ekimde doğum yapacak olan 2014 anneleri buradamı :)))

Benimde 24 ekim :) suan 1.6 cm Allah herkese nasip etsin. Bu arada cinsiyet 13 haftalık ken dobler ultrasonda belli oluyormuş bileniniz var mı

Aaa ayni gun 2 ekim dedi dr banada :))
hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah. en son 15 ekimde kontrole gittim. doktorum 3 gün ilerde olduğunu söyledi. bizimki hızlı büyüyor sanırım :) normale göre uzun dedi 5,27 cm şuanda :) cinsiyete bakmaya çalıştı ama kız gibi dedi gerçi ben pek inanmak istemiyorum her ne kadar kız istesem de birkaç hafta beklemek lazım daha erken sanırım net konuşmak için

Kaç haftalık bebeğin:)

Ne güzel hızlı gelişiyo demekki yada döllenme erken olmuş olabilir. İkili test yaptılar mı? Sen haftaya dobler ultrasonla cinsiyeti belki ogrenirsin
hızlı büyüdüğü için normale göre uzun dedi göreceğiz :) 15 martta ikili test yaptırdım birkaç güne sonucu çıkacak. ense kalınlığımız da normal çıktı çok şükür. cinsiyet için kıza benziyor dedi ama emin değiliz tabi henüz

Doktorum şuan gitsen bile ilaç veremez sinüs rinse kit kullan dedi ama geçmek bilmiyo hamileligimi bile anlayamadım hastalıktan hiç bulantı falanda yok çok şükür ama bnmde böyle geçiyo

Çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.

Ne güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin demek test bikaç gün sonra çıkıyo

Bende hamilelgmin 9+6 haftasndaym.ikili testi kaçncı haftada yaptrdnz kzlar.istanbul avrupa yakasnda olanlar hangi hastaneyi tavsiye edyosnz

12. Haftasında yapılıyo ikili test
Avrupa yakasında birçok hastane var sgk anlaşmalı özel hastanelerde iyi en yakınında hangisi varsa ona git doğumda kolaylık olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…