ekimde doğum yapacak olan 2014 anneleri buradamı :)))

bende cumartesi günü ikili teste gidiyorum.inşallah bizimde bebişimiz gösterir kendini :) erkenden öğrenebiliyormuşsun şanlısın bence :)
ve bu sene kız senesi diyorlar..

Kizlar 15 haftalik benimki..1 hagta sonra dr gitcem yani simdi diyorsunuz kiz olucsk benimkide hadiiii insss saglikli cokkkk tatli kizimmm olur:)))))

Slm kizlar ben bugun ikili test icin gittim ama hic bisey yapilmadi 12.haftada buyuk ihtimalle kizimin olacagini ogrendim bu kadar erken ogrenen var mi

slm cnm bende bugün gittim ikili tarama için kan aldılar benden sonuçlar yarınmış
çok şanslısın 12. haftada öğrenmişin
ben bugün ordaki bayanlarla da konuştum 13-14 haftallık olanlarınki belli değilmiş daha

Ins testleriniz temiz cikar cnmm....

Selam kızlar bende onbeş haftalık gebeyim.doğum 4 ekim gibi dediler.merak ettiğim beslenmeniz nasıl. Normal yemek yiyebiliyormusunuz.ben peynir domates ve salatalık dışında pek bir şey yiyemiyorum.kana kana su bile içemiyorum onikinci haftaya kadar ayağa bile kalkamıyodum.şimdi eskiye göre çok çok iyiyim ama hala kusma ve sürekli bulantılar devam ediyo.isyan gibi olmasın ama eski normal günlerimi çok özledim .var mı bana birazcıkda olsa moral verecek :) :)

Ins testleriniz temiz cikar cnmm....

inş cnm ama çok fazla kafaya takmayacağım
herkes yaptırma dedi de ben yine de dayanamadım
sonuçlar yanlış çıkabiliyormuş

cnm peynir domates salatalık bence bu da iyi
ben boş ekmekle geçiriyorum günlerimi
herşey kokuyor kusmam yok ama bulantılarım çok kötüü

Canım çok üzüldüm rabbim seninde yardimcin olsun.seni çok iyi anlıyorum. İnşallah en kısa zamanda şu bulantılarımız geçer.

Selam kizlar . Bnm de dogum ins 17 ekim. Bulantilar fena . Ama bebis icin deger :) ben tup bebek yolundan dondum . Mucize eseri kendiliginden geldi bebisim . Herkese hayirli dogumlar diliyorum .

Bir sorum olcak size. Ikili testinizin sonucu nasil cikti? Bir oran veriyorlar. Dr 40binde 1 cikmis bnm butun veriler toplaninca dr cok iyi dedi. Ense kalinlida 0.9cikti. Sizin nasil acaba ?

Merhaba ben de 11+0 ım erkek olabilir dedi hocam ama daha net değil 30 ekimi bekliyoruz. Allah herkese bebeğini hayırlısı ile almayı nasip eder inşallah.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Haftaya bizimde ikili teste gireceğiz hayırlısı ile.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Mrb h geldin cnm hayırlı olsun.

Mrb kızlar bende 35 haftalık hamişim 31 ken bebeğim aşağıya indi doktorum 35 haftayı bulmaz doğar dedi çiğer geliştirici iğne yaptı ve nidilat verdi 3 ögün içiyorum ancak karnım taş gibi hala yanlarından çekiyorlar ve belimi doğrultamıyorum iki gecedir sürekli ağrım var uyuyamıyorum ilk hamileliğim olacağı için sancı nasıl olur bilmiyorum suyumun gelmesini bekliyorum belkide sancım var bu gün özellikle alt tarafım yırtılıyor sanki canım çok acıyor bilginiz varmı haftaya kontrolum var ama duramadım bişey olacak diye korkuyorum komşularım açılma ağrısı olabilir dediler ama bilmiyorlar onlarda yardım edin olmaz mı ?

Mrb cnm bendaha onceden dogum yaptim..ama senin gibi allta hic birsey hissetmedim sadece belim kopacak gibi agriyor karinda adet sancisin 5 kati agri oluyordu .Allah yardimcin olsun cnm

Tatlım senin kaç haftalık peki.sadece ekmek daha kötüymüş

Canım çok üzüldüm rabbim seninde yardimcin olsun.seni çok iyi anlıyorum. İnşallah en kısa zamanda şu bulantılarımız geçer.

cnm dün gittiğimde dr 12+2 dedi
dr çok vitaminsiz kalıyorsun dedi
ve işin kötü tarafı zayıflıyorum ben
ha unutmadan bu arada bol bol çağla yemeye başladım
ama dün ultrasonda gördük dr dedi maşallah bak hiç durmuyor bebeğin dedi
sürekli hareketli elini kaldırıyor ayağını kaldırıyor
annesinin sıpası ya

bu arada slm kızlar cumamız mübarek olsun dualarımız kabul olsun inş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…