- 15 Ocak 2014
- 568
- 25
- 318
- 35
- Konu Sahibi SibelSerdar
-
Evettt arkdslar kacinci haftadasiniz.. ben 13 + 4 haftalik hamileyimmm sabahlari hafif bulanti oluyor ama cok sukur iyiyimm .. sizin cinsiyeti belli olan varmii ben 2 hafta sonra gidicem .. hepimizin bebisleri saglikli hayirli olur ins..
Evettt arkdslar kacinci haftadasiniz.. ben 13 + 4 haftalik hamileyimmm sabahlari hafif bulanti oluyor ama cok sukur iyiyimm .. sizin cinsiyeti belli olan varmii ben 2 hafta sonra gidicem .. hepimizin bebisleri saglikli hayirli olur ins..
slm cnm inş hepimiz sağlıcakla alırız bebişleri bende 11. haftanın içindeyim
bulantıları hiç sorma ben birşey yiyemiyorum
Ben 11. haftadayim gecen haftaya gore daha iyiim cok sukur cabuk yoruluyorum
Kumsal seninde az kalmis ...artik 13. Haftaya girince eskisi gibi enerjili vee daha mutlu oluyor insan hamileligin en tatli aylari 4 5 6 ins bu aylarida saglikla goruruz :))))
Cnmm amin ...seni anliyorumm ama uzulme sadece 2 haftan kaldi zor gunleri atlatmayaa:)) 13 haftada daha iyi oluyor insan bulantilar azaliyorr
ayy inş cnm ya ama bazılarının ki doğuma kadar sürüyormuş inş öyle olmaz
herşey ama herşey kokuyor acıkıyorum yemek önüme gelince tmm herşey bitiyor
açlığı hissediyorum ama yiyemiyorum
bulanti cok zor kizlar allah yardimciniz olsun ben ilk bebegimde doguma kadar devam etmisti ama bunda bebek oldugunu bile anlamiyorum hicbisey yok bu arada cinsiyet ogrenen var mi aranizda
Aminn .. ben 3 hafta sonra ogrenecegim seninki kac haftalik ogrendinmi sen :)
yok canim ogrenmedim 11-1 daha benimki iki uc haftaya soylerler belki senin bebis kac haftalik
Ben atlattim darisi size ins :)))
slm kızlar
amin amin inş
sana da geçmiş olsun
bu arada cinsiyetini öğrenince haber verirsin az kalmış senin :))))
A s cnmm tmm hemn size yazarimm :))
ben bişeyler almak istiyorum ama cinsiyeti belli değil diye alamıyorum
Yine alabilirsin..ben gecen gun badi ve pijama takimi aldim :))) sari yesil karisik..
sarı yeşil turuncubunları bana da söylediler
annemde bir taraftan daha alma bişey diyor kafamı karıştırıyor :44::44::44:
Ben bayagi birseyler aldim kizlar mavi de aldim :))
Senin icin ferahsa al bence ama cokta alma :)) dogumda hediye getiren cok olur ben daha cok 5 veya 6 aylik bebis kiyafetlerine bakiyorum cunku cok cabuk buyuyolar :)
Ben bayagi birseyler aldim kizlar mavi de aldim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?