- Konu Sahibi SibelSerdar
-
Ilk canim hissetmedim dahaslm cnm
henüz bende hissetmedim
ilk kez anne olanlar daha hissedemezmiş
ilk mi senin?
Ilk canim hissetmedim daha
ekim anneleri bebegini hisseden varmiii benim oynamadi hala
Evet cnm hissedilmiyor 18 . Haftalarda başlıyor
ben aslında hissediyor gibiydim özellikle kalp atışlarını
eşime söyledim yanılıyorsun dedi
dr a söyledim dr da yanılıyorsun dedi
birde burda mı nerde okumuştu hatırlamıyorum
ilk kez anne olanlar bağırsak hareketlerini bebek hareketi zannederlermiş
Cnm cok guzel bebisin saglikla iyi gunlerde yesin icsinn
Ben de Ekim annesi olacağım şu an 16+5'teyiz. Planlanmayan bir gebelikti, ilk başta çok korktum, aldırmayı bile düşündüm. Şimdi ise her geçen gün gebeliğe daha çok alışıyorum ve olacakları daha fazla merak ediyorum :). İsteyen herkesin bebek sahibi olması dileğiyle...
amin cnm
ayrıca dayanamadım vallahi
cinsiyetini beklemeyeceğim perdesini diktiriyorum
uyku seti siparişini de verdim
Ohhh iyi yaptin canimmm bende pijama ve badi aldimm cok guzeller cok guzel tulum vardi onuda alsam suppperr olurr ..artik bebisim abisinden yararlanir abisinden kalma uyku seti var
İyi gunler kizlar kasiklarimda siddetli bi batma ve karnimin alt tarafinda bi agri var ayni sorunu yasayan bi fikri olan var mi
hayırlı kandiller hanımlar.
demir hap i kullanan var mi ? bana çok yan etki yaptı sizde de aynısı oldu mu merak ettim hap tan mi kaynaklanıyor acaba
Evet canım bende kullanıyorum çok kabızlık sorunu yaşıyorum ilaçtan oluyomuş.
canım ona razıyım benim hiç bir şikayetim olmadı ama hap i içtikten 2 saat sonra mide bulantısı kusma baş dönmesi ishal. çok kötü anlatamam sabah içtim hala yatıyorum.
gyno ferro sanol verdi doktorun senin ki ney
bende de hem kabızlık hemde bulantı yaptı işin gerçeği bulantı haptan mı yoksa bu haftalarda kendiliğinden mi oluştu bilmiyorum ama ben ilacı gece yatarken içiyorum beni rahatsız etmesin diye
hayırlı kandiller hanımlar.
demir hap i kullanan var mi ? bana çok yan etki yaptı sizde de aynısı oldu mu merak ettim hap tan mi kaynaklanıyor acaba
İyi gunler kizlar kasiklarimda siddetli bi batma ve karnimin alt tarafinda bi agri var ayni sorunu yasayan bi fikri olan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?