ekimde doğum yapacak olan 2014 anneleri buradamı :)))

Cok tuzluda yemiyorum ama ellerim ayaklarim bacaklarimm sis bi halde uyandim

aynı durum bende de var. Babetlerimden taşıyor ayaklarım bi çaresi var mı bilmiyorum bu arada ekim anneleri bebek arabası aldınız mı?

Reget saol canim seninde mubarek olsun .ve..tm arkdslarin :)......
Mehtapina bende buhafta sismeye basladimyuzuklerimi zor cikardim parmagimdan
Fairylove ben almadim abisinden yararlanacaz artik :)

Nasilsiniz arkdslar doktr giden varmi bebislerimiz nasil ben bu ayin sonunda.inslah gitcem :)

ben salı günü gidicem kısmet olursa canım başka bir doktordan randevu aldım diğer randevum 18 in de.
28 haftanın içindeyiz bakalım ne kadar oldu kızım neler yapıyor içerde

günaydın arkadaşlar nasılsınız
ben bgn güne karın ağrısıyla başladım göbeğimin alt kısmı ağrıyo adet olcakmışım gibi doktora da cuma günü gidicem sizde de böyle bi sorun oldu mu?

kızlar doğum çantanız hazırmı ?? veya ne zaman hazırlamayı düşünüyorsunuz ?
ben 32 haftamda hazrlamaya başladım canım önce yıkayıp ütüledim sonra çantamı hazrladım kalan eşyalarımızıda çekmecelerime yerleştrdim canım şuan çantam hazr nezamn ne olacağı belli olmuyo bide erken doğum riskim olduğundan hazrladım ben eğer eksiklern bittiyse çantanı hazrla bence zaten sonradanda eksikler çıkıyo :)

neredeyse herşeyi aldım ufak tefek eksiklerim kaldı, kıyafetlerini yıkadım ama ütü :/ minicik minicik şeyler ütülerken ne zor oluyor öyle. şimdiden böyle doğduğunda ne yapıcam bilmiyorum hergün birsürü minik minik kıyafet 32 . haftada başlarım bende ancak çantaya yerleştirmeye o zaman..

ewet çok zor oluyor gerçekten de ama bi okadarda zevkli oluyo :) yani sende ozman başlarsn hazrlamaya anca zaten

işte kızlar doğum hikayem .. :)
3 ekim cuma günü yani arife günü sabah saat 08,00 gibi belimde bi ağrı ile uyandım ve wc ye gittim çamaşırımda katı balgamsı bi akıntı vardı. yani nişanım gelmişti. ağrım biraz hafiflemişti ki tekrar uyudum . kahvaltı yapmak için uyandım tekrar önce wc ye girdim ve yine o akıntı gelmişti. eşime galiba artık oğluş geliyo dedim ağrılarım hafif hafif tekrarlıyodu . saatler ilerledi 16,00 civarı zemzem suyumu içtim hurmamı yedim biraz yasin falan okudum , kv de meryem suresini suya okumuş onu getirdi onuda içtim ve beklemeye başladım . saatler ilerledikçe sancılarım arttı , belimden kasıklarıma doğru inmeye başladı. elimde kalem kağıt sancıların dk larını yazmaya başladım . saat gece 12 gibi sancılarım 4 dk ya düştü, kocişle çantaları alıp hastane yolunu tuttk muayne oldum ve cm açıklık olduğunu söyledi dr um ve yatış verdi beni bekleme odasına aldılar nst ye bağlandım ve tekrar muayne oldum ve yarı yolu geçtiğimi söylediler :) ve lağman yapıldı yine bekleyişe geçtik . 04 ekim yani bayramın 1. günü sabah saat 04,00 a kadar sancı çektim . ebe beni çatala çıkardı ve 1-2 cm daha açılsın doğuma alacağını söyledi ve orda suyumu patlattı çataldan indim yere minder koydu üstüne diz çöküp otrmamı ve ıkınmamı söyledi . suyumu patlatınca sancılarım sıklaştı dayanılmaz hale geldi ve bi an aşağısının yırtılıp oğluşun kafasının çıktığını zannettim bağırmaya başladım hemen yanıma geldiler ve ıkınmam geçince kaldırıp çatala geçirdiler . ıkınmamaı söyledi ebe ve benimle konuşmaya başladı 1 kez ıkındım ve sonra korkudan sancım kesildi hadi derin nefes al yaparsın bak az kaldı diye teselli ettiler ve ben gelmiyo gücüm halim kalmadı yapamıyorum diye sayıklamaya başladım ve su diye sayıkladım su verdiler derin nefes aldım ve ıkınma tekrar geldi 2. kez ıkındım ve saçlarını gördüğünü söyledi ve iğnemi yaptı sonrada kesik attı tekrar 3. kez ıkındım ve oğluşum doğdu ayaklarını gördüm mosmordu ve ağlıyodu o an gözlerim kapandı kuş gibi hafifledim ve bayıldım sandım . tekrar derin nefes almamı istediler ve plesantayı çıkardılar snra dikişlere başladılar ama kendimde değildim sanki devamlı bittimi nekadar kaldı diye sayıkladım dikişler bitti beni tekerlekli sandalyeye aldılar ayağa kaldınca başım döndü düşücektim ki son anda tuttular :) sonra oğlumu kucağıma verdiler yüzüne baktım ağlıyodu artık sesi kısılmıştı ağlamaktan yanağıma dayayınca sustu bi an oğlum mis gibi kokuyordu ağlamaya başladım bu inanılmaz bi duygu rabbim herkeze bunu yaşamayı nasip etsin mucize bişey evlat sahibi olmak darısı tüm bekleyenlerin başına :)

kızlaaarrr yaşıyonuz mu burda doğuranlar olmadımı ayooll hiç ses çıkmıyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…