Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

tatlişimmm sunumunn nasıl geçtiii heycann durumun ne alemdee :118:
altına falan işemedinn dimeeee

ayyy allahımm sorma yaww en sonunda stresten tahtalı köyü boyluycamm galibaaa
ben sıkıntıdan erken girecem valla menapozaa

bakk buyudu senın bıcırıkk yakındaa ayaklanmayadaa başlıycakk

hehehe bugünlerde bulaşıcı galiba sıkıntı bende şu bebeişi bi doğursam menapoza girmek için dua topii açıcam busabah baktım resim değişmiş çokşukur artık bişeye benzemiş dedim tabi neye benziyo anlayamadım ilk fotomuzu merak ediyorum acaba burnu benimki gibi kibarmı olcak yoksa babası gibi laz uşamı olcak

herkesinn derdii ayrıı işteee :118:
heheheh efet pek neye benzedıgı anlaşılmıyor ama zamanla buyuycek serpilcek annesi...
bendaa laz kızıyımm benımde kocaman burnum var yaff benimkide babasının burnuna benzesin

kız allah iyilini versin yanındada bide bebek versin sana adam laz benimkide laz uşa olur herhalde niye ay benim koca yakışıklı biraz burnumuz büyük okadar

kız allah iyilini versin yanındada bide bebek versin sana adam laz benimkide laz uşa olur herhalde niye ay benim koca yakışıklı biraz burnumuz büyük okadar

kocamann birrr amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnn (bebiş içinn )
lazz adamı olur o kadarr...benim kocada laz ama burnu hokka gibin maşallahhh amann yeterkı olsunda bebiş burunlu olsun

kızlar sizler hamile olduğunuzu hissetmişmiydiniz.

ben hissettim canım

bu zeytinyağını duydum ama, içebilir miyim bilmiyorum canım ya.sen nasıl içtin, miden kalkmadı mı. normalde çok severim zeytinyağını, ama içebilir miyim bilmiyorum:26:

selam kızlaaaaar nabersiniiiiz
nası gidiyo hamilelik

ben dün hamsi aşerdim biliyo musunuuuuuuzz bugün aldık, cumartesi günü karşı komşumla birlikte ızgara yapıcaz, pikniğe gidiciğiz
bugün de biber turşusu yedim, acı olmasa bitirecem, o derece yanii ama acıydı:18: ben de limona diktim gözümü, zeytini bi güzel limonladım, limonu da yedim

benimc anım hiç tatlı bişey istemiyo, sürekli ekşi sürekli ekşi kız mı olacak ne

kocamann birrr amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnn (bebiş içinn )
lazz adamı olur o kadarr...benim kocada laz ama burnu hokka gibin maşallahhh amann yeterkı olsunda bebiş burunlu olsun

hihuhuhuhuh :118: dum tıs dum tıs yaşasın koca burunlu bebekler anam sigarayla felan çıkmasında başka bişey istemiyorum

Kızlar nassınız ya bi türlü yazmak nasip olmadı işyerinde sunum yaptım heycandan altımı doldurcam diye korkuyodum
zaten kaç gündür stres basmıştı ama çok şükür atlattım
Dün açıık pembe akıntım oldu çok korktum moralim de bozuldu ateşim çıktı stresten erkenden yattım
şimdi akıntım var ama sarı çok şükür.çok korkuyoum yine de
tatlişimmm sunumunn nasıl geçtiii heycann durumun ne alemdee :118:
altına falan işemedinn dimeeee
ayy kuzu ya sorma kalbim biyerimden çıkacaktı hadi başla der gözlerle millet şöyle bi baktı zaten toplanırlarken ben çoktan ruhumu teslim etmiştim
altıma işemeyeyim diye 10 dk da bi çişe gittim müdürün dik dik bakışlarına rağmen su gibi aktı geçti
alkışı da aldım oturdum yerime üzerimden kamyonla yük kalktı desem inanırsın dimi
canım geçecek o günler hayırlısıyla hepinizin müjdesini alıcaz bigün,bi ara bereketliydi çünkü o günler bat olan hatun sayısı çoktu canım benim Yan mahalleye selam çalışmaya devam
canım ne durumdasın kız korkma bu defa öyle olmicak inşallah o yumoşları bi yakalarsa
biz bugün kocaman olmuşuz sonunda buyuduk
hakkat kız ne kadar büyümüş senin cimcime kan verdin mi sen canım?
yani kanda çıkar di mi?pozitif olup da çıkmama ihtimali olmaz yani..ayy salı günü bir gelse de içimdeki stres gitse...
eğer test pozitifse ve adet de olmadıysan kanda çıkması lazım canım hadi hayırlı olsun hoşgeldin
kızlar sizler hamile olduğunuzu hissetmişmiydiniz.
ben tahmin ettim canım kasık ağrılarımdan ve idrardan özellikle
ama içime doğdu ben hamileyim falan diye düşünmemiştim
piliştikçim hoşgeldin güzel haberlerle geldin.kayınvalide biliyomu hamile olduğunu canım?
biz daha sölemedik valla.çok yormayasın kendini sakııııın sakın bak çok dikkat et tamam mı?
bende de kabızlık olmuştu önceki hamileliğimde aslında kabızlıktan ziyade zor çıkma diyebiliriz
hatta doktora söledim ben zor çıkıyom die,hamilelikten olur dedi.kaç günde bi yapıyon dedi
hergün yapıyom dedim eşim güldü doktora bakıp baktım adam da dalga geççek ben de hergün yappıyom ama zor yapıyom dedim
benim canım da patates istiyo sürekli bi de sosisli istedi ama sosis yasak yemiyorum
kalp atışını duydunuz mu tatlım?Biz bu cumartesi de gitçez doktora 6 haftamız bitiyo acaba duyarmıyım diye içimden geçiyo hadi hayırlısı :18:
daha duuuur ne şişler görecez bu ne ki incecik olan belimiz 38 olan bedenimiz nerelere gidecek li li liiiiiiiiiiiiiiiiii
anammm sus kız hatırlatma 53,4 çıktım toktorda ben yakındım baya doktor böle iyidir dikkat et yeter dedi
inşallah doğuma vinçle götürmezler

