ekimde doğum yapacak olan 2014 anneleri buradamı :)))

Ewt dedigin gibi hayirlisii..kizlar doktor yonunden sanslisiniz ins ben degilim 3 kez gittim ilgili deyil ya cunku cok karabalik ..gittigimde ya dogumda ya hastasi varr off neyapcam

slm [/QUOTE]

slm canım. 14. haftamdayım ve bugün yediklerimi çıkardım uzun bir zaman sonraa... Benim gibi 14. haftada olup da kusan varmı halaaa

İyi aksamlar kizlar benim ikinci hamileligim ama ilk bebegimde hafta gectigi icin ikili testi yaptirmamistim ama yarin bu bebegimde yaptiricam 12.haftada ne yapiyolar ikili taramada ne yapiliyo tam olarak yaptiranlariniz var mi

Merhaba cnm

Ikili testi yaptirdinmi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yaptirdim.ense kalinligi 1mm .bir hafta sonra kan sonucumu alicam.bu arada devlet hastanesinde yaptirdim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

vallahi cnm bazen ben bile diyorum kussam ne iyi olur diye
bende sadece mide bulantısı o da yetiyor zaten

İyi aksamlar kizlar benim ikinci hamileligim ama ilk bebegimde hafta gectigi icin ikili testi yaptirmamistim ama yarin bu bebegimde yaptiricam 12.haftada ne yapiyolar ikili taramada ne yapiliyo tam olarak yaptiranlariniz var mi

slm
ben yarın ikili tarama için gideceğim naptıklarını yazarım
çoğu kişi yaptırma dedi ama ben yine de gideceğim

Slm kizlar ben bugun ikili test icin gittim ama hic bisey yapilmadi 12.haftada buyuk ihtimalle kizimin olacagini ogrendim bu kadar erken ogrenen var mi

çok heyecan verici mükemmel bir şey anne olacağının haberini almak :) inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız meleklerimizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…