Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

bende sigara yüzünden düşürcem diye korkuyorum komşu 34 yaşında doğurdu fos fos içiyodu çocuk 4.5 kilo doğdu hatta kilodan 10 gün doğamadı arkadaşım ona keza oda içiyodu bende kendime pay çıkarıyom yavaş yavaş

Hadi ordan yerim senin payını bırakçan arkadaşım sen de mi 4,5 kilo doğurmak istiyosun anlamadım
benim annem de kardeşimi 4,5 kilo doğurdu hem de 38 yaşında
ama o sigara içmedi süt içti fos fos

Hadi ordan yerim senin payını bırakçan arkadaşım sen de mi 4,5 kilo doğurmak istiyosun anlamadım
benim annem de kardeşimi 4,5 kilo doğurdu hem de 38 yaşında
ama o sigara içmedi süt içti fos fos

yok ya 4,5 fazla bence kelebeğim şakamaka benim kafa çok pis bozuldu yarın gideyim kaymakam amcaya kimlimi yenileyim sonra gideyim doktor amcaya bakalım ne diycek ne demiycek şu miğdem bi bulanmaya başlasa inşallah tiksinirim çok insanda olmuş bu bende olurmu bilmiyorum ya ben kusmuyorumda nasıl bişeyim bilemedim

Ben de ya azcık midem bulansın istiyorum yoksa herşeyi yicem şişçem
midem bulansın ama kusmayim
Kimliğine noldu hala bekar mı yazıyo yoksa

selam kızlar iyi gördüm sizi neler olmuş bi bakim çıkim dedim ama selam vermeden olmaz dimi .... bekleyin az kaldı bizde gelicez

Ben de ya azcık midem bulansın istiyorum yoksa herşeyi yicem şişçem
midem bulansın ama kusmayim
Kimliğine noldu hala bekar mı yazıyo yoksa

bebeğin payı senin payın benim payım derken dünyanın payını yedin 1 haftadır sanki ben farklıyım miğdem taş gibi olmasa dahada yiycemde işte. kız hee heee hala kimlikte bekar takılıyom ya çok üşengeç bi insanım benimyerimde başkası olsa daha regl günü gelmeden kan verirdi ben 5. haftaya girdim hala gidecem kimlik değişcek uhuhuuuuuuuuuu uzun hikaye ben bu kaplumba hızıyla anca doğuma giderim hastaneye miğde bulantım bu haftanın sonunda ara ara yoklar sanırım 7 yada 8 de bariz bulanır ama 8. haftaya kadar ben kusmamıştım ama şimdi kusarmıyım bilemiycem çalışana zor olucak işyerinde ya çantanda buz dolabı poşetiyle gez bari otobüste herkeze arkanı dön üstlerine kusma

selam kızlar iyi gördüm sizi neler olmuş bi bakim çıkim dedim ama selam vermeden olmaz dimi .... bekleyin az kaldı bizde gelicez

selam iyi yapmışsın gelmişsin canım valla bizde sizlerden güzel haberler bekliyoruz bebeğini alan gelsin bekleme yapmayın

selam kizlar bende ´pazartesi kontrole gitcem insallah hersey yolunda gider keseyi görürüz regilim 2 gun gectikten sonra dr gitigimde rahimde hic bir sey görünmüyordu idrarda positiv cikti simdi cok merak ediyorum benim icin dua edin güzel haberlerle geleyim

Günaydın kızlar cumanız mübarek olsun
ne güzel bi gün yaa bugün son,yarın doktora gidiyorum ve ayrıca çalışmıyorum
ömrümü yediler ömrümü

hoşgeldin canım bekliyoz tez zamanda geliverin inşallah

ay ne yedim kız aşkolsun
sen hakkaten ne üşengeçsin burnunun dibindeki sağlık ocağına gidip kan vermiyosun neyse doktora gidince bebeğin cinsiyetini de öğrenirsin
bu arada geçen gün kendimle gurur duyuyodum midem bulanmıyo diye bu sabah öğüre öğüre servise bindim
bi de yolda pisliklerin yerde izleri vardı afedersiniz tükürmüşler midem kalktı yaa
ne biçim insan bunlar beee

hoşgeldin tatlım görünmemesi çok normal ben 5+0 da gittim o bile zor göründü doktor normal dedi
pazartesi kesin görürsün canım belki bebeğini bile görürsün
güzel haberini paylaş bizle mucuukk

