- Konu Sahibi Pinuspinea
-
- #2.901
Selam hanimlar,
Nasiliz bakalim,bn artik en ufak birseyde çok ama çok yoruluyorum yaa,ayaklarım özellikle çok ağrıyor,bide şu kasılmalar tabi , oğlum topak gbi toplanıyor bıyere)) iş yapmak artık bir zulüm,hayırlısıyla vakit geçsede alsak bebişlerimizi kucağımıza ,
Ben bugün hastane çantamızıda hazırladım kızlar,ne olur ne olmaz acil durum koydum kapımın yanına)
Bebişim için koyduklarım;
2tane penye battaniye
1 takım hastane çıkışı (10 parça; 2takım mamaönlüğü ağız silme bezi şapkası eldiveni zıbını çıtçıtlıbadisi içinde )
Ekstradan bi tulum,bi mama önlüğü,2çorap,bi çıtçıtlı badi daha
Bebe şampuanı
125ml bibeberon
Bir emzik
25 tane bez
Islak mendil
Tırnak makası
Kendim için;
2takım pijama,bir tane gecelik
2çift çorap,şal
2tane orta boy havlu,
Emzirme atleti,emzirme sütyeni
4 tane iççamaşırı
Ped, göğüs pedi
Diş fırçası ,kolonya ,saç fırçası,saç düzleştirici
Evlilik cüzdanı,iş göremezlik raporunun bi kopyası
Fotograf makinesi
Terlik
Düşünüyorum düşünüyorum bakıyorum başka eksiğim varmı diye ,yada koyupta yazmayı unuttuğum :))) yok galibaaa
Varsa bi eksiğim söyleyin kızlar))))
Ohh bu işte bitti sayılır ...
canım süper olmuş cantan, benim de hazırlamam gerek seninkine göre hazırlayacağım
aklıma senin koydukların dışında birşey gelmedi. ben yapmayacağım ama eğer istersen sen şunu ekleyebilirsin. minik bir hatıra defteri bebiş için, gelen giden ziyaret eder yazar. bazıları yapıyor.
Pinucum maşallah hazırlamışsın çantanı, bende bugün hastane cıkışlarımızı yıkadım astım yavaş yavaş bende hazırlıcam hazırda dursun dediğin gibi ne olur ne olmaz, sabredemeyip erken gelmek isterler belki :), banada tırnak makası ve sampuan gereksiz geldi, birde saç düzleştirici senin içine sindiyse önemli tabiki ama doğumdan sonra saçlarından çok sütünün gelmesiyle uğraşırsın gibime geldi, eğer gögüs pompası aldıysan onun yerine onu koymanı tavsiye edebilirim bide gogus yara kremini koyabilirsin hastanede ne kadar kalacagimiz belli olmaz. Tedbir almakta fayda var.
Ped hasta bezimi aldiniz yoksa adet pedlerinden mi, hasta bezini tavsiye ediyorlar bende daha almadim pek karar veremedim
ohh ne güzel ellerine sağlık canımm sanırım doğuma hazırız :) ama ben senin kadar koymadımm .. en acillerini aldım ki lazım olmuyormuş ama yinede yanında bulunsun canımmm ne olur ne olmazz
hanımlar biliyorsunuz ki bizim bugun kontrolümüz vardıı...
işin kotu yanı bizim doktorun kolu incinmiş 15 gün kadar yokmuş( daha fazlada sürebilirmiş) iyimi belki bnm doğumuma gelemeyebilir..bizde ki sansa bakın ya çok üzüldüm bu duruma başka dr a göründüm bugun ona da içim hiç ısınmadııı off ne yapacam şimdi ben
bu kötü habaerlere rağmen bugun doğumhaneye girdim orda nst çekimi yapıldı ... biraz ürktüm doğumhanedenst mizde herşey yolunda çıktı.. bebiş 2857 gr olmuş. suyu normalmiş. doğum sancısı yokmuş... haftaya yine gel dedi. tabi bnm dr um kadar ilgilenmedi benle o ayrı bir mevzu
cok canım sıkıldı bu duruma yaaaa
ayy çok sinir bozucu cnm yaa;
benim olaya dönmüş biraz,bizim doktorda yıllık izne çıkıyor temmuzda,ama benim içimde bi his var doktorum izne gitmeden doğurucam yetişicem diyorum;tabi kısmet bakalım :)))
bende haftaya giricem nst ye bakalım ne çıkacak merak içindeyim...
hanımlar biliyorsunuz ki bizim bugun kontrolümüz vardıı...
