- 6 Kasım 2012
- 1.068
- 714
- 158
- Konu Sahibi SibelSerdar
-
- #1.301
ayyyy allahım yardımcım olsun bizlerde bebişlerde sagsalim en güzel şekilde kurtulalım inşallahh..
canım öyle de normal le 5 dikiş olur sezaryen le kaç tane bilmiyorum hiç. normal yine mantıklı
kızlar bebişlerinz için ilk aylarda gydirmek içn kaç takım aldnz acaba
10 falan var canım bide 2 tane hastane çıkışında var acba daha alsam mı fazla olur mu7 takim war simdilik hosuma gden dgsik biseyler olursa almayi dusunuyorum daha senin ne kadar war
Inslah nirmal dogum nasip olur hepimize ...sezeryan zor ...kismetimiz hangisi bakalim :)ayyyy allahım yardımcım olsun bizlerde bebişlerde sagsalim en güzel şekilde kurtulalım inşallahh..
canım öyle de normal le 5 dikiş olur sezaryen le kaç tane bilmiyorum hiç. normal yine mantıklı
Inslah canimyaa :)))Ins normal olur hayirlisiylaa
Etrafinda sezeryan yapanlara bak bidr normal dogum olanlara bak arada ki farki.gor canim...:) herkes korkuyor ama sezeryanda sonrasi cok zormus normalinde ilk zamanlari sancisi zor bebisinle daha cok ilgilenirsin normalde :)ben sezeryn istiyorum yaaa normal doğumdan çoooook korkuyorummmm...
kızlar bebişlerinz için ilk aylarda gydirmek içn kaç takım aldnz acaba
Simdilik pek bisey almadim.kismet bayramdan sonra inslah....
anladm canım kararszm çok yeter mi acba diyeInslah nirmal dogum nasip olur hepimize ...sezeryan zor ...kismetimiz hangisi bakalim :)
Inslah canimyaa :)))
Etrafinda sezeryan yapanlara bak bidr normal dogum olanlara bak arada ki farki.gor canim...:) herkes korkuyor ama sezeryanda sonrasi cok zormus normalinde ilk zamanlari sancisi zor bebisinle daha cok ilgilenirsin normalde :)
10 falan var canım bide 2 tane hastane çıkışında var acba daha alsam mı fazla olur mu
dogru cnım yetmez korkum oyuzdn zaten kusar falan surekli dgstrmek gerekr dye braz dha alaym bende bekleym olmazsa dedgn gbi kışlıklar çıkınca onlardan da alrm saol fikrin içn :):)benim 2 takim hastane cikisi war 4 tane oyle oluyo dgerleride tek olanlar.biraz buyukte aldim ben 3-6 ay olanlardan.kis oluck snucta bebekle cikmak zor olur diye.
kimi alma cok cabuk kucuk kaliyo diye
kimi cok kusuyolar kakalari sivik oldugu icin cabuk cikiyo gunde 2 -3 takim dgstirmek istiyo diyo.
10 - 15 arasi nrmal herhalde simdi yazlik takimlar war eylul gbi kisliklar gelince yeni modeller gelir belki onlari bekliyorum simdilik
kızlar altüst pijamalar varya onlardan ve ayaklı tulumlar varya bende onlardan almayı düşünüyorum bolcana çok kullanışlı oluyormuş
Inslah nirmal dogum nasip olur hepimize ...sezeryan zor ...kismetimiz hangisi bakalim :)
Inslah canimyaa :)))
Etrafinda sezeryan yapanlara bak bidr normal dogum olanlara bak arada ki farki.gor canim...:) herkes korkuyor ama sezeryanda sonrasi cok zormus normalinde ilk zamanlari sancisi zor bebisinle daha cok ilgilenirsin normalde :)
haklısın aklımda epidural var bakalım bi sonraki kontrolümde doktorla konuşcam.
cabuk buyudukleri icin alt ust daha iyi diyolar.tulum kucuk kalinca kasma yapiyomus zarari warmis bebege herkesten farkli bisey duyuyorum ama mantikli geldi bana
yıldız cım dün özbek bebe ye gittim gercekden aradığım hersey var bayramdan sonra çeşit dahada artaakmış ve toplu alışverişde hatırısayılır indirim de yapacaklarını sölediler aynı sırada bebe market vee wenicede vardı ..kafamda iyice şekillendirdim alacaklarımı inşallah bayramdan sonra hazırlayacam kuzumun herseyinii:)))bu arada lohusa takımını da begendim aslında pijama takımı alırım diye düşünüyordum ama ordaki kızlar aklımı çeldi :))
Cok tuzluda yemiyorum ama ellerim ayaklarim bacaklarimm sis bi halde uyandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?