Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

valla bende kime sorsam kan demir balık yağı içtiklerini söylüyorlar natuyla bana sebze meyve

hehehe herşeyi eksiksiz yedikten, bebişlerimiz de gelişimini normal tamamladıktan sonra sorun yok

[

oyy oyyy maşallah oğluşuna ben 31. haftama kadar görmeyeceğim bebişimi. 31. haftada 3d ya da 4d ultrasonumuz var

ya kızlar zaman çok mu hızlı geçiyor yoksa bana mı öyle geliyor anlamadım...birşey kalmadı sayılır bebişlerimiz hızla büyüyor... sizde de o his var mı...

evet canım zaman inanılmaz hızlı geçiyor 6 aylık hamiş olduğuma inanamıyorum

biz de bu çarşamba ayrıntılı ultrasona gireceğiz kızlar...çok heyecanlıyım ya...rüyalarıma bile giriyor artık..

O zamana kadar senin bebiş kocaman olur annesi:) nasıl dayanacaksın bilmiyorum:)

hiç bilmiyorum valla canım ama her gün kıpır kıpır olduğu için varlığını sürekli hissetmem sanırım rahatlatıyor beni
bir de 3d ultrasonu ne kadar geç yapsak o kadar iyi olur dedim, yüzü gözü tam otursun oğluşumun

ya kızlar küseceğim vallahi, benim yazdığım günler 1-2 kişi cevap yazıyor, yazmadığım günler herkes coşuyor okumakta zorlanıyorum.
kimse beni sevmiyor mu burada

olsun sabret annesi dediğin gibi zaten kıpırlar maşallah... bu kıpırtılar beni de cok mutlu ediyor.. bazen işe dalıyorumda oynadığını hissetmiyorum hemen yatıp bebğimi dinliyorum...

daha net hepsini görürsün cnm 31. haftandA ....

hanımlar güzel anneler nasılsınız

biz yine bikaç gün yoktuk bahar temizliğine soyunduk ... şimdiden yapalım dedimde bir iki aya kadar zaten cok ağırlaşırız yapamam diye düşündüm yaptık yarısını ama cok yorulduk.... kimyasallerden uzak dumaya çalışıyorum ama malesefki fazla başaramadım:18::18::18::18::18:
birdu bugun bi uyandım elim şişmiş :26::26::26::26::26: neden anlamadım sizde de oluyormu...

yaaa kızlar bnim yüzümde şişiyor ara sıra kendimi çirkin hissediyorum hiç çekici bulmuyorum psikolojimmi bozuluyor acabaaa

Doğru düşünmüşsün. Daha net görürsün her şeyini..bu arada kimse cevap yazmıyo demişsin:) çok geç saatte yazdığın için ancak sabah cevap yazabiliyoruz:))

tuzla alakalı olabilir canım...turşu falan yiyor musun...

günaydın güzel annelerim nasılız ayyy bizi sormayın 3gündür fena aglıyorum zaten duygusal yapım var bide benm kızda duygusal olcak galiba fazlasıyla herseye aglar olduk göbüsümzde büyüdü spor yapamıyorm bide kız olunca galiba basenkalca gitti dogumdan sonra artık sıkı pilates yapmam lazım...
Buarada kızımızın adını babası asya koycak ama bide mina'yıda kulagına okucak tabi hayırlısıyla dogsunlarda:))

Hepimiz duygusalız canım ya:)) artık 2-3 ay daha dayanacağız.. Bu arada kızım olursa bende Asya koyacaktım.. Çok güzel bir isim..

ben de bir gariplik var galiba..benim de hiçbir şeye kızıp üzülesim gelmiyor..aksine gülüp oynamak geliyor içimden.. bazen durup dururken gülme krizi geliyor bebiş içerden gıdıklıyor diyorum eşime...

Kızlar selam nasılasınız bakalım, bebişlerimiz napıyo bakalım,
bizde hala Karadeniz taraflarındayız dün Babişimizde bize sürpriz yaptı almaya geldi bizi,c.tesi döncez kısmetse
Uzak kaldım sizlerden özledim sizi walla ama çok ilerlememiş sayfalar,hemencecik okudum yazılım dedim :)))

Oğluşumda bol bol temiz hava organik gıda aldı,yaramıştır inş. Ama tartıya çıkmaya korkuyorum walla dönünce görcez bakalım kaç kg olmuşuz:)

Burada gelmeden ikinci tetanoz aşımı oldum,ilki çok ağrı yApmıştı ama ikincisi hiç ağrımadı :)))

oh oh maşallah paşanla sana iyi gelmiştir yarasınnn

hanımlar nasılsınız :)
bizim bugun şeker yüklemesi testimiz vardı onu yaptırdık... midemiz bulandı ama çektiğmiz sıkıntıya karşılık gelmedi ... şekerimiz tavan yapmış açlık 126 şekerli sudan sonda 170 çıktı

aynı zamanda idrar tahlili de istedi. onda da şırı enfeksiyon var dedi. idrar kültürü istedi. onuda verdik . pazartesi günü 100 mg lik şeker yüklememiz var. çok korkuyorum 1 saatliğe zor dayandım 3 saatliği tahmin bile edemiyorum açıkcası cok ta korkuyorum

Ayy hadi yaaa,inşallah 100mglık yükleme normal çıkarda ilaç tedavisine gerek kalmaz cnm yaa,bakalım bizimki nasıl çıkacak benım yüklememde bu ay sonu, inş normal çıkar.. Bıde ben burlarda bıraz üşütmüşüm galiba dün gece böbreklerim falan çok ağrıdı, enfeksiyondanda çok korkuyorum walla antibiyotik kullanmak hiç istemiyorum (

Kızlar ya bizim topik neden bu kadar yavaş ilerliyor? Bebişlerimiz büyüdükçe biz tembelleşiyoruz galiba:)) var mı doğum korkusu yaşayan?

Kızlar benim bebiş hep göbek deliğimin altında oynuyor.. Göbek deliğimin üzerinde hiç oynamadı:) sizin nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…