- Konu Sahibi Pinuspinea
-
- #2.321
Hanımlar merhaba :)
kaç gündür girememiyorum biz bebişl çok yorgun hissediyoruz kendimizi .....
Hele günlük temizlik yemek vs yaparken sanki koşuyormuscasına yoruluyoruz sizde de aynı durum söz konusumudur ....
Ayrıca bazen otururken bile kalp atışlarım o kadar yükseliyor ki sanki çıkacak gibisizde böyle şikayetler oluyormu ... Yrn d r soracam bu durumu....
Bebişle ben sürekli yorgunuz(((
Kızlar bu nasıl güzel bir şey Allahım bu h.sonu renkli ultrasona girdim bayıldım bayıldım mest oldum oğluma heryeri nasıl güzel kemikleri inci gibi dizilmiş ağzı burnu Allahım nasıl bir güç nasıl bir mucize hala etkisindeyim bakmadan uyuyamıyorum. Bu hafta sonu istanbulda yaşayan biri olarak doktorumuzu İzmir de buldum eşimin memleketi, burdaki ultrasonum siyah beyaz ultrason ve fiyatları da yüksekti buyüzden İzmirde İbrahim Yanık 'a tatlı mı tatlı bir doktor.Ultrasona girdiğim oda da tam karşımda duran kocaman bir ekran vardı detaylarıyla izledim mucizemi videolarını fotoğraflarını verdi, sağlığı iyiymiş 26cm 455 grammış. Çok güzel bir duyguydu kızlar herkese tavsiye ederim babasına benziyor buaradabundan sonra hayatımda 2 yakışıklıyla devam etcem yola..
walla cnm halsizlik tembellik bendede oluyor ama senin anlattığın gibi çok yoğun yaşamıyorum,bence bu bünyeyle alakalı bir durumdur ama sen yinede doktoruna bi sor derim ben :))
ayyy hadi gözün aydın bakalım;
insan gördükçe daha bi bağlanıyo bebişine,hissetmek hele onların gerçekliğini görmek buna tanık olmak insana apayrı bir mutluluk veriyor,
ben mesela bebişi gördüğüm gün, o hastaneden bi ayrılışım var resmen ağzım kulaklarımda,sürekli gülen bi halde kendimi kaybediyorum, allah hepimizi gülmekten ayırmasın ve bebişlerimizden hep iyi haberler alalım :))
Bizde 4d usg mizi heyecanla bekliyoruz, 25 martt :))büyük günnn
Kızlar bu nasıl güzel bir şey Allahım bu h.sonu renkli ultrasona girdim bayıldım bayıldım mest oldum oğluma heryeri nasıl güzel kemikleri inci gibi dizilmiş ağzı burnu Allahım nasıl bir güç nasıl bir mucize hala etkisindeyim bakmadan uyuyamıyorum. Bu hafta sonu istanbulda yaşayan biri olarak doktorumuzu İzmir de buldum eşimin memleketi, burdaki ultrasonum siyah beyaz ultrason ve fiyatları da yüksekti buyüzden İzmirde İbrahim Yanık 'a tatlı mı tatlı bir doktor.Ultrasona girdiğim oda da tam karşımda duran kocaman bir ekran vardı detaylarıyla izledim mucizemi videolarını fotoğraflarını verdi, sağlığı iyiymiş 26cm 455 grammış. Çok güzel bir duyguydu kızlar herkese tavsiye ederim babasına benziyor buaradabundan sonra hayatımda 2 yakışıklıyla devam etcem yola..
Cnm bir de 4D de gör inanamıcaksın nasıl güzel birşey olduğuna teknolojinin gözünü seveyim nerdeyse yarın çıkmaya hazır bir bebeği izliyor gibisin herşeyi tamam sadece minik :)
kızlar ben de birşey merak ediyorum, bu tabi sağlık durumunuza vs bağlı biliyorum ama sadece isteklerinizi merak ediyorum normal mi sezeryan mi istiyorsunuz epidural düşünüyor musunuz yazar mısınız ?
kızlar ben de birşey merak ediyorum, bu tabi sağlık durumunuza vs bağlı biliyorum ama sadece isteklerinizi merak ediyorum normal mi sezeryan mi istiyorsunuz epidural düşünüyor musunuz yazar mısınız ?
Merhaba kızlar dü itibariyle tetanoz aşımı oldum evet kolumda ağrı oluşturdu o önemli değilde sağlık ocağında yaşadıklarım bir kabustu..Hmeşire hanım bana bebeğimi hissedip hisetmediğimi sordu bende birşeyler hissettiğimi ama onun bebekmi acaba başka bişeymi diye net birşey diyemedim o zaman bakalım dedi sözde dopler cihazı elinde ufak bir cihazla geldi bebeğimin kalp atışlarını duymaya çalıştı tabi ara ara bir ses yok bir ara kalp atımını duydu sonra tekrar kaybetti. Birde bana o zaman sen doktorunla bir görüşte öyle yapalım aşını dedi dondum kaldım sanki bebeğimin kalbi atmıyomuş gıbı davrandı artık siz hesap edin ordan nasıl çıktım sabahı nasıl ettim sabaha kadar rüyamda bebeklerle oynadım durdum.Neyseki sabah erkenden doktoruma gittim bir sorun olmadığını sadece o cihazların hasaslık duzeyınin az oldugunu ve bebişimin hale küçük olduğu için kalbını duyamamış olabıleceğini söyledide nefees aldım .Rabbim hiç birimize yavrumuzun acısını göstermesin
Kızlar selam nerelerdesiniz pek sesimiz çıkmıyo bu aralar :))
Takviye olarak hangi ilaçlara geçti doktorunuz kızlar;ben iki aydır Elevit kullanıyodum şimdi calsiyum ve magnezyum takviyesine geçtik;
Demir hapı olarak Ferrum forte ;
balık hapı Marincup;
ve suyun içine atılıp toz halinde soda ya benzer calsium;
bu üçüyle devam ediyorum şimdi; sizler napıyosunuz bakalım ????
arkadaslar hamile kalmak isteyen arkadaslar icin hamile arkadaslardan birer tane ayetel kursi istiyoruz. okuyunca bildirirseniz sevinirim tesekkürler
Merhaba kızlar dü itibariyle tetanoz aşımı oldum evet kolumda ağrı oluşturdu o önemli değilde sağlık ocağında yaşadıklarım bir kabustu..Hmeşire hanım bana bebeğimi hissedip hisetmediğimi sordu bende birşeyler hissettiğimi ama onun bebekmi acaba başka bişeymi diye net birşey diyemedim o zaman bakalım dedi sözde dopler cihazı elinde ufak bir cihazla geldi bebeğimin kalp atışlarını duymaya çalıştı tabi ara ara bir ses yok bir ara kalp atımını duydu sonra tekrar kaybetti. Birde bana o zaman sen doktorunla bir görüşte öyle yapalım aşını dedi dondum kaldım sanki bebeğimin kalbi atmıyomuş gıbı davrandı artık siz hesap edin ordan nasıl çıktım sabahı nasıl ettim sabaha kadar rüyamda bebeklerle oynadım durdum.Neyseki sabah erkenden doktoruma gittim bir sorun olmadığını sadece o cihazların hasaslık duzeyınin az oldugunu ve bebişimin hale küçük olduğu için kalbını duyamamış olabıleceğini söyledide nefees aldım .Rabbim hiç birimize yavrumuzun acısını göstermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?