- Konu Sahibi Pinuspinea
-
- #2.501
valla bende kime sorsam kan demir balık yağı içtiklerini söylüyorlar natuyla bana sebze meyve
Günaydın güzel anneler:)) dün doktor kontrolümüz vardı. Oğlum büyümüş. 900 gram olmuş, boyumuz 37 cm.( maşallah oğluma) bu arada ben 19. Haftadan beri istirahattayım..Erken kasılmalarım oluyordu. Çok şükür şimdi yok. Dinlenmek iyi geldi. 26. Haftadayım. 34. Hafta kalkabilirmişim.. Geriye ne kalıyo ki:) neyse alışveriş için bana bir kaç hafta yeter..:) allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..
ya kızlar zaman çok mu hızlı geçiyor yoksa bana mı öyle geliyor anlamadım...birşey kalmadı sayılır bebişlerimiz hızla büyüyor...sizde de o his var mı...
hehehe herşeyi eksiksiz yedikten, bebişlerimiz de gelişimini normal tamamladıktan sonra sorun yok
[
oyy oyyy maşallah oğluşunaben 31. haftama kadar görmeyeceğim bebişimi. 31. haftada 3d ya da 4d ultrasonumuz var
O zamana kadar senin bebiş kocaman olur annesi:) nasıl dayanacaksın bilmiyorum:)
O zamana kadar senin bebiş kocaman olur annesi:) nasıl dayanacaksın bilmiyorum:)
hiç bilmiyorum valla canım ama her gün kıpır kıpır olduğu için varlığını sürekli hissetmem sanırım rahatlatıyor beni
bir de 3d ultrasonu ne kadar geç yapsak o kadar iyi olur dedim, yüzü gözü tam otursun oğluşumun
hiç bilmiyorum valla canım ama her gün kıpır kıpır olduğu için varlığını sürekli hissetmem sanırım rahatlatıyor beni
bir de 3d ultrasonu ne kadar geç yapsak o kadar iyi olur dedim, yüzü gözü tam otursun oğluşumun
hanımlar güzel anneler nasılsınız
biz yine bikaç gün yoktuk bahar temizliğine soyunduk ... şimdiden yapalım dedimde bir iki aya kadar zaten cok ağırlaşırız yapamam diye düşündüm yaptık yarısını ama cok yorulduk....kimyasallerden uzak dumaya çalışıyorum ama malesefki fazla başaramadım:18::18::18::18::18:
birdu bugun bi uyandım elim şişmiş :26::26::26::26::26: neden anlamadım sizde de oluyormu...
yaaa kızlar bnim yüzümde şişiyor ara sıra kendimi çirkin hissediyorum hiç çekici bulmuyorum psikolojimmi bozuluyor acabaaa
tuzla alakalı olabilir canım...turşu falan yiyor musun...
günaydın güzel annelerim nasılız ayyy bizi sormayın 3gündür fena aglıyorum zaten duygusal yapım var bide benm kızda duygusal olcak galiba fazlasıyla herseye aglar olduk göbüsümzde büyüdü spor yapamıyorm bide kız olunca galiba basenkalca gitti dogumdan sonra artık sıkı pilates yapmam lazım...
Buarada kızımızın adını babası asya koycak ama bide mina'yıda kulagına okucak tabi hayırlısıyla dogsunlarda:))
günaydın güzel annelerim nasılız ayyy bizi sormayın 3gündür fena aglıyorum zaten duygusal yapım var bide benm kızda duygusal olcak galiba fazlasıyla herseye aglar olduk göbüsümzde büyüdü spor yapamıyorm bide kız olunca galiba basenkalca gitti dogumdan sonra artık sıkı pilates yapmam lazım...
Buarada kızımızın adını babası asya koycak ama bide mina'yıda kulagına okucak tabi hayırlısıyla dogsunlarda:))
Kızlar selam nasılasınız bakalım, bebişlerimiz napıyo bakalım,
bizde hala Karadeniz taraflarındayız dün Babişimizde bize sürpriz yaptı almaya geldi bizi,c.tesi döncez kısmetse
Uzak kaldım sizlerden özledim sizi walla ama çok ilerlememiş sayfalar,hemencecik okudum yazılım dedim :)))
Oğluşumda bol bol temiz hava organik gıda aldı,yaramıştır inş. Ama tartıya çıkmaya korkuyorum walla dönünce görcez bakalım kaç kg olmuşuz:)
Burada gelmeden ikinci tetanoz aşımı oldum,ilki çok ağrı yApmıştı ama ikincisi hiç ağrımadı :)))
hanımlar nasılsınız :)
bizim bugun şeker yüklemesi testimiz vardı onu yaptırdık... midemiz bulandı ama çektiğmiz sıkıntıya karşılık gelmedi ... şekerimiz tavan yapmış açlık 126 şekerli sudan sonda 170 çıktı
aynı zamanda idrar tahlili de istedi. onda da şırı enfeksiyon var dedi. idrar kültürü istedi. onuda verdik . pazartesi günü 100 mg lik şeker yüklememiz var. çok korkuyorum 1 saatliğe zor dayandım 3 saatliği tahmin bile edemiyorum açıkcası cok ta korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?