Kızlar slm.. Bu ay asilama olanlar herhangi bi belirti varmi
Kızlar slm.. Bu ay asilama olanlar herhangi bi belirti varmi
canım benimde bugün 13. günüm gögüs ağrım hiç kalmadı, bugün akıntı başladı, bel agrım var hayırlısı bakalım, gögüs agrım kalmadıgı için acaba tutmadımı diye şüphem var ama perşembeye kadar bekliycem eger tutmadıysa zaten adet olurum o zamana kadar, hakkımızda hayırlısı olsunBen 11. Gün deyim dune kadar meme uçları çok hassastı bugün azaldi ne kabızlık var ne akıntı sadece halsizim o da çok stresten oldu herhalde kendimi dinlemekten Yoruldum inan ki ama belim ağrıyo bende fıtık da var ondan da olabilir bekliyoruz bakalım hayırlısı Allahtan inşallah
canım benimde bugün 13. günüm gögüs ağrım hiç kalmadı, bugün akıntı başladı, bel agrım var hayırlısı bakalım, gögüs agrım kalmadıgı için acaba tutmadımı diye şüphem var ama perşembeye kadar bekliycem eger tutmadıysa zaten adet olurum o zamana kadar, hakkımızda hayırlısı olsun
aynen canım ama şişlik devam ediyo kasıklarımada agrı gelip gelip gidiyo :)Hakkımızda hayırlısı olsun canım ya aynen bende diyorum goğüs ağrım azalıyor diye tutmadı mi acaba diye düşünmeye başladım
Ben çıkarttırdım canım nufus cüzdanı fotokopisi bayana ait, evlilik cüzdanı fotokopisi sayfalarının, nufus müdürlügünden vukuatlı nufüs kagıt örneği bay ve bayana ait 2 şer adet,spermiogram sonucu son 1 yılda yapılmış, yazılan reçete, doktor hangi ilacı kullancaksa onun reçetesini yazması lazım raporun çıkması için, ben üniversite hastanesinde yaptırdım bunları istediler canımMerhaba kizlar aranizda asilama icin ilac raporu alan var mi? Yarin rapor icin sgk ile anlasmali bir ozel hastaneye gidicem. Ama gerekli evraklari soylemediler gel dediler direk acaba tup bebek icin istenilen evraklar istenilmiyor mu?
FOtograf istiyorlar mi pekiBen çıkarttırdım canım nufus cüzdanı fotokopisi bayana ait, evlilik cüzdanı fotokopisi sayfalarının, nufus müdürlügünden vukuatlı nufüs kagıt örneği bay ve bayana ait 2 şer adet,spermiogram sonucu son 1 yılda yapılmış, yazılan reçete, doktor hangi ilacı kullancaksa onun reçetesini yazması lazım raporun çıkması için, ben üniversite hastanesinde yaptırdım bunları istediler canım
Bir de emekli sandigi icin hizmet dokumu isteniyor mu?FOtograf istiyorlar mi peki
fotograf istemiyorlar , biz sgk lıyız hizmet dökümü falan da istemediler cnm bana verdikleri kagıttan yazdım hepsiniBir de emekli sandigi icin hizmet dokumu isteniyor mu?
Rica ederim canımCok tesekkur ederim canim.
Polikistik overde insulin direnci oluyormus bu da yumurta kalitesini etkiliyormus o yuzden verdi.antibiyotik onlem icinmis.insallah hayirli olurhayırlı olur tedavin umarım. şeker ilacı neden verdiler acaba kan testi sonuçlarında bir problem mi görünüyordu ?ve sanırım antibiyotik verdiğine göre enfeksiyon varmış.
forumdaki arkadaşlarda şeker ilaçlı tedaviye rastlamadım doktorun eminim en doğru yolu seçmiştir senin için. bizlerede hiç antibiyotik vermediler farklı bir yol izliyor sanırım dokturun. umarım hayırlısı olur.Polikistik overde insulin direnci oluyormus bu da yumurta kalitesini etkiliyormus o yuzden verdi.antibiyotik onlem icinmis.insallah hayirli olur
bende devlet hastanesinde rapor çıkartmıştım.Merhaba kizlar aranizda asilama icin ilac raporu alan var mi? Yarin rapor icin sgk ile anlasmali bir ozel hastaneye gidicem. Ama gerekli evraklari soylemediler gel dediler direk acaba tup bebek icin istenilen evraklar istenilmiyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?