- Konu Sahibi SibelSerdar
-
ben daha geç çıkar diye biliyordum bu kadar erken çıkması normal mi :)sordugun sey ne canim anlamadım ben
ben daha geç çıkar diye biliyordum bu kadar erken çıkması normal mi :)
12 haftam bitti kimisinde erken olabilir diye duydum merak ettim normal mi diye :)erken cikmasi da normaldir tabiki ya kimisinde daha erken kimisinde daha gec kac haftaliksin
12 haftam bitti kimisinde erken olabilir diye duydum merak ettim normal mi diye :)
kızlar bende mayıs 2013te evlendim ve bugüne kadar hiçbir gün korunmadım ama hamile kalamıyorummm
Canım öncelikle Allah yardımcın olsun içini ferah tut rahat olman çok önemli biliyorsun o arkadaşın söylediği yağmur suyu felan hiç duymadım ama sana bi kaç tavsiye verebilirim bende çok uğraştım çünkü seni çok iyi anlıyorum öncelikle ben soğan kürü yaptım faydası oluyor gerçekten birde bunu söylemek ne kadar doğru bilmiyorum ama kusura bakmayın ilişkiden sonra eşim beni ayaklarımdan tutup ayaklarım havada tabi sallamıştı ben sora hemen hamile kaldım birde keçiboynuzu:)inş yardımım olur
hahahh harikaymış yadenicem bu söylediklerini tabi bunları yumurtlama dönemlerinde yapıyosun dimi :44:
Soğan kürü nü Saraçoğlu sitesinden bakabilirsin ben soğan kürünü adetim bittikten sonra bir hafta sonra başladım 15 gün içtim sabah akşam onu araştırırsın keçiboynuzunu eşinin yemesi daha önemli istediğiniz zaman yiyin diğer konu da da ben adetim bitince başlıyordum çalışmalara ama dediğim gibi son ay öle oldu ama sen doktora felan gittin öi
yok gitmedim ama bi kez grip için gitmiştim doktara o zamn söyledim kasıklarım ağrıyo sürekli nedendir acaba dedim o da yatırdı beni kasıklarımı bastırdı acayip acıdı sanki yaranın üstüne tuz basmış etkisi gibi bi acıydı yani doktorda kasıklarında intihap var senin dedi bende düşünüyorum acaba o yüzden mi olmuyo diye:44:
Canım bence olmuyor diyerek öle bekleme bir an önce git bir kadın doğum uzmanına öle elle muayene felan çok doğru değil bence güzelce herşeyine baktır korkma doktora gitmeden olmaz bu iş için rahatlar en azından
haklısın canım ya bbebek istiyorum ama bu doktor işlerini erteliyorum hep ama buralarda arkadaşım yokkii napimm tek başıma evden dışarı adım atmak bile istemiyorum
hiç kimseyi isteme yanında eşin gitmeli yanında zaten onunda yaptıracağı testler olacaktır size birbirinizden başkasından fayda yok kimseyi arama yanına boşuna ve erteleme şimdi bi hastaneyi ara randevunu al artık eskisi gibi değil herkesin zor oluyor bebeği allah yardımcın olsun hamilelerin duası gerçek olur derler her gün dua ediyorum allah herkese nasip etsin içindede sana inşallah bu arada hangi şehirdesin
çok sağol canım allah herkesin dualarını kabul etsin istanbuldayım ben yeni taşındım buraya
O düşündüğün şeye bak Allah'a şükür büyük şehirdesin ve her yerin hastane düşünme artık hadi bu hafta için randevu al evine yakın bir yer varsa daha îyi yorulmazsın çok evlenince oraya mı gelin gittin ?kaç yaşındasın?[/QUO
evet tatlım ben bursada oturuyodum.eşim yalovada.evlenince yalovaya gelin geldim kaynanamın yanına amaaaa 5 ay bile dayanamadım onu ettim bunu ettim istanbula taşınmaya ikna ettim :))24 yaşındayım bu arada
Anladım canım böylesi daha iyi olmuş hakkınızda hayırlısı
kızlar migde bulantılarınız devam ediyomu bende hala devam ediyoo ve asırı halsizlik var bu arada dudagımda uçukda cıktı nasıl gider bu krem kullanabilirmiyim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?