak :)
inşallah canımda hiç bi belirti falan yok gögüs agrımda kalmadı, bugün sadece bi kaç defa göbegimin sol alt tarafında iğne batar gibi oldu o kadar, benim gelişen yumurtamda sol tarafdaydı, rabbim inşallah ol demiştir.Benim tersine jelle 11. Gunde geldi hic olmazdio yuzden iyiye isaret bence hadi insallah ikinizden de guzel haber bekliyorum ve inaniyorum dualarim sizinle kizlar:)
idrar da çıkar da canım ne zaman umutlanıp idrar testi yapsam hemen peşindende adet oluyorum onun için cesaret edemiyorum :)İdrarda çıkar
Dene benceidrar da çıkar da canım ne zaman umutlanıp idrar testi yapsam hemen peşindende adet oluyorum onun için cesaret edemiyorum :)
Kızlar test günü gelen yokmu çok sessiz buralar benim 12. Günüm ama adet sancim var benim ya çok korkuyorum olmadı mi acaba bacaklarım da agriyor bide midem bulanıyor ayakta gezecek halim yok neden acaba
Selam hosgeldinArkadaşlar bu progeston vajinadan mı alınıyo. Ben cumartesi aşılama oldum ilaçlara yarın başlıcakmışım. Estrofen,zinco, aspirin, progestan olmak üzere 4 çeşit. İç iç bitmez. 17 gün geçmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?