- Konu Sahibi Pinuspinea
-
Aman diyim sen yüklüsün öyle çok kikirdeme ben artık tepkisizim herşeye anca burda similey atıyorum gülerken bebeğim düşçek diye korkuyorum
Bu arada benim Türkçem hep 5 ti kompozisyonlarım hep duvarlara asılırdı o yüzden özlü sözleri de iyi bilirim
bende sigara yüzünden düşürcem diye korkuyorum komşu 34 yaşında doğurdu fos fos içiyodu çocuk 4.5 kilo doğdu hatta kilodan 10 gün doğamadı arkadaşım ona keza oda içiyodu bende kendime pay çıkarıyom yavaş yavaş
Hadi ordan yerim senin payını bırakçan arkadaşım sen de mi 4,5 kilo doğurmak istiyosun anlamadım
benim annem de kardeşimi 4,5 kilo doğurdu hem de 38 yaşında
ama o sigara içmedi süt içti fos fos
yok ya 4,5 fazla bence kelebeğim şakamaka benim kafa çok pis bozuldu yarın gideyim kaymakam amcaya kimlimi yenileyim sonra gideyim doktor amcaya bakalım ne diycek ne demiycek şu miğdem bi bulanmaya başlasa inşallah tiksinirim çok insanda olmuş bu bende olurmu bilmiyorum ya ben kusmuyorumda nasıl bişeyim bilemedim
Ben de ya azcık midem bulansın istiyorum yoksa herşeyi yicem şişçem
midem bulansın ama kusmayim
Kimliğine noldu hala bekar mı yazıyo yoksa
selam kızlar iyi gördüm sizi neler olmuş bi bakim çıkim dedim ama selam vermeden olmaz dimi .... bekleyin az kaldı bizde gelicez
hoşgeldin canım bekliyoz tez zamanda geliverin inşallahselam kızlar iyi gördüm sizi neler olmuş bi bakim çıkim dedim ama selam vermeden olmaz dimi .... bekleyin az kaldı bizde gelicez
ay ne yedim kız aşkolsunbebeğin payı senin payın benim payım derken dünyanın payını yedin 1 haftadırsanki ben farklıyım miğdem taş gibi olmasa dahada yiycemde işte. kız hee heee hala kimlikte bekar takılıyom ya çok üşengeç bi insanım benimyerimde başkası olsa daha regl günü gelmeden kan verirdi ben 5. haftaya girdim hala gidecem kimlik değişcek uhuhuuuuuuuuuu uzun hikaye ben bu kaplumba hızıyla anca doğuma giderim hastaneye miğde bulantım bu haftanın sonunda ara ara yoklar sanırım 7 yada 8 de bariz bulanır ama 8. haftaya kadar ben kusmamıştım ama şimdi kusarmıyım bilemiycem çalışana zor olucak işyerinde ya çantanda buz dolabı poşetiyle gez bari otobüste herkeze arkanı dön üstlerine kusma
selam kizlar bende ´pazartesi kontrole gitcem insallah hersey yolunda gider keseyi görürüz regilim 2 gun gectikten sonra dr gitigimde rahimde hic bir sey görünmüyordu idrarda positiv cikti simdi cok merak ediyorum benim icin dua edin güzel haberlerle geleyim
Günaydın kızlar cumanız mübarek olsun
ne güzel bi gün yaa bugün son,yarın doktora gidiyorum ve ayrıca çalışmıyorum
ömrümü yediler ömrümü
hoşgeldin canım bekliyoz tez zamanda geliverin inşallah
ay ne yedim kız aşkolsun
sen hakkaten ne üşengeçsin burnunun dibindeki sağlık ocağına gidip kan vermiyosunneyse doktora gidince bebeğin cinsiyetini de öğrenirsin
bu arada geçen gün kendimle gurur duyuyodum midem bulanmıyo diye bu sabah öğüre öğüre servise bindim
bi de yolda pisliklerin yerde izleri vardı afedersiniz tükürmüşler midem kalktı yaa
ne biçim insan bunlar beee
hoşgeldin tatlım görünmemesi çok normal ben 5+0 da gittim o bile zor göründü doktor normal dedi
pazartesi kesin görürsün canım belki bebeğini bile görürsün
güzel haberini paylaş bizle mucuukk
günaydın :)
ben de gaz sorunu yok..ayy hiç bişe yok ben de ya..
testim pozitif 6 gün geçen adetim var,bir de ara ara sancılarım onun dışında henüz hissettiğim bişe yok..
salı doktora gidicem,bakalım artık :)zaten hamile değilmiyim neyim yaaa..böyle hisettmeden olur mu?
günaydınn annecikler :)
Benim sadece sabahları az biraz iştahsızlık oluyor.
En belirgin hamilelik belirtim, akşam 8 de her nerdeysem uyuyakalıyorum.
Haftasonu sinemaya gitmiştik,film yarıya gelmeden uyuyakalmışım,eşim bidaha seni sinemaya götürmem, yalnız bıraktın beni dedi
Kızlar birde canım feci ciğer istiyor, ama gebe bir arkadaşıma doktoru ciğer yeme demiş,bir bilen arıyorum bana ye ya da yeme diyecek
teşekkürleri çok saol içimi rahatlattın valla :)
sen ne zaman öğrendin? ben 14 kasımda test aldım :)
aynen bu dediklerini bu sabah yaşadım gerçi gaz süt içtiğim için oluyo bendeGunaydin kizlarr
Gaz sorunu yasiyorumm cok siz deed varmi acabaa
Bide sabahlari tam ise gidecegim vakit ogurme yasiyorumm icim disima Cikiyor resmen
soda serbest ama fazla değil canım,yani azı karar diye duydum.bilmediğimiz şeyleri içmemekte fayda varkız okurken bile fenalaştım bak aha gittim gidiyom oldum hamiş olmaya gerek yok ben normaldede tiksinirim iiiiiiiiii bebişim ilk 3 ay 3 kg alman gerekomuş ben acayibim çok sık acıkıyom az yiyommmmm ama miğdemdekiler hep duruyo erimiyo okadar rahatsızım ki anlatamam soda içsem zararı olurmu duydunmu hiç böyle bişey
günaydınn annecikler :)
Benim sadece sabahları az biraz iştahsızlık oluyor.
En belirgin hamilelik belirtim, akşam 8 de her nerdeysem uyuyakalıyorum.
Haftasonu sinemaya gitmiştik,film yarıya gelmeden uyuyakalmışım,eşim bidaha seni sinemaya götürmem, yalnız bıraktın beni dedi
Kızlar birde canım feci ciğer istiyor, ama gebe bir arkadaşıma doktoru ciğer yeme demiş,bir bilen arıyorum bana ye ya da yeme diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?