Aşılama Ekimde aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben 11. Gün deyim dune kadar meme uçları çok hassastı bugün azaldi ne kabızlık var ne akıntı sadece halsizim o da çok stresten oldu herhalde kendimi dinlemekten Yoruldum inan ki ama belim ağrıyo bende fıtık da var ondan da olabilir bekliyoruz bakalım hayırlısı Allahtan inşallah
Kızlar slm.. Bu ay asilama olanlar herhangi bi belirti varmi

Arkadaşlar bnimde yarın yapılacak asilamam inşallah hepimizn tutar ikinci asilamam ama heycanliyim yinede.

canım benimde bugün 13. günüm gögüs ağrım hiç kalmadı, bugün akıntı başladı, bel agrım var hayırlısı bakalım, gögüs agrım kalmadıgı için acaba tutmadımı diye şüphem var ama perşembeye kadar bekliycem eger tutmadıysa zaten adet olurum o zamana kadar, hakkımızda hayırlısı olsun

Hakkımızda hayırlısı olsun canım ya aynen bende diyorum goğüs ağrım azalıyor diye tutmadı mi acaba diye düşünmeye başladım

Merhaba kizlar aranizda asilama icin ilac raporu alan var mi? Yarin rapor icin sgk ile anlasmali bir ozel hastaneye gidicem. Ama gerekli evraklari soylemediler gel dediler direk acaba tup bebek icin istenilen evraklar istenilmiyor mu?

Merhaba kizlar aranizda asilama icin ilac raporu alan var mi? Yarin rapor icin sgk ile anlasmali bir ozel hastaneye gidicem. Ama gerekli evraklari soylemediler gel dediler direk acaba tup bebek icin istenilen evraklar istenilmiyor mu?
Ben çıkarttırdım canım nufus cüzdanı fotokopisi bayana ait, evlilik cüzdanı fotokopisi sayfalarının, nufus müdürlügünden vukuatlı nufüs kagıt örneği bay ve bayana ait 2 şer adet,spermiogram sonucu son 1 yılda yapılmış, yazılan reçete, doktor hangi ilacı kullancaksa onun reçetesini yazması lazım raporun çıkması için, ben üniversite hastanesinde yaptırdım bunları istediler canım

FOtograf istiyorlar mi peki

hayırlı olur tedavin umarım. şeker ilacı neden verdiler acaba kan testi sonuçlarında bir problem mi görünüyordu ?ve sanırım antibiyotik verdiğine göre enfeksiyon varmış.
Polikistik overde insulin direnci oluyormus bu da yumurta kalitesini etkiliyormus o yuzden verdi.antibiyotik onlem icinmis.insallah hayirli olur

Polikistik overde insulin direnci oluyormus bu da yumurta kalitesini etkiliyormus o yuzden verdi.antibiyotik onlem icinmis.insallah hayirli olur
forumdaki arkadaşlarda şeker ilaçlı tedaviye rastlamadım doktorun eminim en doğru yolu seçmiştir senin için. bizlerede hiç antibiyotik vermediler farklı bir yol izliyor sanırım dokturun. umarım hayırlısı olur.

bende devlet hastanesinde rapor çıkartmıştım.
- 2 fotoğraf
- nüfus cüzdanı fotokopisi
- eşimin ve benim nüfus kayıt örneğim
- rahim filmi
- spermogram

hizmet dökümünü tüp bebekte istiyorlar aşılamada istenmiyor

Selam kızlar bende bugün aşılamanın 10. Günündeyim ilk zamanlar kasık ağrısı vs sıkıntılarım çok olmuştu ama şimdi göğüsümdeki hassasiyet ve dokunduğumdaki acı dışında hiç bişi yok iyimi kötümü bilemedim ben

Mrb arkadaşlar 8 agustosta 8 haftalık gebeliğim kalp atışı duymadigim için kürtaj oldum bu ikinci adet dönemim klomen kullanmaya başladım sizce erken mi hatta aşılama yaptırmayıdüşünüyorum sizce erken mi böyle bir durum da olan var mı

Kızlar test günü gelen yokmu çok sessiz buralar benim 12. Günüm ama adet sancim var benim ya çok korkuyorum olmadı mi acaba bacaklarım da agriyor bide midem bulanıyor ayakta gezecek halim yok neden acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…