• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekimde hamilelik hayali kuranlar destek olalim birbirimize :(

maşaAllah cnm hayırlısı ile kucağına alırsın böyle haberler alınca çok mutlu oluyorum umut oluyorsunuz ama sen fazla beklememişsin zaten çocuğum olmuyor demen için korunmasız 2 yıl gecirmen lazım
tebrik ederim
xenforo-smilies-kk46.gif
:anneadayı::anneadayı::anneadayı:
xenforo-smilies-kk9.gif
:KK46::KK9:
Tesekkür ederim;) 2 yıldır hastane doktor ugrasiyoruz onu kastettim aslinda. Ne ilac kaldi ne ameliyat. Ama oldu şükür.

Aşılamamın bugün tutmadığını öğrendim.Önümüzdeki ay tekrardan aşılama yaptırmayı düşünmüyorum, inşallah kendiliğinden gelir miniğim...

Aşılamamın bugün tutmadığını öğrendim.Önümüzdeki ay tekrardan aşılama yaptırmayı düşünmüyorum, inşallah kendiliğinden gelir miniğim...
bir ay bekle bence canım o ilacları ve stresini at ondan sonra inşaAllah kendiliğinden olur

Eğer değerleriniz kötü değilse bence bekleyin. Bende hemen asılama denemek istemistim. Ama doktor bana iliskiyle ayni olduğunu boşa ilac almıs olacağımı söyledi. Zaten bir kere denememissiniz. Dua edin bol bol o kadar zor bir süreçki hepimiz için. Ama sanırım en önemli şey eşlerin desteği.

Eğer değerleriniz kötü değilse bence bekleyin. Bende hemen asılama denemek istemistim. Ama doktor bana iliskiyle ayni olduğunu boşa ilac almıs olacağımı söyledi. Zaten bir kere denememissiniz. Dua edin bol bol o kadar zor bir süreçki hepimiz için. Ama sanırım en önemli şey eşlerin desteği.
Teşekkür ederim cevap için.Ben daha önce iki kez normal yolla hamile kaldım fakat 7 haftalıkken kalpleri durduğu için kaybettim, daha sonra olmayınca acele ettim ve aşılama yaptım ama tutmadı.Bu aşılamada eşimde sperm hareketinin yavaş olduğunu gördük..Daha önce bir sıkıntı yoktu ama.Şimdi ürologtan randevu alacak.Onun dışında çok şükür bir sıkıntımız yok.Eşimde sağ olsun hayattaki en büyük destekçim..Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebeğinizi..

kızlar bende yenikatıldım aranıza salı günü klomene başlıyorum ilk defa ekim ayı banada uğurlu gelir inşş

Bende adetimi bekliyorum ekim sonuna doğru aşılamaya başlayacağız inşallah gerek kalmadan bu ay kendiliğinden gelir mucizem :(

Adet gunum 22 gun gecikti (her zamanki gibi) demim kalktim gittim test aldim bi umut yaptim ama yok kocaman tek cizgi :KK43: 3 sene oldu ben ne zaman gorucem o cizgiyi Allahim :KK43:
Bende bu aydan çok umutluydum fakat test yaptım evde negatif gene hüsran adet söktürücüye başladım dün adetim gelmeyince :(

Arkadaş lar merhaba 9 yildir bekliyorum evlat hasreti ile şimdi de rahim kaymasi cikti Allahim yardim et

Back
X