ya bi git yaaa kocamanmış görmesek kandırcan arkadaşş
fıstık gibi hatunsun maşşallaaaaah

kız öle bi anlatmışın ki canım istedi limonlu zeytin oh mis ye ekşi çıkar ayşeyi canım ama çok da yüklenme midene yazık
hamsi güzel seçim olmuş ben de çok seviyorum balık hergün olsa hergün yerim gibi geliyo şimdilik
kayınvalidem hamile olduğumu bilse ona yaptırırım da bilmiyo ben de evde yapmıyorum zaten kocada yemiyo
ben de hiç tatlı istemiyorum ama geçen biyerde okudum da hamileler ilk aylarda genelde ekşi ve tuzlu yiyomuş

geçmiş olsun şekerim ortalığı çiş kokusu almadan bitirmişsin bu işi hakkını vermişsin tebrikler kan vermedim hala gitmedim canım okadar sıkınki aslında dün gece benim herif aradı sigarayı bırakamıycaksan git aldır dedi moralim çok bozuk aslında bu sabah içmiştim bidaha içmiycektim akşam baktım evrim teorim gerçekse canavara dönüşüyorum dedim gittim sigara aldım çünki çok ağlıyodum sinirliydim 3,5 saate 2 tane içmişim kafayı sıyırdım bilemedim ne yapsam

napıyım baktım turşu acı gelmeye başlıyo en iyisi limonlu zeytin yiyim dedim
birazdan yatacam kızlar çok yorgunum niyeyse

sizi öpüyorum

hihuhuhuhuh :118: dum tıs dum tıs yaşasın koca burunlu bebekler anam sigarayla felan çıkmasında başka bişey istemiyorum

nee senn sigarayıı bırakmadınmı yoksaaa halaaa
seninki sigarayla çıkabilirrr

oleeeyyyy oldudaa bittii maşallaaahhhh :118:
çok şüükür atlattın kuzumm..
amaann bakk dikkat stresten mi oldu acaba pembe akıntın stresten uzak durmaya bak kuzuu ..yiğenimee iyii bakkk
inanırımm inanırımm dişimi aldırdıktan sonra aynı kamyon benımde üzerimden kalkmıştıı

yaa ne biliyim yaa hiç bi yumurta çatlama belirtisi yok..ayaklarım buz gıbı hıc ısıtamıyorummm ...
amann kuzumm ne fıstık ne fıstıkk...ama yinede teşekkür ederm bebegimm senin kadar olmasakta idare edıyoz iştee

...................................................üüüüülülüüüüüüüüüüüüü

Son düzenleme:

Sağol şekerim teşekkür ediyuum
Canım eşin yanlış şekilde uyarı yapmış ama aslında ona hak veriyorum bırak artık şu mereti
Başka şeylerle oyalan ceviz ye fındık yeeee

Sağol şekerim teşekkür ediyuum
Canım eşin yanlış şekilde uyarı yapmış ama aslında ona hak veriyorum bırak artık şu mereti
Başka şeylerle oyalan ceviz ye fındık yeeee

kız adını unuttum iğne batırıyolarya alternatif tıp enson çağre ona gitcem adam gelmeden beni çok pis tehdit ediyo

Evet ya çok korktum stresten mi oldu diye ödüm koptu neyse ki rengi sarardı
tekrar ne zaman gitçen doktora şimdi?yumurta için gitçen mi yine?
güzelsin ki kocan beğenmişde almış yavrum yalan mı dicem ufacık da burnun vardı ben gördüğümde sonradan değişmediyse

ahahahaha ahabohtur evet bu gidişle sigara yerine sen bağımlılık yapçan ayyyyyyyyyy yine karnım ağrıdı gülmekten evet canim o laf öyle
Aman diyim sen yüklüsün öyle çok kikirdeme ben artık tepkisizim herşeye anca burda similey atıyorum gülerken bebeğim düşçek diye korkuyorum
Bu arada benim Türkçem hep 5 ti kompozisyonlarım hep duvarlara asılırdı o yüzden özlü sözleri de iyi bilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…