- 22 Mart 2014
- 3.084
- 4.071
- 248
- Konu Sahibi SibelSerdar
-
Kizlar karniniz belli oluyomu
benim dar giyersem evet kilo almasamda genişledi karnım seninki ne kadarlık
benim pek olmadı zaten tatlım ama çok zor ve kötü olduğunu akşam öğrendim doktorunun verdiği demir hap i ağır geldi sanırım geceyi kötü geçirdim mide bulantısı baş dönmesi.3 ayı tamamladık zaten bundan sonra olmaz seninki ne kadar
Ben de bugün hamile pantolonu ve pijaması aldım
Merhaba kızlar bende geldim aranıza.daha 9 haftalık olmama rağmen göbeğim belli dışarıdan görenler hemen anlıyo hamile olduğumu normalmi çokmu çabuk büyüdü bilemiyorumki.tüp bebekle hamile kaldım tabi iğnelerde şişirdi beni birazcık sonrasında hamile kalınca böyle oldu diye düşünüyorum bilemedimki
canım kilo aldıysan belli olmaya başlamıştır ben geçen kıyafet baktım kimse inanmıyor hamile olduğuma :) bende memnun oluyorum çok çıkmasın göbiş :)
Beni kıyafetler şimdiden sıkmaya başladı kotlarımın düğmelerini açıyorum arada napim.Bebişler sağlıklı olsunda biz şişelim önemli değil
öyle tabi canım herşey onlar için zaten şimdiden gözümüz bişey görmüyor günler çok zo geçiyo doktor randewusunu dört gözle bekliyorum daha 20 gün war off offf hayırlısıyla yüzlerini görmek nasip kısmet olsun
H geldin bende urfa bugun yaza mrb dedik :))) 28 dereceee .....mhangi dr gidiyorsun .. merkezmi ben merkez
Amin canım inşallah.ben her hafta gidip görüyodum bebişimi artık mayıs 19 da tarama testimiz var ikili ondanda korkuyorum inşallah bişey çıkmaz.Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.zaten çok zor kavuştum
Kusura bakma mesaja yeni bakabildim.ben ayten kural a gidiyorum.ursu' da..sen kime gidiyosun?
Kac kilosun pekiMerhaba kızlar bende geldim aranıza.daha 9 haftalık olmama rağmen göbeğim belli dışarıdan görenler hemen anlıyo hamile olduğumu normalmi çokmu çabuk büyüdü bilemiyorumki.tüp bebekle hamile kaldım tabi iğnelerde şişirdi beni birazcık sonrasında hamile kalınca böyle oldu diye düşünüyorum bilemedimki
benim dar giyersem evet kilo almasamda genişledi karnım seninki ne kadarlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?