ekimde doğum yapacak olan 2014 anneleri buradamı :)))

kızlar bebişlerinz için ilk aylarda gydirmek içn kaç takım aldnz acaba

10 falan var canım bide 2 tane hastane çıkışında var acba daha alsam mı fazla olur mu

benim 2 takim hastane cikisi war 4 tane oyle oluyo dgerleride tek olanlar.biraz buyukte aldim ben 3-6 ay olanlardan.kis oluck snucta bebekle cikmak zor olur diye.
kimi alma cok cabuk kucuk kaliyo diye
kimi cok kusuyolar kakalari sivik oldugu icin cabuk cikiyo gunde 2 -3 takim dgstirmek istiyo diyo.
10 - 15 arasi nrmal herhalde simdi yazlik takimlar war eylul gbi kisliklar gelince yeni modeller gelir belki onlari bekliyorum simdilik

dogru cnım yetmez korkum oyuzdn zaten kusar falan surekli dgstrmek gerekr dye braz dha alaym bende bekleym olmazsa dedgn gbi kışlıklar çıkınca onlardan da alrm saol fikrin içn :):)

yıldız cım dün özbek bebe ye gittim gercekden aradığım hersey var bayramdan sonra çeşit dahada artaakmış ve toplu alışverişde hatırısayılır indirim de yapacaklarını sölediler aynı sırada bebe market vee wenicede vardı ..kafamda iyice şekillendirdim alacaklarımı inşallah bayramdan sonra hazırlayacam kuzumun herseyinii:)))bu arada lohusa takımını da begendim aslında pijama takımı alırım diye düşünüyordum ama ordaki kızlar aklımı çeldi :))

kızlar altüst pijamalar varya onlardan ve ayaklı tulumlar varya bende onlardan almayı düşünüyorum bolcana çok kullanışlı oluyormuş

kızlar altüst pijamalar varya onlardan ve ayaklı tulumlar varya bende onlardan almayı düşünüyorum bolcana çok kullanışlı oluyormuş

cabuk buyudukleri icin alt ust daha iyi diyolar.tulum kucuk kalinca kasma yapiyomus zarari warmis bebege herkesten farkli bisey duyuyorum ama mantikli geldi bana

Canim yengemde gitmiss herseyini ordan almis bebisnin cok indirim yapti dedi ve guldu :) gitmedim daha kismet olursa bende bayramdan sonra gitmeyi dusunuyorum :) listemi yapican.sen ? Inslah canim hazirlariz yavrularimizin ihtiiyaclarini..ben pijama takimi.aldim ama herkes bana diyor lohusa takimi al diye ...bilmiyorum belki alirim tutku ic giyime baktim ama guzel bisey yoktu

geçmiş bayramınız kutlu olsun arkadaşlar inşallah güzel bir bayram geçirmiş siniz dir bebisler nasıl
bizim ki büyüyor bende büyüyor un galiba tatile de gittik kiloları almış in yine doktor kızacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…