- Konu Sahibi SibelSerdar
-
12. Haftasında yapılıyo ikili test
Avrupa yakasında birçok hastane var sgk anlaşmalı özel hastanelerde iyi en yakınında hangisi varsa ona git doğumda kolaylık olur
Suanda gdyorum zaten özel bi hastaneye.ama dogumda nreye gdcemi bilmyorum.birazda korkyorum dogumdan
test sonucum için aradı doktorum herhangi bir sıkıntı yokmuş çok şükür :)Ne güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin demek test bikaç gün sonra çıkıyo
test sonucum için aradı doktorum herhangi bir sıkıntı yokmuş çok şükür :)
çok mu bulantın var canım benim hiç olmadı desem yeridir şimdiden sonra da olmaz sanırım :) cinsiyet için kıza benzetti ama iki hafta sonraki kontrolde sanırım net öğreniriz. Dopler ultrason ne zmn çekiliyor ki biliyor msn?gözün aydın. Darısı başıma inşallah. Cinsiyeti görebildi mi doktor. Bu arada mide bulantınız geçtimi kızlar.
Gözün aydın. darısı başıma inşallah. Cinsiyeti görebildi mi doktor. Bu arada mide bulantınız geçtimi kızlar.
Hangi doktorla basladiysan onla devam edilir doğumu da o yapar memnunsan doktorundan onla devam et bence çok doktor değiştirme bi doktor takip edince iyi oluyo
Doğumu da aklına çok getirme bak çoğumuz hamileyiz hepimiz bir şekilde doğum Yapıcaz bol bol dua et Allah yardım eder:)
Bulantim var ve cok mutsuzum.Cabuk yoruluyorum.Evim berbat kokuyor.Kokular cok etkiliyor. Oglumdan hatirladigim kadariyla Dobler sanirim 20-24 haftasi yapilicak.çok mu bulantın var canım benim hiç olmadı desem yeridir şimdiden sonra da olmaz sanırım :) cinsiyet için kıza benzetti ama iki hafta sonraki kontrolde sanırım net öğreniriz. Dopler ultrason ne zmn çekiliyor ki biliyor msn?
Bulantim var ve cok mutsuzum.Cabuk yoruluyorum.Evim berbat kokuyor.Kokular cok etkiliyor. Oglumdan hatirladigim kadariyla Dobler sanirim 20-24 haftasi yapilicak.
Bulantin icin Doktor ilac vermedi mi ??? Benim de var ilac kullaniyorum nane sekeri hic eksik olmuyor devamli ağzımda
Fazla ilac kullanmayi sevmiyorum. Cok gerektiginde kullaniyorum.araca bineceksem ve yemek yiyemiyorsam. Gececek insallah. Sabrediyorum.
Aslinda ben de sevmiyorum ama mecburen iciyorum ben mobilden girdigim icin goremiyorum kac haftalik oldu hamileligin
kahverengi hamilelik çizgisi belirmeye başladıslm bende 12 + 4 gunluk hamileyim cizgi derken anlamadim nadil bir cizgi
Kızlar 12+4 günümdeyim ve karnımın alt kısmında hamilelik çizgim belirmeye başladı. Okuduğum kadarıyla 3 aydan sonra çıkmaya başlarmiş, bilgisi olanlar paylaşsın lütfen.
kızlar bende mayıs 2013te evlendim ve bugüne kadar hiçbir gün korunmadım ama hamile kalamıyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?