- 23 Temmuz 2012
- 291
- 14
- 318
- Konu Sahibi Pinuspinea
-
- #2.921
ben artık heyecandan çatlıcam ağrılar bi yana, oğluma kavuşmak istiyorum artık karnımın içindeki hareketleri dışarda gözle görebilmek istiyorum ama zamanınıda beklemek istiyorummmm :)
ne çok şey istiyorummm allahımmmm :)))))))))
Kızlar bu hafta kontrol vardı ama doktorum tatile çıkmış1 Temmuz da dönecekmiş.. 39. Haftada olacağız o zaman.. Bakalım o kadar bekleyecek mi oğlum:)) bebekim seni şimdi daha iyi anlıyorum:)) ama biz bekleyeceğiz inşallah..
hepimiz çok sabırsızlanıyoruz kızlar bebeklerimize kavuşmak için rabbim hepimizi bir nefeste kurtarsın inş.benim bel ağrılarım başladı belime ağrılar iniyor . kasıklarım ağrıyor inanılmaz bir şişme var elim yüzüm ve ayaklarımda resmen yüz hatlarım değişti ... bana şimdilik normal doğum dedi ama sizden saklamıyacağım kızlar çok korkuyorummm:18::18::18::18:
Ah ahh son zamanlara geldik,günler geçmiyor sanki..
hepimiz çok sabırsızlanıyoruz kızlar bebeklerimize kavuşmak için rabbim hepimizi bir nefeste kurtarsın inş.benim bel ağrılarım başladı belime ağrılar iniyor . kasıklarım ağrıyor inanılmaz bir şişme var elim yüzüm ve ayaklarımda resmen yüz hatlarım değişti ... bana şimdilik normal doğum dedi ama sizden saklamıyacağım kızlar çok korkuyorummm:18::18::18::18:
son zamanlar hakikaten geçmek bilmiyor kızlar,ne yapacağımı şaşırdım bende;evde iş yapıyım diyorum takatim yok,dışarı çıkıp dolaşayım diyorum hem sıcakk hem tek başıma tırsıyorum,
sancı falan gelir diye ;
bari oğlum gelsinde onla vakit geçireyim yaa,onu emzireyim ,öpeyim koklayayım istiyorum ....
Masaallah kizlar simdiden bekleriniz hayirli olsun saglikla gelsinler kizimi temmuzda dogurmustum cok sicakta cok zor allah yardimciniz olsun
Merhaba anneler, bizde dün gittik hastaneye bebişim çok iyimiş 2,700gram olmuş maşallah zayıf bebek derken cok iyi gidiyomuş kilosu gününü beklerse 3,5 kesin doğar dedi, inş benimkide normal olucak. Benim içimde bi his var sanki 2hafta sonra doğacakmış gibi hissediyorum. Hele dün misafirlkteydm belime ince ince agrılar girmeye başladı doğum başlıyo sandım :)) korktum valla gezmede doğurdu diyecekler diye.
kızlar nasılsınız.. ben artık iyice ağırlaştım.. gece ayaklarımın ağrısından üzerine basıp tuvalete gitmek o kadar zor geliyor ki.. gece sıcak basmasından en erken 2 de uyuyabiliyorum.. sıcaklar beni çooookk etkiliyor.. pazartesi günü doktor kontrolüm var kızlar.. büyük gün, bakalım ne olacak? allah hepimizin yardımcısı olsun, yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..
canım ben 1 gün önce hiç uyuyamamıştım o yüzden dünü berbat geçirdim. aşırı ağrım vardı yürüyemiyordum. gece biraz erken uyudum bugun daha iyi kalktım düne göre ama dün cidden korktum bebek doğana kadar böyle mi olacağım diye o kadar kötüydüm.
bol bol dinlenmemiz gerek. hepimiz hala birşeyler yapmaya çalışıyoruz ama doktorum da aynı şeyi söylüyor okuduğum yazılar da. gece mümkün olduğu kadar uyuyup bir de öğle uykusuna falan yatmamız gerek. doğuma kadar güç kazanmak için. artık bence kendimizi zorlamamımızın, gezme tozma ev işi yapmamızın anlamı yok. günlük 30 dk yürüyüş dışında bol bol dinlenmemiz gerek.
kızlar nasılsınız.. ben artık iyice ağırlaştım.. gece ayaklarımın ağrısından üzerine basıp tuvalete gitmek o kadar zor geliyor ki.. gece sıcak basmasından en erken 2 de uyuyabiliyorum.. sıcaklar beni çooookk etkiliyor.. pazartesi günü doktor kontrolüm var kızlar.. büyük gün, bakalım ne olacak? allah hepimizin yardımcısı olsun, yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..
Ben de senin gibiyim,uyku falan kalmadı zaten sıcaktan bunalmış durumdayım aralıksız 2 saat uyusam kendimi şanslı hissediyorum.. Bugün dr. kontrolüm vardı nstde sancım çıktı biraz,bu zamanlarda normal sayılıyor zaten ama dr. artık tetikte olmalısın heran gelebilir bebek dedi.. Hayırlısıyla görsek o günleri..
Aynen canım.. Gece yatıp sabah uyandığımız uykular geride kaldı sanırım:) çantan, eşyaların hazırda dursun, ufak eksikler varsa tamamla., az kaldı kavuşacağız inşallah..
son zamanlar hakikaten geçmek bilmiyor kızlar,ne yapacağımı şaşırdım bende;evde iş yapıyım diyorum takatim yok,dışarı çıkıp dolaşayım diyorum hem sıcakk hem tek başıma tırsıyorum,
sancı falan gelir diye ;
bari oğlum gelsinde onla vakit geçireyim yaa,onu emzireyim ,öpeyim koklayayım istiyorum ....
Canım aynı ağrılar bende de var.. Özellikle geceleri el ve ayaklarım davul gibi oluyor.. Artık son haftalar, şişlik normal.. Doğumdan korkuyorum demişsin, boşver doğuracağın gün gelene kadar hiç düşünme, sadece evlatlarımıza kavuşacağımız anı düşünelim..çok az kaldı:))
canım hepimizde sanırım aynı ağrılar var artık. son haftalar, yakında hepsinden bir an önce kurtulup bebişlerimize kavuşacağız hayırlısı ile.
bu arada benim kesin normal doğum olacak. ve açıkçası ben de korkuyorum ama düşünmemeye çalışıyorum. günü gelince çekeceğiz yaşayacağız ne olacaksa olacak. annelerimiz de hep bunu yaşamışlar. onlar yaptıysa biz de yaparız di mi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?