ekimde doğum yapacak olan 2014 anneleri buradamı :)))

benim pek olmadı zaten tatlım ama çok zor ve kötü olduğunu akşam öğrendim doktorunun verdiği demir hap i ağır geldi sanırım geceyi kötü geçirdim mide bulantısı baş dönmesi.3 ayı tamamladık zaten bundan sonra olmaz seninki ne kadar

16.haftadayım canim sabahları ögürme krizleri ve kusmam devam ediyor.artık bitsin istiyorum.Allah yardımcımız olsun

Merhaba kızlar bende geldim aranıza.daha 9 haftalık olmama rağmen göbeğim belli dışarıdan görenler hemen anlıyo hamile olduğumu normalmi çokmu çabuk büyüdü bilemiyorumki.tüp bebekle hamile kaldım tabi iğnelerde şişirdi beni birazcık sonrasında hamile kalınca böyle oldu diye düşünüyorum bilemedimki

canım kilo aldıysan belli olmaya başlamıştır ben geçen kıyafet baktım kimse inanmıyor hamile olduğuma :) bende memnun oluyorum çok çıkmasın göbiş :)

canım kilo aldıysan belli olmaya başlamıştır ben geçen kıyafet baktım kimse inanmıyor hamile olduğuma :) bende memnun oluyorum çok çıkmasın göbiş :)

Beni kıyafetler şimdiden sıkmaya başladı kotlarımın düğmelerini açıyorum arada napim.Bebişler sağlıklı olsunda biz şişelim önemli değil

Beni kıyafetler şimdiden sıkmaya başladı kotlarımın düğmelerini açıyorum arada napim.Bebişler sağlıklı olsunda biz şişelim önemli değil

öyle tabi canım herşey onlar için zaten şimdiden gözümüz bişey görmüyor günler çok zo geçiyo doktor randewusunu dört gözle bekliyorum daha 20 gün war off offf hayırlısıyla yüzlerini görmek nasip kısmet olsun

Amin canım inşallah.ben her hafta gidip görüyodum bebişimi artık mayıs 19 da tarama testimiz var ikili ondanda korkuyorum inşallah bişey çıkmaz.Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.zaten çok zor kavuştum

çıkmaz canım bende 15 günde gitmiştim çabuk geçti şimdi bir az uzun geldi çok
benim testin güzel cikti inşallah seninki de güzel çıkar. bebeğin de gösterir inşallah bizim ki inatçı bir bebek sanırım hiç kimildamadi doktor zor aldı ölçümleri ben cinsiyet bekliyordum birde hayal kırıklığı yaşadım valla şimdi de bir ay bekliyorum inşallah gösterir inatçı bebeğim :)

Kac kilosun peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…