- 22 Mart 2014
- 3.084
- 4.071
- 248
- Konu Sahibi SibelSerdar
-
- #1.281
Dularimiz seninle ...saol canimİnş cnm amin güzel dileklerin için saol.bende sabırsızlıkla bekleyeceğim sizin doğum haberlerinizi
bende dün hastanedeydin şeker tahlili tam kan tam idrar tahlili yapıldı 3 saat hastanede kaldım şeker için sonrasında öğleden sonra sonuçlarla birlikde doktora gittim şükür hersey temiz çıktı ama doktor bebek biraz aşağıda dedii..hernekadar doktor korkulacak bişe yok dese de taktım bir kere iyimii(
Takma Allahin izniyle bisey olmaz banada dedi doktr asagda dikkatli ol diye ...ama yapabilecegim bisey yok uzulmuyorum fazla sende uzulme .[/QUOTE
yalnız değilsin canım bizimkide yüz üstü yatıyorr..keyif yapıolar
Dularimiz seninle ...saol canim
bende dün hastanedeydin şeker tahlili tam kan tam idrar tahlili yapıldı 3 saat hastanede kaldım şeker için sonrasında öğleden sonra sonuçlarla birlikde doktora gittim şükür hersey temiz çıktı ama doktor bebek biraz aşağıda dedii..hernekadar doktor korkulacak bişe yok dese de taktım bir kere iyimii(
Takma Allahin izniyle bisey olmaz banada dedi doktr asagda dikkatli ol diye ...ama yapabilecegim bisey yok uzulmuyorum fazla sende uzulme .[/QUOTE
ya ben çokda dikkat ediyorum düşünsene işimden bile ücretsiz izine ayrıldım çok korkuyorum inşallah saglıkla vaktinde gelir evlatcıklarımız
snuclar temiz cikmis ona sewin cnim.benimki asagda falan dmedi ama bidahaki seferede bu pozisynda olursa nrmal dogum zorlasir donme ihtimali dusuk olur ddi. hakkimizda hayirlis bkalim 3 kontrol oldu ayni bizimki.
acaba diyorum hicmi donmuyo yoksa doktoru goruncemi ayni pozisyonu aliyo :) sinir ediyo beni dogru duzgun goremiyoruz hic sizinkide oylemi ?
çok nazlı bie kız olcak annesi seninkisi:)))
bizim iki defadır yüzünü göstermiyor..muayeneler hala ayda bir dimi cnm acaba ne zamandan sonra sık sık gitmeye başlicaz
ewet bir ay snra gel dedi bilmiyorum ki son ay sik cagrir herhalde ama ben bayramdan snra baska doktorada gdicem. baska bi goz daha baksin istiyorum bebegime.
sen tek doktorami gdiyosun
yok cnm bende iki farklı doktora gidiyorum.biri evime çok yakın bir hastanede cokda sakin bir doktor diğeri çok öyhle herzaman gidemiyorum ona ama asıl doktorum yogun olan cnm doğumada kısmet olursa ona gidecez benim tüp bebek yaa oda tüp bebek doktoru
hayırlısı bakalım doğum için konuşuyo mu doktorun hiç. benim ki daha erken dedi merak ettiklerim var tabi
doğum tarihi ilk söylediği tarih hala kimisinin ki değişiyor ama daha sonra mi belli olur o acaba
doğumla ilgili henüz hiç konuşmadık canımmm..tarih ultrasyonda 22 /30 ekim görünüyor..ay kurban bayramı arada olması hiç iyi değil son zamanlarda doktorumuz tatilde olsun hiç istemiyorumm allah yardımcımız olsun yaa
normal doğumdanda korkmuyorum desem yalan olur hani:)))zaman yaklaştıkca düşünmeye başlıyor insan nasıl olacak felan diye
ayni tarhler nrmalde sezeryanda korkutuyo tabi hayirlisi bkalim.
ben dewlet hastanesine kursa gttim orda gercekleri ogrenince daha cok tirstim galiba etraftakiler tum gercekligyle anlatmiyo ya
ayyy nasıl gercekler ...zorlugu felan mı
ewet zorluğu mesela ben her normal doğumda dikiş olduğunu bilmiyodum sadece gerekenlere yapıyolar zannediyodum ama maalesef herkese kesik we dikiş yapıyolarmış.en basiti bu yni tedirgin olmama yetti
Canim valla benim dikislerim oldu...ama masallah yengemin olmadi ..cevremde bir cok kisi vae dikissiz...:)
kendi doktorumla knusamadik daha iste. ama dewletteki ebe oyle yapiyoruz dedi bilemedim bende simdi.kolaylarina mi geliyo acaba bide ozeller icin kesip biciyo derler
ay canım senin gene byramı geciyo asl benim tarh bayrama gelyo 3 -7 ekim arası tbi erkenf gelme durumu olabilr inş skıntısz atlatrız :)doğumla ilgili henüz hiç konuşmadık canımmm..tarih ultrasyonda 22 /30 ekim görünüyor..ay kurban bayramı arada olması hiç iyi değil son zamanlarda doktorumuz tatilde olsun hiç istemiyorumm allah yardımcımız olsun yaa
normal doğumdanda korkmuyorum desem yalan olur hani:)))zaman yaklaştıkca düşünmeye başlıyor insan nasıl olacak felan diye
Kizlar kesik olmadiginda daha zormus yanlis yere yirtiliyormus ve. Daha cok aci oluyomus kesildgnde daha rahatmis oyle diyo arkadaslar benim basima gelmedgi icin bilmiyorum hayirlisi bakalim 29 haftaligim
cnım aslında 1 ay çok uzun beni dr 3 haftada bi çagryodu en son gttgmde 2 hafta snra gel dedi sıklaştrmaya bşladı haftaya gtcem nasipse sizide sık çagrması gerekyo bence çünkü son 3 ay çok önemliewet bir ay snra gel dedi bilmiyorum ki son ay sik cagrir herhalde ama ben bayramdan snra baska doktorada gdicem. baska bi goz daha baksin istiyorum bebegime.
sen tek doktorami gdiyosun
cnım aslında 1 ay çok uzun beni dr 3 haftada bi çagryodu en son gttgmde 2 hafta snra gel dedi sıklaştrmaya bşladı haftaya gtcem nasipse sizide sık çagrması gerekyo bence çünkü son 3 ay çok önemli
benim erken dogum riskm war bide en son gttıgmde tersti belkide dedgn gbi senin sorunsz oldugundan çagrmyorbilemiyorum ki canım benim ki sorunsuz gidiyor bundan sonrada sorun olmaz dedi belki de ondan siklastirmadi popo olmayınca da neyine bakacak ki.senin kin de. ne bakıyor mesela
ewet zorluğu mesela ben her normal doğumda dikiş olduğunu bilmiyodum sadece gerekenlere yapıyolar zannediyodum ama maalesef herkese kesik we dikiş yapıyolarmış.en basiti bu yni tedirgin olmama yetti
kendi doktorumla knusamadik daha iste. ama dewletteki ebe oyle yapiyoruz dedi bilemedim bende simdi.kolaylarina mi geliyo acaba bide ozeller icin kesip biciyo derler
ay canım senin gene byramı geciyo asl benim tarh bayrama gelyo 3 -7 ekim arası tbi erkenf gelme durumu olabilr inş skıntısz atlatrız :)
cnım aslında 1 ay çok uzun beni dr 3 haftada bi çagryodu en son gttgmde 2 hafta snra gel dedi sıklaştrmaya bşladı haftaya gtcem nasipse sizide sık çagrması gerekyo bence çünkü son 3 ay çok önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?