işin kotu yanı bizim doktorun kolu incinmiş 15 gün kadar yokmuş( daha fazlada sürebilirmiş) iyimi belki bnm doğumuma gelemeyebilir..bizde ki sansa bakın ya çok üzüldüm bu duruma başka dr a göründüm bugun ona da içim hiç ısınmadııı off ne yapacam şimdi ben
bu kötü habaerlere rağmen bugun doğumhaneye girdim orda nst çekimi yapıldı ... biraz ürktüm doğumhanedenst mizde herşey yolunda çıktı.. bebiş 2857 gr olmuş. suyu normalmiş. doğum sancısı yokmuş... haftaya yine gel dedi. tabi bnm dr um kadar ilgilenmedi benle o ayrı bir mevzu
cok canım sıkıldı bu duruma yaaaa
Kızlar nasılsınız, kimsenin sesi çıkmıyor.. Ben artık çatı kemiklerimin ağrısından yürüyemiyorum.. Siz nasılsınız? Sıcaklarla aranız nasıl, doktora giden var mı?
o ağrılar beni de öldürüyor :S napcaz ki :26:
Ben de ağrılar yüzünden uyuyamıyorum, yürürken zorlanıyorum. bir de şimdi ayaklarımdaki şişlikler eklendi. arada soğuk suyla yıkıyorum, mümkün olduğunca uzatıyorum ama şişlik hiç inmiyor ağrısı da geçmiyor. son ay artık kızlar bir ay daha sabredeceğizKızlar nasılsınız, kimsenin sesi çıkmıyor.. Ben artık çatı kemiklerimin ağrısından yürüyemiyorum.. Siz nasılsınız? Sıcaklarla aranız nasıl, doktora giden var mı?
Ben de ağrılar yüzünden uyuyamıyorum, yürürken zorlanıyorum. bir de şimdi ayaklarımdaki şişlikler eklendi. arada soğuk suyla yıkıyorum, mümkün olduğunca uzatıyorum ama şişlik hiç inmiyor ağrısı da geçmiyor. son ay artık kızlar bir ay daha sabredeceğiz
ben artık heyecandan çatlıcam ağrılar bi yana, oğluma kavuşmak istiyorum artık karnımın içindeki hareketleri dışarda gözle görebilmek istiyorum ama zamanınıda beklemek istiyorummmm :)
ne çok şey istiyorummm allahımmmm :)))))))))
selam kizlar internetmz yok oyüzden yazamıyorum ama hep telden takipteym:)merak etmissiniz kim daha önce dogurcak diye bizim kız dayanamıyor persembe günü dr.kontrlüne gittik sezeryan olmak istiodum basindan beri sezeryan günümüzü belirlicektk ki nst de sancimiz cikti önce yerlesme sancisidir hemsire hnm dedi dr.um 10temmuzda aliriz fln istersen alttan bakalim dedi bende iyiki tmm demisim zaten agdami fln yapmistim rahim agzi inmis iyice acılmamıs ama temmuzu beklemez deyince heyecan tavan yapti yat kalkma dedi ama ben 2gün yatabildim kilosu fln masallah 3100lerde allaha sükür baska sorunumuzda yok dogurursam dogurayım diye bekliyorum sancilar dünden beri iyice belli ediyor artik basi yerlesiyor kanala hissediyorum gece hic uyuyamadim dua edin kızlar bize dogum kolay gecsin:)hepinizi öpüyorum yazarim yine !
selam kizlar internetmz yok oyüzden yazamıyorum ama hep telden takipteym:)merak etmissiniz kim daha önce dogurcak diye bizim kız dayanamıyor persembe günü dr.kontrlüne gittik sezeryan olmak istiodum basindan beri sezeryan günümüzü belirlicektk ki nst de sancimiz cikti önce yerlesme sancisidir hemsire hnm dedi dr.um 10temmuzda aliriz fln istersen alttan bakalim dedi bende iyiki tmm demisim zaten agdami fln yapmistim rahim agzi inmis iyice acılmamıs ama temmuzu beklemez deyince heyecan tavan yapti yat kalkma dedi ama ben 2gün yatabildim kilosu fln masallah 3100lerde allaha sükür baska sorunumuzda yok dogurursam dogurayım diye bekliyorum sancilar dünden beri iyice belli ediyor artik basi yerlesiyor kanala hissediyorum gece hic uyuyamadim dua edin kızlar bize dogum kolay gecsin:)hepinizi öpüyorum yazarim yine !
merhaba kızlar ben de c.tesi kontorle gittim bebeğin suyu azalmış ve hala dönmemiş. c.tesi tekrar gidicem ama büyük ihtimal doktor haftaya p.tesi 1 temmuzda yani bebeği alırız dedi 38 haftamda olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?