- Konu Sahibi Pinuspinea
-
Evet ya çok korktum stresten mi oldu diye ödüm koptu neyse ki rengi sarardı
tekrar ne zaman gitçen doktora şimdi?yumurta için gitçen mi yine?
güzelsin ki kocan beğenmişde almış yavrum yalan mı dicem ufacık da burnun vardı ben gördüğümde sonradan değişmediyse
Regl oldum benValla çok hevesliydim bu başlığa gelip kaynatıcam diye ama neyse aralıkta olsun olmasın ben gene de arada uğrar selam veririm kızlar. Hepiniz kendinize çok iyi bakın. havalar bi değişik üşütmeyin sakın.. bizim için de dua edin kızlar. Hayırlısını göstersin Allah.
Dün çok gergindim annemle atıştım yine. En yakın arkadaşım hamile . Ona bebek yeleği örmek istedi. Ben de boşuna uğraşma. Artık hazırlar çok güzel. Giydirmiyorlar bile dedim. Arkadaşımın ikinci çocuğu. İlkinde istemediğini, örgü yelekleri beğenmediğini sürekli anlatırdı.Yine konuşmuştuk aynı şeyi. Akşamda anneme üstünkörü söyledim. Alındı kadın yaaaaa. İnsan vereceği hediyenin bi işe yaramasını istemez mi. En azından kızın işine yarayacak bişey alsın. Sanki ben hamileyim de ben istemiyorum. Hem açıkçası benim fikrimce de gereksiz. İşe yarayacak bişey alınması lazım... Ne bileyim 2 paket bez bile yelekten daha yararlı. Akrabaları yelek örüyor zaten. (Garibim onlara bişey diyemiyor.) 20 tane yeleği olacağına bezi olsun, maması olsun işine yarasın. doğum hamilelik zaten masraflı bişey. 2 senedir annemle aramızı düzeltemedik. çok üzülüyorumo kadar çok duygu sömürüsü yapıyor vicdanımı o kadar sızlatıyor ki aman alınmasın diye kırk takla atarken iyice bunalıyorum.
Bir derdim var köşesine çevirdim burayı. ne bileyim kimseye de anlatamıyorum anlatıp rahatlamak istedim.Bunaldım iyice. Çok gergin hissediyorum kendimi. İşten erken çıkabilirsem kaçıcam. Hepinizi öpüyorum. Allah bebeklerinizi kucağınızda , babası başında sağlıklı bir şekilde görmeyi nasip etsin. Tombiş , koliksiz, uykulu bi bebek olsunlar. Annelerini üzmesinler. Mutlu bir çocukluk geçirsin. Derslerinde başarılı olsun. Sporu müziği sevsin. Ezik mızmız olmasın
Regl oldum benValla çok hevesliydim bu başlığa gelip kaynatıcam diye ama neyse aralıkta olsun olmasın ben gene de arada uğrar selam veririm kızlar. Hepiniz kendinize çok iyi bakın. havalar bi değişik üşütmeyin sakın.. bizim için de dua edin kızlar. Hayırlısını göstersin Allah.
Dün çok gergindim annemle atıştım yine. En yakın arkadaşım hamile . Ona bebek yeleği örmek istedi. Ben de boşuna uğraşma. Artık hazırlar çok güzel. Giydirmiyorlar bile dedim. Arkadaşımın ikinci çocuğu. İlkinde istemediğini, örgü yelekleri beğenmediğini sürekli anlatırdı.Yine konuşmuştuk aynı şeyi. Akşamda anneme üstünkörü söyledim. Alındı kadın yaaaaa. İnsan vereceği hediyenin bi işe yaramasını istemez mi. En azından kızın işine yarayacak bişey alsın. Sanki ben hamileyim de ben istemiyorum. Hem açıkçası benim fikrimce de gereksiz. İşe yarayacak bişey alınması lazım... Ne bileyim 2 paket bez bile yelekten daha yararlı. Akrabaları yelek örüyor zaten. (Garibim onlara bişey diyemiyor.) 20 tane yeleği olacağına bezi olsun, maması olsun işine yarasın. doğum hamilelik zaten masraflı bişey. 2 senedir annemle aramızı düzeltemedik. çok üzülüyorumo kadar çok duygu sömürüsü yapıyor vicdanımı o kadar sızlatıyor ki aman alınmasın diye kırk takla atarken iyice bunalıyorum.
