- 16 Temmuz 2012
- 4.853
- 1.914
- 198
- Konu Sahibi Pinuspinea
-
ayyy allahımm sorma yaww en sonunda stresten tahtalı köyü boyluycamm galibaaa
ben sıkıntıdan erken girecem valla menapozaa
bakk buyudu senın bıcırıkk yakındaa ayaklanmayadaa başlıycakk
hehehe bugünlerde bulaşıcı galiba sıkıntı bende şu bebeişi bi doğursam menapoza girmek için dua topii açıcambusabah baktım resim değişmiş çokşukur artık bişeye benzemiş dedim tabi neye benziyo anlayamadım ilk fotomuzu merak ediyorum acaba burnu benimki gibi kibarmı olcak yoksa babası gibi laz uşamı olcak
herkesinn derdii ayrıı işteee :118:
heheheh efet pek neye benzedıgı anlaşılmıyor ama zamanla buyuycek serpilcek annesi...
bendaa laz kızıyımm benımde kocaman burnum var yaff benimkide babasının burnuna benzesin
kız allah iyilini versin yanındada bide bebek versin sana adam laz benimkide laz uşa olur herhalde niye ay benim koca yakışıklı biraz burnumuz büyük okadar
kızlar sizler hamile olduğunuzu hissetmişmiydiniz.
gebelikten kaynaklanıyor canım. hatta bak en büyük örnek ben 4 gündür lavoboya çıkamıyordum karnım 5 aylık gebe gibiydi. en sonunda günde 3-4 tane kuru kayısı yedim bir de sabahları aç karnına bir kaşık su ve bir kaşık HAKİKİ ZEYTİNYAĞI karıştırıp içtim.şimdilik çok rahatım. tabi 4 günün ardından bi yarım saat çıkamadım tuvaletten...sende yap bak göreceksin rahatladığını
kocamann birrr amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnn(bebiş içinn )
lazz adamı olur o kadarr...benim kocada laz ama burnu hokka gibin maşallahhhamann yeterkı olsunda bebiş burunlu olsun
ayy kuzu ya sorma kalbim biyerimden çıkacaktı hadi başla der gözlerle millet şöyle bi baktı zaten toplanırlarken ben çoktan ruhumu teslim etmiştimtatlişimmm sunumunn nasıl geçtiii heycann durumun ne alemdee :118:
altına falan işemedinn dimeeee
canım geçecek o günler hayırlısıyla hepinizin müjdesini alıcaz bigün,bi ara bereketliydi çünkü o günler bat olan hatun sayısı çoktu canım benimGünaydın taze anneler;
Yan mahalleden selam getirdim size. Bizde biraz canlar sıkkın.Günler geçmek bilmiyor. Bir ara çok bereketliydi. Patır patır hamile yağıyordu sanki ama şimdi durdu. Bizi unutmayın. Kendinize iyi bakın. öptük hepiniziiiiiiiiii.................
canım ne durumdasın kız korkma bu defa öyle olmicak inşallah o yumoşları bi yakalarsamerhaba cici anniş adayLarı vee anniş olmayı bekleyenlerr..nasılsınız kızlarr...
benim iğnemin üzerinden 2 gün geçti hiç bi kasık agrısı akıntı vs bı belırtı yok korkuyorum yıne yumoşlarım çatlamıycakta kiste dönüşecek diyee...
asiselcan canım doktora gittinmi...
sen bırakırsın sigarayı kuzum bak okudugun yazıda bebegın senınle yemek yıycek aynı şekilde sigarada içiçek istermisin hiç sigara içmesini...aklına getırme sıgara yerıne al eline cubuk kraker yee
hakkat kız ne kadar büyümüş senin cimcimebiz bugün kocaman olmuşuz sonunda buyuduk
eğer test pozitifse ve adet de olmadıysan kanda çıkması lazım canım hadi hayırlı olsun hoşgeldinyani kanda çıkar di mi?pozitif olup da çıkmama ihtimali olmaz yani..ayy salı günü bir gelse de içimdeki stres gitse...
ben tahmin ettim canım kasık ağrılarımdan ve idrardan özelliklekızlar sizler hamile olduğunuzu hissetmişmiydiniz.
piliştikçim hoşgeldin güzel haberlerle geldin.kayınvalide biliyomu hamile olduğunu canım?Miniğimmm. artık pek nete takılamıyorum işler yüzünden. kayınvalidemler de geldi. ev curcuna yani :13: nasıl gidiyor hamilelik raahat mı ?? İnsanın kendinden başkası hiç önemsemiyor. hamileymişim değilmişim hiç kimsenin umrunda değil. şimlilik sadece sivil çalışıyorum.ama aynı tempo devam. Hazımsızlık dışında hiç şikayetim yok bir de son 1 haftadır çok hafif bulantıların oluyor sabahları okadar.İikimizde iyiyiz allaha şükür.Bebişimizin minicik fotoğrafı çerçevede başucumuzda duruyoriştahım da yerinde.hatta geçen gün eşimi gecenin bir yaırsı künefe almaya yolladım sende ne var ne yok canım?
