Aşılama Ekimde aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar test günü gelen yokmu çok sessiz buralar benim 12. Günüm ama adet sancim var benim ya çok korkuyorum olmadı mi acaba bacaklarım da agriyor bide midem bulanıyor ayakta gezecek halim yok neden acaba
canım senin belirtiler hamilelik belirtisine benziyor, gögüslerinde de agrı varmı? inşallah hamilesindir canım, benim bugün 14. gün ne gelen var ne gider agrım falan da yok, dün karnımda agrı vardı bugün oda yok hayırlısı bakalım :)

Kizlar henuz guzel sonuc alamadik.morale ihtiyacimiz var hadi insallah tutsun sizinkiler de yuzumuz gulsun:)

Göğüslerinde pek yok canım ya inşallah dediğin gibidir ama bacaklarının agrimasi korkutuyor beni adetten önce hep ağrır senin de ilk mi bu deneme ay dayanamicam artık ne zormus beklemek

Göğüslerinde pek yok canım ya inşallah dediğin gibidir ama bacaklarının agrimasi korkutuyor beni adetten önce hep ağrır senin de ilk mi bu deneme ay dayanamicam artık ne zormus beklemek
Benim 2. aşılamam canım ilk aşılamamda tutmamıştı, ama onda günüm gelmeden 12. günde adet olmuştum bunda 14. günün, acaba jel kullanıyorum o geciktirirmi ki

Doktorun ne demişti ne zaman test yapacaksın ben bu gidişle dayanamicam herhalde adet olmazsan perşembeye kadar yaparım herhalde
Benim 2. aşılamam canım ilk aşılamamda tutmamıştı, ama onda günüm gelmeden 12. günde adet olmuştum bunda 14. günün, acaba jel kullanıyorum o geciktirirmi ki

Doktorun ne demişti ne zaman test yapacaksın ben bu gidişle dayanamicam herhalde adet olmazsan perşembeye kadar yaparım herhalde
doktorum jel kutusu bittigi günün ertesi gün kan tahlili yaptır dedi, benimde perşembeye denk geliyo canım perşembe yaptırıyım diyorum :)

Benim tersine jelle 11. Gunde geldi hic olmazdio yuzden iyiye isaret bence hadi insallah ikinizden de guzel haber bekliyorum ve inaniyorum dualarim sizinle kizlar:)

Benim tersine jelle 11. Gunde geldi hic olmazdio yuzden iyiye isaret bence hadi insallah ikinizden de guzel haber bekliyorum ve inaniyorum dualarim sizinle kizlar:)
inşallah canımda hiç bi belirti falan yok gögüs agrımda kalmadı, bugün sadece bi kaç defa göbegimin sol alt tarafında iğne batar gibi oldu o kadar, benim gelişen yumurtamda sol tarafdaydı, rabbim inşallah ol demiştir.

Kizlar merhaba. Aranızda çok yeniyim ama hepinizi takip ediyorum. Bende gecen pazartesi ilk asilamamı yaptırdım. Benim doktorum çatlama iğnesinin 14. Günü kan testi yaptır dedi. 24 ekimde yani. İnsallah hepimizinki tutar da dileklerimiz gerçek olur. Allahım sağlıkla kucagimiza almak nasip eder.

Ğ
Kızlar test günü gelen yokmu çok sessiz buralar benim 12. Günüm ama adet sancim var benim ya çok korkuyorum olmadı mi acaba bacaklarım da agriyor bide midem bulanıyor ayakta gezecek halim yok neden acaba

Kendini herşeye hazırla ama içini ferah tut. Umarım iyi haber alırsın. Bak hem senin 12. Gününmüş. Az kaldı..

Arkadaşlar bu progeston vajinadan mı alınıyo. Ben cumartesi aşılama oldum ilaçlara yarın başlıcakmışım. Estrofen,zinco, aspirin, progestan olmak üzere 4 çeşit. İç iç bitmez. 17 gün geçmez

Bu arada eşim 6 ay proxseed kullandı ve hiç bir işe yaramamış ya. Yanarım yanarım verdiğimiz paracıklara yanarım.

Arkadaşlar bu progeston vajinadan mı alınıyo. Ben cumartesi aşılama oldum ilaçlara yarın başlıcakmışım. Estrofen,zinco, aspirin, progestan olmak üzere 4 çeşit. İç iç bitmez. 17 gün geçmez
Selam hosgeldin estrofemi neden kullaniyorsun ben duymamistim onu? Kizlar aranizda baska kullanan var mi?
atshepsutt, post: 43117128, member: 327485"]Kizlar merhaba. Aranızda çok yeniyim ama hepinizi takip ediyorum. Bende gecen pazartesi ilk asilamamı yaptırdım. Benim doktorum çatlama iğnesinin 14. Günü kan testi yaptır dedi. 24 ekimde yani. İnsallah hepimizinki tutar da dileklerimiz gerçek olur. Allahım sağlıkla kucagimiza almak nasip eder.[/QUOTE]
Insallah

Kızlar ya 13. Gubdeyim evde test yaptım çıkmadı erken mi yaptım yoksa yokmu ne bilim internette catlatmadan sonra 14. Günde çıkar felan yazıyordu bi deneyim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…