ekimde doğum yapacak olan 2014 anneleri buradamı :)))

Evettt arkdslar kacinci haftadasiniz.. ben 13 + 4 haftalik hamileyimmm sabahlari hafif bulanti oluyor ama cok sukur iyiyimm .. sizin cinsiyeti belli olan varmii ben 2 hafta sonra gidicem .. hepimizin bebisleri saglikli hayirli olur ins..

slm cnm inş hepimiz sağlıcakla alırız bebişleri bende 11. haftanın içindeyim
bulantıları hiç sorma ben birşey yiyemiyorum

Evettt arkdslar kacinci haftadasiniz.. ben 13 + 4 haftalik hamileyimmm sabahlari hafif bulanti oluyor ama cok sukur iyiyimm .. sizin cinsiyeti belli olan varmii ben 2 hafta sonra gidicem .. hepimizin bebisleri saglikli hayirli olur ins..

Ben 11. haftadayim gecen haftaya gore daha iyiim cok sukur cabuk yoruluyorum

slm cnm inş hepimiz sağlıcakla alırız bebişleri bende 11. haftanın içindeyim
bulantıları hiç sorma ben birşey yiyemiyorum

Cnmm amin ...seni anliyorumm ama uzulme sadece 2 haftan kaldi zor gunleri atlatmayaa:)) 13 haftada daha iyi oluyor insan bulantilar azaliyorr

Cnmm amin ...seni anliyorumm ama uzulme sadece 2 haftan kaldi zor gunleri atlatmayaa:)) 13 haftada daha iyi oluyor insan bulantilar azaliyorr

ayy inş cnm ya ama bazılarının ki doğuma kadar sürüyormuş inş öyle olmaz
herşey ama herşey kokuyor acıkıyorum yemek önüme gelince tmm herşey bitiyor
açlığı hissediyorum ama yiyemiyorum

bulanti cok zor kizlar allah yardimciniz olsun ben ilk bebegimde doguma kadar devam etmisti ama bunda bebek oldugunu bile anlamiyorum hicbisey yok bu arada cinsiyet ogrenen var mi aranizda

bulanti cok zor kizlar allah yardimciniz olsun ben ilk bebegimde doguma kadar devam etmisti ama bunda bebek oldugunu bile anlamiyorum hicbisey yok bu arada cinsiyet ogrenen var mi aranizda

Aminn .. ben 3 hafta sonra ogrenecegim seninki kac haftalik ogrendinmi sen :)

sarı yeşil turuncu bunları bana da söylediler
annemde bir taraftan daha alma bişey diyor kafamı karıştırıyor :44::44::44:

Senin icin ferahsa al bence ama cokta alma :)) dogumda hediye getiren cok olur ben daha cok 5 veya 6 aylik bebis kiyafetlerine bakiyorum cunku cok cabuk buyuyolar :)

Senin icin ferahsa al bence ama cokta alma :)) dogumda hediye getiren cok olur ben daha cok 5 veya 6 aylik bebis kiyafetlerine bakiyorum cunku cok cabuk buyuyolar :)

aslında cnm korkmuyorum desem yalan olur
sonrada aklına getirme diye kendimi uyarıyorum
hayırlısı

Ben bayagi birseyler aldim kizlar mavi de aldim :))

aslında benimde öyle takıntım yok kız pembe erkek mavi giyer diye ama millet olarak alışmışız
ben bir kez bi avm de çocuk seviyordum sen ne güzel kızsın öyle dedim annesi o erkek dedi
üzerinde pembe vardı kız zannettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…