Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

walla cnm halsizlik tembellik bendede oluyor ama senin anlattığın gibi çok yoğun yaşamıyorum,bence bu bünyeyle alakalı bir durumdur ama sen yinede doktoruna bi sor derim ben :))

ayyy hadi gözün aydın bakalım;
insan gördükçe daha bi bağlanıyo bebişine,hissetmek hele onların gerçekliğini görmek buna tanık olmak insana apayrı bir mutluluk veriyor,
ben mesela bebişi gördüğüm gün, o hastaneden bi ayrılışım var resmen ağzım kulaklarımda,sürekli gülen bi halde kendimi kaybediyorum, allah hepimizi gülmekten ayırmasın ve bebişlerimizden hep iyi haberler alalım :))
Bizde 4d usg mizi heyecanla bekliyoruz, 25 martt :))büyük günnn

Cnm bir de 4D de gör inanamıcaksın nasıl güzel birşey olduğuna teknolojinin gözünü seveyim nerdeyse yarın çıkmaya hazır bir bebeği izliyor gibisin herşeyi tamam sadece minik :)

canım Allah sağlık versin bebeklerimize.bende fotosunu çerçeveye koydum hergün uyanınca ve yatmadan önce öpüyorum.gerçekten çok güzel birşey.

Cnm bir de 4D de gör inanamıcaksın nasıl güzel birşey olduğuna teknolojinin gözünü seveyim nerdeyse yarın çıkmaya hazır bir bebeği izliyor gibisin herşeyi tamam sadece minik :)

evet ya herşyleri tamam,biranönce büyüselerde çıksalar diye bekliyoruz işte :)
çok ama çok heyecanlı bir durum,poposundan ayaklarından öpmek istyorummm :)) temmuz ayı gelsinde doğuralım artık yaa,gün saymaktan bi hal oldum :))

kızlar bebişlerinizin boyunu kilosunu ve şimdiye kadar kaç kilo aldığınızı yazarmsınız benim kızım 21. haftada 27cm 370gr. ben de 4 kilo aldım göbeğim çıktı önde top gibi başka yerimde çok değişiklik yok :)

Son düzenleme:
Bizde oğlumla 22+3 olduk.. 31 cm, 410 gram oğluşum maşallah:) dört gözle bekliyorum onu:))))

iyi akşamlar hanımlar...bizimde göbüş baya bir çıktı ama bende kilo artışı yok.. 20+1 haftamızda bebişim 400 gr olmuş 26 cm...babamızda artık tekmelerimizi hissediyor..eliyle hissedemedi sonra kulağını koydu tepiğini hissettiğim yere ve duydu hareketlerini...artık her akşam yapışık ikizler gibi oturuyoruz..

Son düzenleme:
kızlar ben de birşey merak ediyorum, bu tabi sağlık durumunuza vs bağlı biliyorum ama sadece isteklerinizi merak ediyorum normal mi sezeryan mi istiyorsunuz epidural düşünüyor musunuz yazar mısınız ?

Merhaba kızlar dü itibariyle tetanoz aşımı oldum evet kolumda ağrı oluşturdu o önemli değilde sağlık ocağında yaşadıklarım bir kabustu..Hmeşire hanım bana bebeğimi hissedip hisetmediğimi sordu bende birşeyler hissettiğimi ama onun bebekmi acaba başka bişeymi diye net birşey diyemedim o zaman bakalım dedi sözde dopler cihazı elinde ufak bir cihazla geldi bebeğimin kalp atışlarını duymaya çalıştı tabi ara ara bir ses yok bir ara kalp atımını duydu sonra tekrar kaybetti. Birde bana o zaman sen doktorunla bir görüşte öyle yapalım aşını dedi dondum kaldım sanki bebeğimin kalbi atmıyomuş gıbı davrandı artık siz hesap edin ordan nasıl çıktım sabahı nasıl ettim sabaha kadar rüyamda bebeklerle oynadım durdum.Neyseki sabah erkenden doktoruma gittim bir sorun olmadığını sadece o cihazların hasaslık duzeyınin az oldugunu ve bebişimin hale küçük olduğu için kalbını duyamamış olabıleceğini söyledide nefees aldım .Rabbim hiç birimize yavrumuzun acısını göstermesin

