Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

Ah ahh son zamanlara geldik,günler geçmiyor sanki..

,nş canım oğlun gelmeden önce dr un gelir bnde kara kara düşünüyorum ama yapacak bişey yok son günlerde de dr değiştiilmez ki bakalım nasibi nasılsa öyle olacakk

hepimiz çok sabırsızlanıyoruz kızlar bebeklerimize kavuşmak için rabbim hepimizi bir nefeste kurtarsın inş.benim bel ağrılarım başladı belime ağrılar iniyor . kasıklarım ağrıyor inanılmaz bir şişme var elim yüzüm ve ayaklarımda resmen yüz hatlarım değişti ... bana şimdilik normal doğum dedi ama sizden saklamıyacağım kızlar çok korkuyorummm:18::18::18::18:

Canım aynı ağrılar bende de var.. Özellikle geceleri el ve ayaklarım davul gibi oluyor.. Artık son haftalar, şişlik normal.. Doğumdan korkuyorum demişsin, boşver doğuracağın gün gelene kadar hiç düşünme, sadece evlatlarımıza kavuşacağımız anı düşünelim..çok az kaldı:))

Ah ahh son zamanlara geldik,günler geçmiyor sanki..

son zamanlar hakikaten geçmek bilmiyor kızlar,ne yapacağımı şaşırdım bende;evde iş yapıyım diyorum takatim yok,dışarı çıkıp dolaşayım diyorum hem sıcakk hem tek başıma tırsıyorum,
sancı falan gelir diye ;
bari oğlum gelsinde onla vakit geçireyim yaa,onu emzireyim ,öpeyim koklayayım istiyorum ....

Ben de aynı durumdayım,deli gibi temizlik yapasım var ama yeterince gücüm yok.Yürüyüş yapayım diyorum çarpıntım oluyo,bi yandan da herkes oturma yürü bol bol doğumun kolay olsun diyo.Ayy ne bileyim bu son ay zor geçecek gibi.

canım hepimizde sanırım aynı ağrılar var artık. son haftalar, yakında hepsinden bir an önce kurtulup bebişlerimize kavuşacağız hayırlısı ile.
bu arada benim kesin normal doğum olacak. ve açıkçası ben de korkuyorum ama düşünmemeye çalışıyorum. günü gelince çekeceğiz yaşayacağız ne olacaksa olacak. annelerimiz de hep bunu yaşamışlar. onlar yaptıysa biz de yaparız di mi ama

Merhaba anneler, bizde dün gittik hastaneye bebişim çok iyimiş 2,700gram olmuş maşallah zayıf bebek derken cok iyi gidiyomuş kilosu gününü beklerse 3,5 kesin doğar dedi, inş benimkide normal olucak. Benim içimde bi his var sanki 2hafta sonra doğacakmış gibi hissediyorum. Hele dün misafirlkteydm belime ince ince agrılar girmeye başladı doğum başlıyo sandım :)) korktum valla gezmede doğurdu diyecekler diye.

Maşallah yavruna canım, kocaman olmuş annesi:)) benimde hep içime doğan tarihler oldu ama hala bekliyor bizim paşa:)) sancılar da normal canım, sanırım doğuma hazırlanıyoruz..

kızlar nasılsınız.. ben artık iyice ağırlaştım.. gece ayaklarımın ağrısından üzerine basıp tuvalete gitmek o kadar zor geliyor ki.. gece sıcak basmasından en erken 2 de uyuyabiliyorum.. sıcaklar beni çooookk etkiliyor.. pazartesi günü doktor kontrolüm var kızlar.. büyük gün, bakalım ne olacak? allah hepimizin yardımcısı olsun, yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..

canım ben 1 gün önce hiç uyuyamamıştım o yüzden dünü berbat geçirdim. aşırı ağrım vardı yürüyemiyordum. gece biraz erken uyudum bugun daha iyi kalktım düne göre ama dün cidden korktum bebek doğana kadar böyle mi olacağım diye o kadar kötüydüm.
bol bol dinlenmemiz gerek. hepimiz hala birşeyler yapmaya çalışıyoruz ama doktorum da aynı şeyi söylüyor okuduğum yazılar da. gece mümkün olduğu kadar uyuyup bir de öğle uykusuna falan yatmamız gerek. doğuma kadar güç kazanmak için. artık bence kendimizi zorlamamımızın, gezme tozma ev işi yapmamızın anlamı yok. günlük 30 dk yürüyüş dışında bol bol dinlenmemiz gerek.

Haklısın canım, gerçekten bol bol dinlenmek lazım.. Ben artık 5dk bile yüreyemem sanırım.. Sadece tuvalete gidip geliyorum, çünkü bacak aramdaki ağrı ayağa kaldırmıyor.. Dediğin gibi gece uyumak lazım ama ben 1 ile 5 arası dışında uyuyamıyorum.. Gelsin artık bebişlerimiz:))

Ben de senin gibiyim,uyku falan kalmadı zaten sıcaktan bunalmış durumdayım aralıksız 2 saat uyusam kendimi şanslı hissediyorum.. Bugün dr. kontrolüm vardı nstde sancım çıktı biraz,bu zamanlarda normal sayılıyor zaten ama dr. artık tetikte olmalısın heran gelebilir bebek dedi.. Hayırlısıyla görsek o günleri..

Aynen canım.. Gece yatıp sabah uyandığımız uykular geride kaldı sanırım:) çantan, eşyaların hazırda dursun, ufak eksikler varsa tamamla., az kaldı kavuşacağız inşallah..

Aynen canım.. Gece yatıp sabah uyandığımız uykular geride kaldı sanırım:) çantan, eşyaların hazırda dursun, ufak eksikler varsa tamamla., az kaldı kavuşacağız inşallah..

İnşallah canım inşallah.. Birkaç eksiğim var onları da halledip bekleyişe geçicem artık.. Ayy sıcakla beraber heyecan da bastı :)

oy oy ne güzel demişsinn melek lerimiz gelsinn cennet kokar onlar şimdi

ah ah canım bi düşünmemeyi becersem ben

inş cnım bizde yaparız allah kolaylık versinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…