Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

Selam kızlaar
Nabersiniz bugün

Bugün benim karnıma çok şiddetli bi sancı girdi, ve de acıdı, kıpırdayamadım. 2-3 dakika sürdü sonra geçti.
Salı günü doktora gidecektik ama, öne aldık randevuyu, yarın gidiyoruz..

Bakalım neler diyecek, hayatımdaki en heyecanlanacağım anlardan biri olacak; normalde kolay kolay heyecanlanmam hiç

onunda huyu öyle onuda öyle kabul etmek lazım tatlım hem bakalım bız anne olunca nasıl olucaz...
sağol canım allah razı olsun aminnn...
kesinlikle anne sevgısı cok farklı ben bunu annemı kaybedınce daha ıyı anladım...ve hiç kimse annem kadar üzerime titremedi o yuzden hayattayken degerlerını bılın onları cok sevdıgınızı soyleyın....

ahh bee cnm bende bu koca varken derse çalışmak ne mümkün...hep bu yumurtlama gunlerınde nedense tartısıyoruz...bugünde eşime sabah benımle gel dedım dişçiye gidicektim dikiş aldırmaya ordanda markete gıder alışveriş yaparız dedım demez olaydımmm...açtı agzını yumdu gözünüü ben ne işe yararmısım onsuz bı yere gıdemezmıymsımdee bırsuru şey...bende kızdım kendım gittim hallettım işlerimi...
bu arada bu hafta gececı çalışıyor eşim aksm 7 de işe gidip sabah 8 de gelıyor...o yuzden bız çalışmalarımızı sabah yapıyoruz genelde ben 12 de hallettımm işlerimi geldim beyfendıde yattı aşşagıya..bugun de çalışma yaapmamız gerektıgını bılıyordu...akşam 6 da uyandı dedım yıne uzatmıyım bugun 16 gun cok onemlı yıne alttan alıyım dedım ynına gıttım bu seferde ıttı benı az daha yere yapıştımm....dahaa ne yapıyımm ben buna..çok sinirli zaten bıktım bunun bu sınırınden....
anlıycan yumurta çatlasada catlamasada calısma olmadııgı ıcın bu ayda olmıycak bebiş...bıdaha doktorada gıtmıycem yeterr bıktım vallaa...

Maxi senin takvimin niye yok yavrum böle anlamıyorum neyin nesi oldunuz
Benim de bugün yine sarı akıntım var biraz
Bi de ağrı giriyo ara ara
İlk randevunmu doktorda canım?

geçmiş olsun inşallah sağdece kasılmadır canım önemli bişey yoktur umarım dr. gelince bizede haber ver canım

doktordan net bişey duymadım canım, o yüzden takvim yapmadım.
ilk randevumuz değil, daha önceki gittiğimizde kese görünmemişti; rahim duvarında kalınlaşmayı gördü sadece. yarın, kalp atışlarını duyduktan sonra -duyarsa- gidişata göre konuşur artık.
aslında son adet tarihinin ilk gününü hesapladığımda 7 haftanın içinde oluyorum. ama 2 hafta önce gittiğimizde -5 haftalıkken yani- kese görünmedi. o yüzden ben de tam belirleyemiyorum.
yarın keseyle beraber kalp atışını da duyarsa sat'a göre 7 haftalıksın der herhalde..

kelebeğim o sarı akıntı normal yavruşum ya 3 hamileliğimdede benim öyle oldu bundada öyle bağzen sarı bağzen beyaz benimde ağrılarım azaldı bağzen oturuş pozisyonuma ve yatışıma bağlı ağrıyo

oyy ben bu adamlara ne diyim zaten hep ya çok mutluyken ya lazım olduklarında böle davranırlar
ama sen merak etme canım 3 gün önce çalışmış olsan bile şansın var biliyosun
canını sıkma nasılsa barışır boşver düşünme bunları
inşallah bu ay hamile kalırsın bu da ona kapak olur inşallaaaaah

Yap canım olsun zaten hepimiz sat yazıyoz en fazla 1 hafta fark oluyo arada nadir olarak
büyük ihtimal duyarsın kalp atışını geçen defa ben 6+4 te falan gördüm ve duydum

benim de öyle canım arada azalıyo akıntım pembemsi gibiydi sarı oldu şimdi
geçen hamileliğimde şu sıralar kahverengi akıntılarım başlamıştı bile
Aman allah korusun

sormaa gitsin yaa her yumurtlama zamanı boyle sorunlar cıkıyor ne oluyor bu adama bılmem..gece çalıştıgı zamanda cok sınırlı oluyor benıde delı edıyor sabır sabır nereye kadarrr yakında tımarhaneyı boyluycam off bugun boyle bı duygusalım anne konusu açılınca çok kötü oluyoum
çarşmba çalışmıştık ama ne bılıım yaa zaten hıc umudum yok...bidahakı ay aşılama olcam ben kesinn o kadar darlandımkı bagıra bagıra aglamak ıstıyorum...
gıder ayak yanaşmaya calısıyo laf attı aama cvb verırmıyım ...
ayy inşallahh kuzumm yaa ne olurr hamıle olan kızlar dua edın bana bu son şansım benım yaaaa

yarın bakıcam canım, içim kıpır kıpır aslında

canlarım, akıntı alt idrar yollarında enfeksiyona işaret olabilir. bi idrar kültürü yaptırın derim.

Kızlar merhaba ben de 5+2 haftalık hamileyim.. Ama benim anlamadığım sat 7ekim yani 6+2 değilde neden 5+2... Adet haftası hesaba katılmıyor mu

Kızlar merhaba ben de 5+2 haftalık hamileyim.. Ama benim anlamadığım sat 7ekim yani 6+2 değilde neden 5+2... Adet haftası hesaba katılmıyor mu

Son düzenleme:

Canım benim hassas konular bunlar duygusal olman çok doğal
Ama ağlamak yok tammammııııııı
yanaşır tabi yorgunlukla nettiğinin farkında diildir o canım
gece çalışmak da zor ama tabi bu onu haklı çıkarmaz
ama sen yine de huzurunu korumak adına sakin dur kuzu
bu arada dün gece uyandım birden uykum da kaçtı bebecime dua ettim sonra aklıma geldin sana da dua ettim canım
böle şeyler söylenmez ama söyledim işte ben de böle manyağım

yarın bakıcam canım, içim kıpır kıpır aslında

canlarım, akıntı alt idrar yollarında enfeksiyona işaret olabilir. bi idrar kültürü yaptırın derim.
Maksicim benim akıntı vajinal belli
Yarın doktorla konuşçam sorcam
zaten belki idrara da bakar

merhaba canım benim sat 6 ekim ben bugün 5+6 yım
senin de 5+5 olman lazım yanlış bi hesap olabilir mi?

canımm benim allah razı olsun senden bende hep dua edıyorum senın ıcın saglıcakla bebegını kucagına alman için...
şimdi aradı benı özür diliyo nıyetı benı ıttırmek değilmişde cart curt..sabahta mezara getırcekmiş benı...
bide istedıgım bısey varmıymış kıyafet alıcakmış bana pehh...
dedım bu ayda boşa geçti hiç bişey istemıyorum ben...
sadece huzurr vee minik bir bebek istiyrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…