ekimde doğum yapacak olan 2014 anneleri buradamı :)))

Suanda gdyorum zaten özel bi hastaneye.ama dogumda nreye gdcemi bilmyorum.birazda korkyorum dogumdan

Hangi doktorla basladiysan onla devam edilir doğumu da o yapar memnunsan doktorundan onla devam et bence çok doktor değiştirme bi doktor takip edince iyi oluyo
Doğumu da aklına çok getirme bak çoğumuz hamileyiz hepimiz bir şekilde doğum Yapıcaz bol bol dua et Allah yardım eder:)

Son düzenleme:
gözün aydın. Darısı başıma inşallah. Cinsiyeti görebildi mi doktor. Bu arada mide bulantınız geçtimi kızlar.
çok mu bulantın var canım benim hiç olmadı desem yeridir şimdiden sonra da olmaz sanırım :) cinsiyet için kıza benzetti ama iki hafta sonraki kontrolde sanırım net öğreniriz. Dopler ultrason ne zmn çekiliyor ki biliyor msn?

Gözün aydın. darısı başıma inşallah. Cinsiyeti görebildi mi doktor. Bu arada mide bulantınız geçtimi kızlar.

Benim gecmedi ilac kullaniyorum ama son günlerde sikayetlerim azaldi masallah masallah daha canlandim sadece sabahlari kotu oluyorum onun disinda iyiyim cok sukur oturabiliyorum en azindan :) sizlerde durum nedir

memnunum doktorumdan ama korktuğum için kafam karışık biraz bu konuda

Bulantim var ve cok mutsuzum.Cabuk yoruluyorum.Evim berbat kokuyor.Kokular cok etkiliyor. Oglumdan hatirladigim kadariyla Dobler sanirim 20-24 haftasi yapilicak.

Bulantin icin Doktor ilac vermedi mi ??? Benim de var ilac kullaniyorum nane sekeri hic eksik olmuyor devamli ağzımda

Fazla ilac kullanmayi sevmiyorum. Cok gerektiginde kullaniyorum.araca bineceksem ve yemek yiyemiyorsam. Gececek insallah. Sabrediyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar 12+4 günümdeyim ve karnımın alt kısmında hamilelik çizgim belirmeye başladı. Okuduğum kadarıyla 3 aydan sonra çıkmaya başlarmiş, bilgisi olanlar paylaşsın lütfen.

kızlar bende mayıs 2013te evlendim ve bugüne kadar hiçbir gün korunmadım ama hamile kalamıyorummm

nisan yağmuru yağınca dışarıya kap koy
eşinin elinden besmeleye iç o suyu
allahın izniyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…