- 22 Mart 2014
- 3.084
- 4.071
- 248
- Konu Sahibi SibelSerdar
-
- #1.321
geçmiş bayramınız kutlu olsun arkadaşlar inşallah güzel bir bayram geçirmiş siniz dir bebisler nasıl
bizim ki büyüyor bende büyüyor un galiba tatile de gittik kiloları almış in yine doktor kızacak
Cok tuzluda yemiyorum ama ellerim ayaklarim bacaklarimm sis bi halde uyandim
aynı durum bende de var. Babetlerimden taşıyor ayaklarım bi çaresi var mı bilmiyorumbu arada ekim anneleri bebek arabası aldınız mı?
aynı durum bende de var. Babetlerimden taşıyor ayaklarım bi çaresi var mı bilmiyorumbu arada ekim anneleri bebek arabası aldınız mı?
almadık daha ama bir model beğendik onu alican kismetse
hangi model canım
Nasilsiniz arkdslar doktr giden varmi bebislerimiz nasil ben bu ayin sonunda.inslah gitcem :)
http://www.picabo.com.tr/kraft-twist-air-travel-sistem-bebek-arabasi-siyah
şu model canım ama alt yada üst model i olabilir tel den ancak bu kadar bulabildim. video şu falan da var bakarsan pek incelemedik belki başka model de beğenebiliriz.sen hangisini begendim
canım ben hafif modellere bakıyorum yani kucağımd bebek vARken de merdiven çıkabileceğim tarzda.
Casual cadillac travel Sistem cok güzel ve kullanisli youtubeda videosu var tavsiye ederim:)canım ben hafif modellere bakıyorum yani kucağımd bebek vARken de merdiven çıkabileceğim tarzda.
Casual cadillac travel Sistem cok güzel ve kullanisli youtubeda videosu var tavsiye ederim:)
hımmm evet bu güzelmiş canım aklımda bulunsun...
ben 32 haftamda hazrlamaya başladım canım önce yıkayıp ütüledim sonra çantamı hazrladım kalan eşyalarımızıda çekmecelerime yerleştrdim canım şuan çantam hazr nezamn ne olacağı belli olmuyo bide erken doğum riskim olduğundan hazrladım ben eğer eksiklern bittiyse çantanı hazrla bence zaten sonradanda eksikler çıkıyo :)kızlar doğum çantanız hazırmı ?? veya ne zaman hazırlamayı düşünüyorsunuz ?
ewet çok zor oluyor gerçekten de ama bi okadarda zevkli oluyo :) yani sende ozman başlarsn hazrlamaya anca zatenneredeyse herşeyi aldım ufak tefek eksiklerim kaldı, kıyafetlerini yıkadım ama ütü :/ minicik minicik şeyler ütülerken ne zor oluyor öyle. şimdiden böyle doğduğunda ne yapıcam bilmiyorum hergün birsürü minik minik kıyafet32 . haftada başlarım bende ancak çantaya yerleştirmeye o zaman..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?