Kızlar hamileyken 9 tane ayva yicez bunu da KK dan okudum
Şimdi 9 ayvayı bu hamilelik süresince yiyince bebek ay yüzlü ve huyu güzel oluyomuş
Ben başladım yemeye 2 gündür daha yarım yiyebildim ama feci kabız yapıyo haberiniz olsun
Tabi bunun için de çare var kayısı yiyicez bol bol :124:
Hadi gene iyisiniz bak neler buluyom size

Gunaydin kizlarr
Gaz sorunu yasiyorumm cok siz deed varmi acabaa
Bide sabahlari tam ise gidecegim vakit ogurme yasiyorumm icim disima Cikiyor resmen

günaydın :)
ben de gaz sorunu yok..ayy hiç bişe yok ben de ya..
testim pozitif 6 gün geçen adetim var,bir de ara ara sancılarım onun dışında henüz hissettiğim bişe yok..
salı doktora gidicem,bakalım artık :)zaten hamile değilmiyim neyim yaaa..böyle hisettmeden olur mu?

kız okurken bile fenalaştım bak aha gittim gidiyom oldum hamiş olmaya gerek yok ben normaldede tiksinirim iiiiiiiiii bebişim ilk 3 ay 3 kg alman gerekomuş ben acayibim çok sık acıkıyom az yiyommmmm ama miğdemdekiler hep duruyo erimiyo okadar rahatsızım ki anlatamam soda içsem zararı olurmu duydunmu hiç böyle bişey

günaydınn annecikler :)
Benim sadece sabahları az biraz iştahsızlık oluyor.
En belirgin hamilelik belirtim, akşam 8 de her nerdeysem uyuyakalıyorum.
Haftasonu sinemaya gitmiştik,film yarıya gelmeden uyuyakalmışım,eşim bidaha seni sinemaya götürmem, yalnız bıraktın beni dedi
Kızlar birde canım feci ciğer istiyor, ama gebe bir arkadaşıma doktoru ciğer yeme demiş,bir bilen arıyorum bana ye ya da yeme diyecek

gün aydın canım bu haftalar böyle oluyo bende öyleyim az bi akıntı bağzen oda gelmiyo biraz ağrı onun miğdemde sorun var yediklerim erimiyo sanki çok şiş başkada bişey yok hamilesindir canım 6. haftadan sonra başlar bulantılar aşerme yani daha erken canım

sabah bende oldum olası bişey yemem zağten kahvaltı yapmam şimdi kendimi zorluyorum eh işte canın ciğer istiyosa 1 parça ye canım ne olcak çokmu zararlı bişeymiş ki bilemedim ama ben olsam 1 parça yerdim aklımda kalcana miğdemde kalsın bende geçenlerde kapının kolunu sildim sonra yaladım sonra dişimi sürttüm baktım kapı kulpsuz kalacak bıraktım

teşekkürleri çok saol içimi rahatlattın valla :)
sen ne zaman öğrendin? ben 14 kasımda test aldım :)

Gunaydin kizlarr
Gaz sorunu yasiyorumm cok siz deed varmi acabaa
Bide sabahlari tam ise gidecegim vakit ogurme yasiyorumm icim disima Cikiyor resmen
aynen bu dediklerini bu sabah yaşadım gerçi gaz süt içtiğim için oluyo bende
balon olup uççam yakında
soda serbest ama fazla değil canım,yani azı karar diye duydum.bilmediğimiz şeyleri içmemekte fayda var
çok rahatsız olursan iç,her zaman içme bence

Günaydın canım halsizlik bende de var.Bazen ekrana bakarken uyuyo gibiyim
Doktor çok normal dedi
Bu arada ciğer yemeyin kızlar sakatat salam sucuk sosis ooow çok zararlı şeyler şu an

ilk 3 ayda 3 kg mu? naptınız siz?*doğum zamanı 30 kg alırsınız o zaman..
ilk 5 ay 2-3 kgdan fazla alınmaması gerekiyormuş..zaten kilo alımı 6.aydan sonra başlıyor yoğun olarak..ilk 5 ay ne kadar az kg alırsanız o kadar iyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…