Aşılama Ekimde aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
cnm ne güzel yazmışsın sebebime sarıldım diye evet bnde öyle sabırla bekliyorum ama bu bekleyişte de araştırma yapıyorum neresi hangi dr hangi işlem diye. şimdi adeti bekliyorum inş gübgünümde olurumda buraya igneme başladım diye bnde yazarım cnm.. benim dr cok yogun bi dr akşam 11 e kadar hasta bakıyor cok ii old için hastası cok fazla o yüzden detaylı ilgilenmeye vakit bulamıyor gittigimizde en az 3 saat bekliyoruz mesela o kdr yogun... aşılama içinde böyle bekletirse diye korkuyorum sonucta zaman aşılamada cok önemli bugün fiyatında 300 old ögrendim.... birde memorial da cok metedilen bi tüp bebek uzmanı var ondan da ben randrvu alayım bi görüşeyim bu ay bi karar vereyim diorum. malum memorial da hersey cok iii ama fiyata 850 artı 200 muayene parası dedi arada fark da cok aşılama fiyatları olarak naopcam düşünüyorum şimdi

Canim sen bilirsin tabiki ama ben üniversite hastanelerine daha çok güveniyorum para kaygısı olmadığı için ne kadar yoğun olsa da tecrübeli oluyorlar ama araştırıp karar vermek en güzeli...ben de gazı Üniversitesine gidiyorum ankarada

Kızlar napiyisunuz keyifler nasıl bekleyiş ne durumda kaçıncı gündesiniz

Arkadaşlar bugün aşılamam oldu. Ama yumurtam henüz çatlamamıştı. O yüzden yarına ilişki dedi. Pazartesi de kontrole çağırdı. Acaba ne zaman çatlıcak bu yumurta? Benim gibi olanınız var mı

Arkadaşlar maalesef 3.aşılamam da tutmadı allahım sizlere güzel sonuçlar almayı nasip etsin bn pes ettim artık

Canım benim ya ne desem boş Allah hepimizin yardımcısı olsun napalim ki imtihanimiz buymus elimizden geldiği kadar ugrasicaz olmuyorsa da napalim canım benim Rabbim ferahlık versin
Arkadaşlar maalesef 3.aşılamam da tutmadı allahım sizlere güzel sonuçlar almayı nasip etsin bn pes ettim artık

Canım iğneden kaç saat sonra oldu aşılama daha iyi dilimi hem spermler yumurtayı bekliyor olucak işte bence yat sürekli akmasin geri felan
Arkadaşlar bugün aşılamam oldu. Ama yumurtam henüz çatlamamıştı. O yüzden yarına ilişki dedi. Pazartesi de kontrole çağırdı. Acaba ne zaman çatlıcak bu yumurta? Benim gibi olanınız var mı

Slm kizlar, daha once yazdigim gibi ilk asilamam negatif oldu bugun adetin 2. Gunu ve dr tekrar igne verdi sabah basliycamm. Tahminen 28 ekimde tekrar asilama olacak yani ekim ayinda iki kez asilama olmus olucam esimi ve dr u tup bebege ikna edemedim son bi deneme istediler. Hakkimizda hayirlisi artik..

üst üste aşılama yapılması aslında sıkıntılı neden 1 ay ara vermediler. vücudunda zaten iğnenin etkisi olacak kendiliğinden de birkaç yumurtan oluşacaktır. normal yolla hamile kalma olasılığın yüksek. ama iğne kullanmadan aşılama yapılacaksa o zaman sorun olmas

Sen naptin canım bugun kaç oldu varmı belirti felan

Igne verdiler ayni oranda kullanicam. Hic duymamistim simdi gerildim ya boyle bi durum varsa cok.uzucu.neden boyle yapti ki dr

Igne verdiler ayni oranda kullanicam. Hic duymamistim simdi gerildim ya boyle bi durum varsa cok.uzucu.neden boyle yapti ki dr
umarım sıkıntı olmaz. doktoruna güveniyorsan , güvenmeyede devam etmek durumundasın . umarım güzel sonuç alırsın

Sen naptin canım bugun kaç oldu varmı belirti felan
aşılaman sonra ki 5. gündeyim. benim çatlama iğnesinin belirtileri geçti. kullandığım jelin belirtileri devam ediyor o kadar. ara ara hafif ağrı. meme ucunda hafif hassaiyet var.

Meme üçünün ilaçla ilgisi varmı bide ille akıntı mi olmadı lazım gebelik için benim sadece progestan geri geliyor başka da bi ıslaklık yok bugün onuncu günüm
aşılaman sonra ki 5. gündeyim. benim çatlama iğnesinin belirtileri geçti. kullandığım jelin belirtileri devam ediyor o kadar. ara ara hafif ağrı. meme ucunda hafif hassaiyet var.

Meme üçünün ilaçla ilgisi varmı bide ille akıntı mi olmadı lazım gebelik için benim sadece progestan geri geliyor başka da bi ıslaklık yok bugün onuncu günüm
progestan jel meme ucu hassasiyeti yapıyor ama hamileliktede yoğun hassasslık oluyor , çoğu kişide böyle en azından. hamile kalanlar hep ıslak olduğunu söylüyorlar ama ben hamileliği öğrendiğim dönemlerde normal bir ıslaklık vardı. ama şimdi hiç yok daha önce jel kullandığımda da öyle su gibi bir akıntım olmamıştı. jel bende de hafif hafif gelmeye başladı. zaten erimediğinde dışarı atılması normal . az kalmış sonucu öğrenmene , 4 gün yada daha fazla bekleyecekmisin?

Merhaba arkadaslar ben de bu ay asilama yaptiriyorum insallah bugun ilk ignemi vurdum cok tuhaf insanin kendine igne vurmasibende polikistik var seker ilaci verdi daha once hic hir dr vermemisti iki tane de antibiyotik verdi hemen ic dedi 500 luk 2 adet.esimde de morfoloji sıkıntısi vardi %2 malesef.ona da promotil verdi.gonal f 75ml kullanmaya basladim 2 kutu yazdi cuma kontrolum var.insallah hayirlisiyla evlat sahibi oluruz

Canım eğer belirtiler böyle devam ederse yapmam beklerim cumartesi belli olur zaten doktorum tutmazsa o güne kadar adet olursun demişti ama çok istiyorum ben ya inşallah tutar inan bir daha gozum tütmüyor hiç bir şeye bu son okur inşallah Rabbim inşallah verir hayirlisiyla

umarım emeklerimiz boşa çıkmaz.

hayırlı olur tedavin umarım. şeker ilacı neden verdiler acaba kan testi sonuçlarında bir problem mi görünüyordu ?ve sanırım antibiyotik verdiğine göre enfeksiyon varmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…