anammm sus kız hatırlatma 53,4 çıktım toktorda ben yakındım baya doktor böle iyidir dikkat et yeter dedidaha duuuur ne şişler görecez bu ne ki incecik olan belimiz 38 olan bedenimiz nerelere gidecek li li liiiiiiiiiiiiiiiiii
herkesinn derdii ayrıı işteee :118:
heheheh efet pek neye benzedıgı anlaşılmıyor ama zamanla buyuycek serpilcek annesi...
bendaa laz kızıyımm benımde kocaman burnum var yaff benimkide babasının burnuna benzesin
kız öle bi anlatmışın ki canım istedi limonlu zeytin oh misselam kızlaaaaar nabersiniiiiz
nası gidiyo hamilelik
ben dün hamsi aşerdim biliyo musunuuuuuuzzbugün aldık, cumartesi günü karşı komşumla birlikte ızgara yapıcaz, pikniğe gidiciğiz
bugün de biber turşusu yedim, acı olmasa bitirecem, o derece yanii ama acıydı:18: ben de limona diktim gözümü, zeytini bi güzel limonladım, limonu da yedim
benimc anım hiç tatlı bişey istemiyo, sürekli ekşi sürekli ekşi kız mı olacak ne
kız öle bi anlatmışın ki canım istedi limonlu zeytin oh misye ekşi çıkar ayşeyi canım ama çok da yüklenme midene yazık
hamsi güzel seçim olmuş ben de çok seviyorum balık hergün olsa hergün yerim gibi geliyo şimdilik
kayınvalidem hamile olduğumu bilse ona yaptırırım da bilmiyo ben de evde yapmıyorum zaten kocada yemiyo
ben de hiç tatlı istemiyorum ama geçen biyerde okudum da hamileler ilk aylarda genelde ekşi ve tuzlu yiyomuş
hihuhuhuhuh :118: dum tıs dum tıs yaşasın koca burunlu bebekler anam sigarayla felan çıkmasında başka bişey istemiyorum
Kızlar nassınız ya bi türlü yazmak nasip olmadı işyerinde sunum yaptım heycandan altımı doldurcam diye korkuyodum
zaten kaç gündür stres basmıştı ama çok şükür atlattım
Dün açıık pembe akıntım oldu çok korktum moralim de bozuldu ateşim çıktı stresten erkenden yattım
şimdi akıntım var ama sarı çok şükür.çok korkuyoum yine de
ayy kuzu ya sorma kalbim biyerimden çıkacaktı hadi başla der gözlerle millet şöyle bi baktı zaten toplanırlarken ben çoktan ruhumu teslim etmiştim
altıma işemeyeyim diye 10 dk da bi çişe gittimmüdürün dik dik bakışlarına rağmen su gibi aktı geçti
alkışı da aldım oturdum yerimeüzerimden kamyonla yük kalktı desem inanırsın dimi
canım ne durumdasın kız korkma bu defa öyle olmicak inşallah o yumoşları bi yakalarsa
ya bi git yaaa kocamanmış görmesek kandırcan arkadaşş
fıstık gibi hatunsun maşşallaaaaah
geçmiş olsun şekerim ortalığı çiş kokusu almadan bitirmişsin bu işi hakkını vermişsin tebriklerkan vermedim hala gitmedim canım okadar sıkınki aslında dün gece benim herif aradı sigarayı bırakamıycaksan git aldır dedi moralim çok bozuk aslında bu sabah içmiştim bidaha içmiycektim akşam baktım evrim teorim gerçekse canavara dönüşüyorum dedim gittim sigara aldım çünki çok ağlıyodum sinirliydim 3,5 saate 2 tane içmişim kafayı sıyırdım bilemedim ne yapsam
Sağol şekerim teşekkür ediyuum
Canım eşin yanlış şekilde uyarı yapmış ama aslında ona hak veriyorum bırak artık şu mereti
Başka şeylerle oyalan ceviz ye fındık yeeee
oleeeyyyy oldudaa bittii maşallaaahhhh :118:
çok şüükür atlattın kuzumm..amaann bakk dikkat stresten mi oldu acaba pembe akıntın stresten uzak durmaya bak kuzuu ..yiğenimee iyii bakkk
inanırımm inanırımm dişimi aldırdıktan sonra aynı kamyon benımde üzerimden kalkmıştıı
yaa ne biliyim yaa hiç bi yumurta çatlama belirtisi yok..ayaklarım buz gıbı hıc ısıtamıyorummm ...
amann kuzumm ne fıstık ne fıstıkk...ama yinede teşekkür ederm bebegimm senin kadar olmasakta idare edıyoz iştee
kız adını unuttum iğne batırıyolarya alternatif tıp enson çağre ona gitcem adam gelmeden beni çok pis tehdit ediyo
ahabohtur mu
tehditle etmeyeni etmeli tektir tektirle uslanmayanın hakkı kötektir
öyle miydi o laf kocan işte öle edecek sana
Aman diyim sen yüklüsün öyle çok kikirdeme ben artık tepkisizim herşeye anca burda similey atıyorum gülerken bebeğim düşçek diye korkuyorumahahahaha ahabohtur evet bu gidişle sigara yerine sen bağımlılık yapçan ayyyyyyyyyy yine karnım ağrıdı gülmekten evet canim o laf öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?