kızlar ben de birşey merak ediyorum, bu tabi sağlık durumunuza vs bağlı biliyorum ama sadece isteklerinizi merak ediyorum normal mi sezeryan mi istiyorsunuz epidural düşünüyor musunuz yazar mısınız ?

allah nasip ederse normal doğum istiyorum...etrafımda epidural ile doğum yapanlar var ama onlarda sezeryan ile yapmışlar...ama bir şikayetleri yok...

ben artık düşünmüyorum çünkü düşündükçe her doğum şeklinden soğuyorum kafam dahada karışıyor :) . o yüzden bıraktım düşünmeyi sağlık durumumun gidişine göre doktorla birlikte karar veririz.

Cnm bn normal düşünüyorum ama bakalım kısmet son anda ne olur doktor ne der,ne karar verir,ama daha sonra rahat edebilmek ve sağlık için isteğim normal..

alla allah kabus yaşatmış resmen hemşire,delimidir nedir ? bence gittiğinde bi güzel payla onu,keşke baktırmasaydın ne anladıda seni boşu boşuna huzursuz etti walla...geçmiş olsun cnm,takma kafana bişey,,yawruşun fırıl fırıl döncek yakında merak etme:)))

arkadaslar hamile kalmak isteyen arkadaslar icin hamile arkadaslardan birer tane ayetel kursi istiyoruz. okuyunca bildirirseniz sevinirim tesekkürler

Kızlar selam nerelerdesiniz pek sesimiz çıkmıyo bu aralar :))

Takviye olarak hangi ilaçlara geçti doktorunuz kızlar;ben iki aydır Elevit kullanıyodum şimdi calsiyum ve magnezyum takviyesine geçtik;
Demir hapı olarak Ferrum forte ;
balık hapı Marincup;
ve suyun içine atılıp toz halinde soda ya benzer calsium;

bu üçüyle devam ediyorum şimdi; sizler napıyosunuz bakalım ????

maşallah cnm dr un bayağı takviye vermiş sana ben magnezyum kullandım gecenlerde okadar başka birşey vermedi meyveden al diyor bana

ben diyorum ki normal olursa hemen kalkıyormusssun ama netten izledim korktum sezeryan olursa ömür boyu çekersin bi üşümeye gelmez ağrı olur diyorlar epidural için de belden iğne vurulduğundan dolayı geçiçi hareketsizlik yapıyormuş geçici felç gibi ama ben bunlara rağmen sezeryan geçiyor ama gidişata bırakıyorum rabbim ne eyler ne eylerse güzel eyler dedim...

amin cnm bende sağlık ocağına gidince öyle oldu kalbine indrecekler insanın....

bende ani bir karar değişikliği yaptım tetenoz olmayacaktım ancak bebeğim için ufacık bir risk olsun istemiyorum 22 haftalık oldum yaparlar dimi banada

Ben elevit kullaniyorum aksam yatmadan once, sabah tok karnada kan hapi ferrum fort aliyorum,

Magnezyumu doktor bana kabizligim icin vermisti ama gecince biraktim onu surekli kullan demedi cunku

Kızlar kıyafet alışverişinize başladınız mı? Ben bugün gezdim oyle kafama göre birsey bulamadım. Kapalı olduğum için etek yada elbise aradim etek bulamadım, elbisede 1 tane aldımda o kadarda içime sinmedi ama aldım artık, ne giyeceğimi bilemiyorum pantolonda tercih etmiyorum napcam ben kaldım ortada etek fermuarını cekmesem aşşaya iniyor :) canım cok sıkıldı valla ya off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…