Bir derdim var köşesine çevirdim burayı. ne bileyim kimseye de anlatamıyorum anlatıp rahatlamak istedim.Bunaldım iyice. Çok gergin hissediyorum kendimi. İşten erken çıkabilirsem kaçıcam. Hepinizi öpüyorum. Allah bebeklerinizi kucağınızda , babası başında sağlıklı bir şekilde görmeyi nasip etsin. Tombiş , koliksiz, uykulu bi bebek olsunlar. Annelerini üzmesinler. Mutlu bir çocukluk geçirsin. Derslerinde başarılı olsun. Sporu müziği sevsin. Ezik mızmız olmasın
cnımm üzülmee hepimiz hayırlı zamanı beklıyoruz bak bende 1.5 senedir her ay beklıyorum ama her ay yıne hayalkırıklıgı...
bende de bebiş yok ve uzun zaman daha da olmıycak gıbı hıssedıyorum ama bak buraya gelıyorum yinede sende gel kafanı dagıtırsın tabı kötü olucaksan gelme canım...
annemlede anlaşamıyorum demişsin canım annenin degerini bil sende anne olunca onun kıymetını anlarsın...bende hiç bi dedigini yapmazdım annemın sureklı terslerdım onu ama şimdi ne kadar buyuk bı vıcdan azabı çekiyorum bilemezsin hergün o vicdan azabıyla yaşamak çok kötü...ben geçtigimiz nisan ayında annemı kaybettım ve o gunden berı hıc huzurum yok pişmanlıklarla doluyum...annen hayattayken kıymetını bil...emin ol ondan başka senı cıkarsızca seven bu dunyada yok...
Kizlarr kesesinde. Bebegini ve kale atisinii Duyann varmi
Ben hafta ya cumartesi gidicemm nasipse
hoşgeldin allah tamamına erdirsin canımKızlar ben de 15 günlük anne adayıyım :))
armenacım geliyorum da burda bile çok sık takılamıyorum biliyomusun iş yoğunluğundankelebek ben de diyorum neden gelmiyor topiğe demek artık yeni anne olarak yeni bir de topiğin varmış) Hayırlı uğurlu olsun cnm
Ben ovu testinde yakaladım çift çizgiyi yani yumoşumun seyahat gününü umarım yolda yakalamışımdır kaçırmamışımdır elimden :)))) eğer öyleyse kasım bitmeden anne adayları içine girebilirim ve topiğinize gelebilirim inşallahhhh :)) 28 kasım bat beklemedeyim
ah canım yaa canın sıkkın ama hayırlısı olsun öyle düşün bak ben neler yaşadım ama kısmet değilmiş keşke yaşamasaydım diyorum.Regl oldum benValla çok hevesliydim bu başlığa gelip kaynatıcam diye ama neyse aralıkta olsun olmasın ben gene de arada uğrar selam veririm kızlar. Hepiniz kendinize çok iyi bakın. havalar bi değişik üşütmeyin sakın.. bizim için de dua edin kızlar. Hayırlısını göstersin Allah.
sen dersini aksatmadan çalış gidip gelmene gerek yok dediğin gibiohh ohh çok şükür yarın git bakalım doktora doktor amcdan ıyı haberler getir...
ptesi çagırdı ama gitmiycem yaa 2 dk yumurtalara bakcak 2 saat orda kalıyorum
adet olunca görürüz çatlamışmı çatlamamışmı hem çatlamadıysada yapcak bıseyı yokki...boşuna gitmenin anlamı yokk hemm hiç çatlamış gibi değillerrr ..
puhahahah yan profilden görmedin sen kuzum sen görmeyeli aldı başını gittii
Totemimde tutamdı ayrıca . Hıhhhhh
canım üzülme,benim 3.denemede oldu...çok stres yaptım diğer aylar bu ay da aman olursa olur napayım dedim rahat bıraktım...kendini kasma rahat bırak..demek ki daha zamanı değilmiş..annenle kavga etmen de,gergin olman da normal,,ben de dün eşime gıcık oldum...hamileyim ama pek ilgilenmiyor gibi...ben hayal filan kurar diye düşünüyordum ..erken daha diyor ben konuşuyorum o bişe demiyor...garip bu erkekler de heee...hmm bu arada kaynanam bizde şu an evde yalnız,evi didik didik etti şu an..çekmecelere yazı yazıcaktım (karıştırmaya utanmıyor musunuz:))o derece gıcık oluyorum kadına yaaa...
canım ben yarın doktora gidicem muhtemelen alttan bakçak merak ediyorum bi umut belki kalp atışı duyarım diyeKizlarr kesesinde. Bebegini ve kale atisinii Duyann varmi
Ben hafta ya cumartesi gidicemm nasipse
slm kızlar nasılsınız bende yeni geldim aranıza ka haftalık hamileisniz....
aklıma geldi de ileride oluşacak çatlaklar için krem,yağ kullanmaya başlayanınız var mı?
benim bu gün 8. hafta bitti yarın 9. haftamıza giriyoruz :)
hoşgeldin allah tamamına erdirsin canım
armenacım geliyorum da burda bile çok sık takılamıyorum biliyomusun iş yoğunluğundan
ama haberlerinizi takip ediyorum vee meraktayım
güzel haberini de al gel canım istediğin her zaman da gelip soru sorabilirsin muhabbete katılabilirsin
ah canım yaa canın sıkkın ama hayırlısı olsun öyle düşün bak ben neler yaşadım ama kısmet değilmiş keşke yaşamasaydım diyorum.
o yüzden sağlıkla olsun yeter ki en önemlisi bu
annenle durumunu da bu strese bağlıyorum biraz.huyuna gitmeye çalış bizde anne olunca bigün anlicaz alıngan olucaz küsücez onlara
o yüzden boşver sen takma kafana böyle şeyleri,psikolojinin rahat olması lazım hem bebeciğinin gelmesi için
duaların için de ayrıca teşekkür ederiz öpüyorum seni canım
sen dersini aksatmadan çalış gidip gelmene gerek yok dediğin gibi
ama çatlamıştır inşallah yoksa ben ortadan çatlicam onlar çatladımı diye meraktan
yan profil de gördüm ya olurmu yeşilliklerin üstünde güzel bi pozun vardı
amaaaan olmasa bile nolur veriyosun 10000 tl yi yapıyolar
benim param olsa yaptırırım şahsen
yaz kız yaz valla heralde şunu dicek değil
"sevgili gelinim çekmeceni karıştırıyodum bu yazıyı buldum yazmakla ne kadar ayıp etmişsin"
canım ben yarın doktora gidicem muhtemelen alttan bakçak merak ediyorum bi umut belki kalp atışı duyarım diye
ama sanmıyorum
olursa güzel olur
gelişmeleri yazarım :124:
hoşgeldin canım bebeğin hayırlısıyla gelsin ben bugün 5+6 yım
sen kaç haftalıksın hamilelik takvimi yapsana güzelim
ilk 3 ayda 3 kg mu? naptınız siz?*doğum zamanı 30 kg alırsınız o zaman..
ilk 5 ay 2-3 kgdan fazla alınmaması gerekiyormuş..zaten kilo alımı 6.aydan sonra başlıyor yoğun olarak..ilk 5 ay ne kadar az kg alırsanız o kadar iyi..
oy ne güzel darısı başımıza :124:
kalp atışını duymuşundur o zaman canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?